ČD 755

Kodl

Cestující
755 je mím prvním pokusem o skinování a doufám že se podaří a že se bude líbit.Rád bych ukázal i orazky ale zatím to neumím.

Obrázek uděláš stiskem Print screen, a následnou úpravou screenu v jakémkoliv grafickém editoru. Pak ho dej na internet a udělej odkaz. nic víc není třeba.
Řada 755 by spíše chtěla vlastní model, ale skin je také dobrý.
Ps: Líbit a ne líbyt

755

Ja uz se na nej docela tesim. Jestli muzu radit, udelej 001 i 002 , at muzou jezdit jako "teply bratri", Preju hodne zdaru.

Naposled editoval moderátor:
Děkuji za přání.S tím modelem by mi stačílo kdyby někdo byl tak hodny a upravil stávající model od Ondry 750 293 odstranil zněj kabel vytápění,zásuvku dalkového řízení a omlovten mi ten výraz nevím co to přesně je ale takoví ten chladič či co na střeše.Na ten model si ještě sám netrufnu stím začnu rači až budu umět pořádně skinovat.
PS:kdyby se někdo rozhodl mi stím modelem pomoct tak ho chci poprosit jstli by udělal dvojí engy pro 755 001 a 755 002 budu mu nesmírně vděčný

Práce na skinu zatím zdárně pokračují a troufám si říct že do sleziny bude hotovo.Problém mám zatím s modelem.Ondru.J se mi nedaří skontaktovat a tudíš nemám Jak suhlas autora modelu tak upravený model.

755

Moh by si sem dat par screenů???

Kodl napsal:
... odstranil zněj kabel vytápění,zásuvku dalkového řízení ...

Tyhle dvě věci odstraníš pomocí alfakanálu v textuře. Problém je spíš v tom, že stejně jako řada 753.7 má i řada 755 jinak řešenou celou střechu. (Je nižší a má jinak umístěné ventilátory plus další věci.) Tohle už musíš řešit s Ondrou. Moje skiny 753.7 čekají na ty samé úpravy modelu

Co se týče obrázků tak ty můžu poslat jedině přes email.Já osbně stránky nemám a na web jsem ještě nic neposílal takže nevím jak.
Za radu k otranění části modelu(kabely atd..) moc děkuji už jsem to použil a je to v pořátku.K té sřeše,vím že se liší ku příkladu výfuk je řešen naprosto odlišně a těch věcí je určitě vic ale myslím postupem času se výtvoří i tento model,a jak už jsem řekl se skinováním teprve začínám a tadle mašinka se mi moc líbí proto jsem si jí oblíbyl.
PS:Z doslchu mám informaci že bi se měli stavět další dva stroje 755 003 a 004

Kodl napsal:
Z doslchu mám informaci že bi se měli stavět další dva stroje 755 003 a 004

No a já zas vím, že objednávky dalších lokomotiv řady 755 byly z investičního plánu pro rok 2007 vyřazeny.
P.S. s češtinou asi moc nekamarádíš, viď ?

Tak skin je hotov a současné době už jen provádím drobné korekce.755 001 přínesu ukázat na slezinu.

Back
Nahoře