M
Makrdop
Host
Dobry den prosil bych kdoby poslal fototextury na novou primesckou jednotku City Elefant rad bych udelal jeji skin dekuji vsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jakým způsobem a z jakých úhlů bys to chtěl nafotit?Makrdop napsal:Dobry den prosil bych kdoby poslal fototextury na novou primesckou jednotku City Elefant rad bych udelal jeji skin dekuji vsem.
nájdi si ho na Zelpage pod číslom 471742 napsal:pls mohl byste mi nekdo zaslat screen o city elephantovi at vim o jake vlak pujde diki 742 :?: :idea:
742 napsal:Lidi muj kamos ma tenhle vlak uz stazenej a ma u nej zvuky+cabwiev+model
Víš ono tady jde oten skin(kamufláž) o modelu této řady se už dávno ví742 napsal:Lidi muj kamos ma tenhle vlak uz stazenej a ma u nej zvuky+cabwiev+model
aha ja sem tady registrovanej teprv 3 dny takze sem to nestecil precist takze se omlouvamKodl napsal:Víš ono tady jde oten skin(kamufláž) o modelu této řady se už dávno ví742 napsal:Lidi muj kamos ma tenhle vlak uz stazenej a ma u nej zvuky+cabwiev+model
Za to se nemusíš omlouvat742 napsal:aha ja sem tady registrovanej teprv 3 dny takze sem to nestecil precist takze se omlouvamKodl napsal:Víš ono tady jde oten skin(kamufláž) o modelu této řady se už dávno ví742 napsal:Lidi muj kamos ma tenhle vlak uz stazenej a ma u nej zvuky+cabwiev+model
bob57_cz napsal:"City Elefant" - městský slon ? Co má vlastně vyjadřovat to slovní spojení ? Zrovna dneska se mne na to ptal kolega a já se zmohl akorát na povytažené obočí a pokrčení ramen.
Ví tedy někdo co a proč ? Má to nějakou logiku a racionální podklad ?
No Bobe, vyšlo to jako vítězný návrh od cestující veřejnosti - a asi to má znázorňovat obraz něčeho, co má odvádět sloní práci v příměstské dopravě......no ihned po zveřejnění výsledků ankety se na nejmenovaném serveru zažila přezdívka City Frog pro 451/452bob57_cz napsal:"City Elefant" - městský slon ? Co má vlastně vyjadřovat to slovní spojení ? Zrovna dneska se mne na to ptal kolega a já se zmohl akorát na povytažené obočí a pokrčení ramen.
Ví tedy někdo co a proč ? Má to nějakou logiku a racionální podklad ?