City Elefant

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
3michal napsal:
Spíš na tom pracoval Dennis.
Prečo? Už na tom nepracuje? :(
Je všeobecne známe zo stránok o iných vlakových simulátoroch, že Dennis vydrží pracovať na jednom projekte spravidla do najbližšieho vypnutia PC. Čo deň, to iný model alebo iný skin ... Preto tá Kadrova poznámka - okolo toho je už dlhšie ticho, zrejme vie, o čom hovorí.

Ano,u Dennise je to víc než známo :idea: .Od doby co začal dělat Elefanta jsem zpozoroval minimálně 5 nových věcí do hry Trainz a možná něco do MsTs takže docela pochybuji že se nového Elefanta dočkáte.

PS:Jinak nevím co je na tom pravdy ale slyšel jsem že Dennis má ve zvyku krást textury a automaticky je považovat za své.Omlouvám se za OT.

Kadr napsal:
PS:Jinak nevím co je na tom pravdy ale slyšel jsem že Dennis má ve zvyku krást textury a automaticky je považovat za své.Omlouvám se za OT.
A pak taky tím, že málo věcí dokončí.

3michal napsal:
Keď je tu už toľko príspevkov :D mohol by sa aj Dennis vyjadriť či plánuje Elefanta dokončiť :wink:
Ano dokončuje se . Na popud Kadra jsem si nafotil nové textury a teďka dodělávám 471 .
Kadr napsal:
Jinak nevím co je na tom pravdy ale slyšel jsem že Dennis má ve zvyku krást textury
Co to tu prosímtě blábolíš ? komu sem ukradl texturu ?

Tak jsem zjistil že dennis nakonec City Elefanta neudělá.Důvod proč to nechce udělat když to nakousl nevím,každopádně dalo se čekat že to nedokončí :lol:

Třeba mu začalo padat Malování :D Ne, vážně - je to škoda, protože teď vlastně potkáváme v aktivitách jen 471.015...

radekedar napsal:
Třeba mu začalo padat Malování :D Ne, vážně - je to škoda, protože teď vlastně potkáváme v aktivitách jen 471.015...
No malováním to určitě nebude.Šak on se dennis může vyjádřit sám..

Zdravím
a hlásím,že se dnes v žst.Opava východ stala zajímavá událost.U vloženého vozu 071 025 došlo k poruše kotoučové brzdy na jednom z podvozků,takže se vůz vyřadil z jednotky x71 025 a do Havířova vyjely jen vozy 471 025 a 971 025.
Níže zasílám fotodokumentaci.:D

David

David Hájek napsal:
Zdravím
a hlásím,že se dnes v žst.Opava východ stala zajímavá událost.U vloženého vozu 071 025 došlo k poruše kotoučové brzdy na jednom z podvozků,takže se vůz vyřadil z jednotky x71 025 a do Havířova vyjely jen vozy 471 025 a 971 025.
Níže zasílám fotodokumentaci.:D

David

http://web.telecom.cz/ldt/msts/071025.jpg
Ahoj Davide.
No vždyť to říkám pořád, kde jsou doby ČSD. Kdyby jela 830 s balmkama, tak se to nestalo. :D:D:D:D Někdy jsem zažil akorát kouřící naftové topení ve voze, takže průvodčí vypnul a jelo se pěkně "postudenu".:D
Tak a těď vážně. Moc pěkné a ač jsem zastáncem spíše doby neelektrické trakce na vedlejších tratích, tak tato souprava vyplní velkou mezeru v MSTS v okolí Ostravy.;)
Přeji hodně zdaru do nového roku. Dan:cool:

Zdravím pánové
a děkuji za chvalozpěvy.:) Do vozu 071 025 jsem se pustil teprve včera dopoledne a na obrázku je výsledek ze včerejšího pozdního večera.
Netuším ale,jak dopadne skinování vozů 471 025 a 971 025.Skinování mi totiž až tak moc nejde,tak se sám nechám překvapit,jak to nakonec dopadne. ;)
Jen tak mezi řeči,řeším ještě dilema s okny.V reálu jsou okna de facto neprůhledná,takže udělat to tak i na skinech /viz.obrázek vozu 071 025/ ?
Jestliže se bude skinování dařit,konečné slovo v otázce případného zveřejnění skinu jednotky x71 025 bude mít samozřejmě autor modelu Dejv.Ale to bude ještě nějakou chvíli trvat. :-)

David

Pikku napsal:
Gajdma napsal:
....Jen bych se chtěl zeptat bude oproti tomu původnímu také pohled do interiéru vozu?
Ten si musíš vymodelovat, popřípadě jako náhradní řešení můžeš umístit pohled i do stávajícího modelu doplněním parametru "inside" do souboru .wag nebo .eng .
Jo,já modelování nerozumím,a přece se ten .wag nebo .eng musí také nějak vymodelovat.Nebo snad ne...

Zdravím
a hlásím,že na vozy 471 024 a 471 025 dnes byly doplněny výsostné znaky opavského a ostravského letectva.;)
Nejhorší je ale ještě stále před námi - čela.

David

55ebf7b5ec4eb58b1d43c02ba219342b.jpg

Naposled editoval moderátor:
Reakce na smazanou zprávu kolegy Gajdmy ...

Zdravím,
nebojte se nic,jestli se souprava x71 025 /x71 024/ povede,určitě se ozvu. Teď je ale třeba trošku spočnout a věnovat se ušlechtilejším věcem,jako je například oslava /nealkoholická/ prvního zoubku,který jsme nedávno objevili v "papuli" naší Anežky. ;)

David

Back
Nahoře