GVD2007 a problémy s ním spojené

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Dovolil som si malý výcuc z nového GVD:

R 424/425 „Laborec“
– Tento pár vlakov bude vedený cez hraničný priechod Horní Lideč, nie cez Čadcu. Bude mať číslo 224/225 a názov „Šírava“.
Vlak 224 Humenné 18.20, Košice 20.01 – 20.18, Horní Lideč 0.55 – 1.00, Praha hl. n. 6.30., vlak 225 Praha hl. n. 22.07, Horní Lideč 3.10 – 3.15, Košice 7.50 – 7.55, Humenné 9.41.

Tu je namieste otázka, či si zmení nick aj užívateľ Laborec425 ?

Naposled editoval moderátor:
To mě zase štve,že se u Slovenskej strely mění kategorie s EC na SC :cry:
Kdyby alespoň před Strelu dali nějaký R/EC .

No mě je taky líto, že se Laborec přejmenoval, bylo to moje nejoblíbenější jméno pro vlak... :(

Vasek napsal:
To mě zase štve,že se u Slovenskej strely mění kategorie s EC na SC :cry:
Kdyby alespoň před Strelu dali nějaký R/EC .

To je nepořádek :!: taky jezdím Strelou, ale od novýho GVD už asi dojezdím.... :cry:

Slovenská strela je od GVD2006/07 jako SC134.
Český strojvedoucí ji bere už z Bratislavy kam přijede R 375 :eek:

Naposled editoval moderátor:
Laborce přejmenovali z jednoduchého důvodu.Za ta léta Laborec nebyl zrovna populární vlak pro obyčejné cestující,tak změnili jméno a očekávají,že ho lidi začnou zase více využívat.

Davidus napsal:
To jako přeskočí z Gorily na Prndolíno? To se mi nezdá.
Taktéž si myslim,že je to nesmysl! Mohl by to vézt fíra,kterej má papíry jen na gorilu a ne na pendulo.Muselo by to tedy být že by na Panonce jelo pendolino.

Vasek napsal:
Davidus napsal:
To jako přeskočí z Gorily na Prndolíno? To se mi nezdá.
Taktéž si myslim,že je to nesmysl! Mohl by to vézt fíra,kterej má papíry jen na gorilu a ne na pendulo.Muselo by to tedy být že by na Panonce jelo pendolino.

Ne, ceta od SS bude komplet nocovat v Breclavi a tak se do Blavy dopravi 375 :-)

Prečo si myslíte, že fíra s pendolína nemôže viesť iný vlak? Moje informácie sú také, že v Břeclave sa budú meniť. Doteraz sa na 375 menili fírovia v Brne. Ale mení sa to každý deň a aby ešte nebolo tak, že žiadne pendolíno nebude. Naše jazdy do Prahy sú legislatívne vyriešené tak na 30%.

Osobně si myslím,že všichni strojvedoucí co jezdí na Pendolínu dřív jezdili na 350 nebo 150+151.

Vodič na pendolino je taký istý vodič, ako ostatní. Dnes veze SC pendolino a pozajtra má osobák na 130.

Jestli vás to zajímá, tak je turnus SC 505 s pendolínem do Ostravy, zpět z Bohumína IC 588 s banánem.

Teď bych kecal kolikadenní turnus ( 26 ? ) mají pražáci co jezdí Břeclav, ale na pendo se dostane jen jednou denní 571/570 a jednou noc 135/134. Jinak 350 na EC a 362 / 363 ( DKV Brno ) na rychlících Praha - Brno. Nepočítám den / noc střídání na ONJ , kdy přestavují jednotky a jezdí na zkušební jízdy.... Jinak 588 není jediný mašinový výkon který mají ti co jezdí Ostravu. Od nového GVD se oba turnusy spojí, samostatně bude právě ta Blava.

Back
Nahoře