Zubačka Tanvald-Harrachov

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jan Květ
  • Datum začátku Datum začátku
J

Jan Květ

Host
No tak co o ty trati kdo ví,tak ť mi řekne,ve hře by nebyla špatná

Nehnevaj sa na mňa, ale v spojení s tým dosť odveci príspevkom vo vlákne k trati Břeclav - Praha ako aj týmto príspevkom mi vychádza, že sa ti buď k účtu dostl niekto druhý (a robí blbosti), alebo už od dobroty nevieš, čo by si robil. Chýba tu nejaká aspoň elementárna slušnosť. To je ako keby si prišiel do reštaurácie v druhej cenovej a povedal si čašníčke "naval jídenlníček, krávo" ...

David Kodet napsal:
Nechci Vás honie,ale mohl byste začít stavět naši zubačku Tanvald-Harrachov,je to krásná trať

Was ist das honie?
A co to má společného se mnou?

Už mi tam chýba len hlasovanie, ako by to mal postaviť a dokedy. :mad: :x

Naposled editoval moderátor:
Tu trať znám. Je tam opravdu hezky. Ještě, když jsem sloužil u ČSD, což je už hodně dávno (1979 - 1983), u sdělovací distance v Liberci, tak jsem měl v péči telefony a vzdušné vedení pro dva úseky: Liberec - Jablonné v Podještědí a Liberec - Smržovka. A když byl čas (a on byl :) ), tak jsem si protáh "jízdu" do Tanvaldu, někdy až do Harrachova. Jednou jsem se vydal pěšky po, v té době, "ztracené" trati od Harrachova až k polským hranicím.
Pamatuji si ještě rakouské "zubačky" (jestlipak ještě jezdí?)
V létě je tam pěkně, ale když jsem měl opravu vzdušného vedení v zimě, tak to silně lezlo na nervy. Ono mnohdy stačilo, když přišlo období dešťů. .......... (no, tož jsme si zavzpomínali ....)

bob57_cz napsal:
DavidKodet napsal:
Nechci Vás honie,ale mohl byste začít stavět naši zubačku Tanvald-Harrachov,je to krásná trať
Jan Květ napsal:
No tak co o ty trati kdo ví,tak ť mi řekne,ve hře by nebyla špatná
Tak ji udělejte ! Co pořád všichni chcete, aby vám na přání někdo něco dělal ! To už přeháníte.
len ak by do toho prispeli finančným kapitálom tomu, kto to má postaviť :lol:

Churchill napsal:
Pamatuji si ještě rakouské "zubačky" (jestlipak ještě jezdí?)

T426.003 a T426.001 (715 003, 715 001) existují jako poslední na světě v depu Tanvald. T426.003 prošla komplexní rekonstrukcí. Jezdí pouze příležitostně při nostalgických jízdách. Jejich výkony převzaly Elektroniky 743.

Tak jako se říká, že nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu, tak stejně platí že nejhezčí pohled na tuhle trať je z firerštandu na T426.

Model T426.003 najdeš na mých stránkách.

Ten model mám. Ale nemohu ho použít, protože mi to hlásí chybu: chybí soubor cd_Gags/Gagsp.wag
A ten nikde nemám, takže zubačka odpočívá v *zip formátu. :cry:

Churchill napsal:
Ten model mám. Ale nemohu ho použít, protože mi to hlásí chybu: chybí soubor cd_Gags/Gagsp.wag
A ten nikde nemám, takže zubačka odpočívá v *zip formátu. :cry:

To je tím, že Rakušanka má ve své sestavě vlaku zařazeny tyto vozy. Najdeš je tady: ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Gags.rar Po stažení archivu nakopíruješ adresář cd_Gags do adresáře Trainset v MSTS a je to.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře