Petr Šimral napsal:
1) Prioritním řešením měly být Taurusy 1216. Ty ale zatím nejsou a schvalovací proces byl v plenkách. Tak ES 64 F4. Jo, to je nejschůdnější. Kdy? Do grafikonu? To je šibenice, ale mohlo by to vyjít. Někdy v červnu bylo jasné, že to nevyjde.
2) .... Bohužel, v jedné zemi byly volby.... Od té doby je malér.
No, myslím, Petře, že už ti to taky došlo, - odkud že to vlastně zafoukalo ? Vemu to malinko z nepříliš dávné historie. Pendolino a nové M1 pro metro. Výrobce ČKD DT Zličín. Začala výroba prvního "bimbadla" a chystala se M1. Shodou okolností jsem byl i já na exkurzi ve Zličíně a osobně si osahal první sváry prvního vozu na jinak přísně utajované stolici pro svařování hliníkových profilů - první hliníkový vúz českého rychlovkaku byl již svařen zhruba ze 2/3. Pěkné....
Nedlouho poté přišel "politický odstřel ČKD", hledání "náhradního dodavatele" Pendolin a úplné zastavení výroby M1. Výsledek známe : FIAT s téměř 20 let starou koncepcí mírně zmodernizovanou. Výroba M1 vzkříšena až po několika letech. Kdo-co stojí v pozadí ?
A nyní si stačí promítnout protagonisty na DÚ, jsou to snad oni, kdo tahá za nitky ? Ó nikoliv. Jsou to jen skromní úředníčci pod řízením ministerstva - MD ! Jakéže bylo dříve synonymum pro MDS ? Přece ČSD, to ostatní bylo jen lehce přilípnuto k tomu. Ani dnes to není neprovázané MD/GŘ CD. Kdo tedy na pozadí řídí práci DÚ ? Přiznejme si, že jsou to právě zase CD.
Volby ! No samozřejmě, nikdo si není jistý svojí židlí. "Počkáme, až se židle ustálí".
V době, kdy bylo hodně povyku kvůli "starému" Pendolinu, najednou přijde "soukromník" s převratným konkurenčním dopravním projektem a ještě si na to plánuje vozidla, která si nemohou CD dovolit ani pronajmout ( Pendolina by se rázem ukázala jako drahý omyl ). Takovou pohromu si CD nepřejí, kdejaký novinář by se dotazoval, proč se vrážely prachy do Pendolina, když to jde i bez něj a podstatně levněji !
Naplánované představení Tauruse na okruhu a oznámení o zrušení projektu RTE je jen účelové ovlivňování veřejnosti. A aby toho nebylo málo, tak ještě návdavkem další klacek pod nohy v podobě "letištního/nádražního poplatku".
Osobně jsem projektu RTE fandil a určitě se na něj těšila hlavně cestující veřejnost. Projekt RTE se netrefil do správného "politického"času, měl přijít o rok dříve nebo později.
Politika je svinstvo. Toliko můj názor s ohledem na to, co vím, kdo kde sedí a s kým se zná či kamarádí.