Kamiony do msts

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
M

Makrdop

Host
Prosil bych kdo by vedel kde se daji stahnou kamiony do msts jako silnicni vozidla nebo jako rola kamion dekuji vsem.

Dají se prosím někde stáhnout prázdné vozy ROLLA?Všude jsem narazil jen na plné.Na pikových stránkách jsou screenshoty a tam jsou prázdné vozy. :lol:

martin novy napsal:
Dají se prosím někde stáhnout prázdné vozy ROLLA?Všude jsem narazil jen na plné.Na pikových stránkách jsou screenshoty a tam jsou prázdné vozy. :lol:

Prázdné ROLA vagony jsou ke stažení na thetrain.de nebo trainsimaustria.at.tt (dělal je Clemens Hanel a jsou o třídu lepší než ty italské v TBP) Myslím, že jsou dodávány i s trainsetem pro 090 8)

Ak máš záujem môžeš si z trate ŽSR130 vytiahnuť jeden MAN firmy BALTRANZ Nové Zámky s návesom a jeden Mercedes Actros s reklamou na návesy SCHMITZ, naskinoval som si to do trate z fotiek, nakoľko sused je kamionista a rád mi s vozmi zapózuje, tak som si to nafotil na textúry a nahodil na jeden model od autora DiDi 2004.A je to aj autentické, nakoľko na cestách okolo Nových Zámkov tieto vozy stretneš.

Back
Nahoře