City Elefant

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
Re: 471

bob57_cz napsal:
Howky napsal:
Já se o tomto bavil se známým strojmistrem, tedy o 471,ale mě šlo spíše o model do MSTS tedy toho Elefanta
To ale právě E499_2002 nepochopil. :D

Už pochopil :D
Ale v tom případě i Vrbam...
Howky to lae dopsal teď, takže smůla...
Doufám že ste na sebe HRDÝ.

Zase to vzniklo z toho ,že Éčko četlo jenom jednou.Bylo zde psáno:
A jak je to tedy je reskin nebo neni?
Myslím ,že zde je zcela jasné ,že se autor této otázky ptá,zda existuje skin/model "městského slona".Takže není co řešit.Nevím ,jak Éčka mohlo napadnout něco s vlastnostma Elefantu.Hau

Re: Reskin

Vrbam napsal:
E499_2002 napsal:
Tak mu to vysvětlete Vy, když tomu tak rozumíte...
krom laku má jinačí čumák

Opravdu? Nějak zvlášť jsem to nestudoval, ale připadá mi, že ostravský City elefant 471 025 má ještě klasické čelo, které na bocích není zaoblené a světla má blízko u sebe. Takže skin by šel aplikovat i na tento model (dle mého názoru, jaksi tedy...).

klimi napsal:
Myslím ,že zde je zcela jasné ,že se autor této otázky ptá,zda existuje skin/model "městského slona".Takže není co řešit.Nevím ,jak Éčka mohlo napadnout něco s vlastnostma Elefantu.Hau

Tak jak říkáš

klimi napsal:

Taky nevím, co to éčko zase vyplázlo... :)

Kluci nechcete se někdo podívat na posed v kabině. Není trochu nízko, podle mě to je tak o půl metru nízko. A ještě ty světla, osvětluji si krajinu pouze dálkovýma. Předem děkuji.

alcapone napsal:
Kluci nechcete se někdo podívat na posed v kabině. Není trochu nízko, podle mě to je tak o půl metru nízko. A ještě ty světla, osvětluji si krajinu pouze dálkovýma. Předem děkuji.
Spoj si dva stejné za sebe a nastav podle mininávodu, co jsem tu někde dělal.
V *.eng si nastav světelné kužely. Je to už dávno, co tyhle modely vyjely, takže ještě nejsou upravované ( nejsou lidi ).

Naposled editoval moderátor:
Re: Reskin

NeilYoung napsal:
Vrbam napsal:
E499_2002 napsal:
Tak mu to vysvětlete Vy, když tomu tak rozumíte...
krom laku má jinačí čumák

Opravdu? Nějak zvlášť jsem to nestudoval, ale připadá mi, že ostravský City elefant 471 025 má ještě klasické čelo, které na bocích není zaoblené a světla má blízko u sebe. Takže skin by šel aplikovat i na tento model (dle mého názoru, jaksi tedy...).

Ano, 025 má ještě "klasické" čelo příznačné pro dvacítkovou sérii. Vozy 030 a výš už mají inovované čelo s upravenými reflektory a ještě více zaoblenými hranami.

Matýsek napsal:
Do Prahy přišla 027 a ta má taky nové čelo. Jedná se o opožděnou sérii.

Mám dojem, že 027 vznikla až po 030 a 031. Ale nejsem si jist, takže mě nechytejte za slovo.

Back
Nahoře