GVD2007 a problémy s ním spojené

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
a keby som chcel ísť že 1 trieda double, ( lebo ideme dvaja ) tak tá prvá trieda sa vzťahuje na to lôžko, alebo potrebujem aj cestovný lístok prvou triedou?

( inak R 801 Poľana: z Galanty do Košíc, vozeň WLAB ( uvedené na http://zelpage.cz )

Naposled editoval moderátor:
zsbeer napsal:
a keby som chcel ísť že 1 trieda double, ( lebo ideme dvaja ) tak tá prvá trieda sa vzťahuje na to lôžko, alebo potrebujem aj cestovný lístok prvou triedou?

( inak R 801 Poľana: z Galanty do Košíc, vozeň WLAB ( uvedené na http://zelpage.cz )
Jistě,pokud chceš jet 1. třídou v Double tak musíš plati jízdenka s 1.třídou+příplatek za lůžko,ale pokud se nemýlím tak je i Double 2.třída(kdyžtak mne opravte).

zsbeer: Toto co sa tu tliape je iba teoria ... zober sa a dojdi do pokladne, tam sa tety opytaj presne to iste co tu a pockaj co vymysli ...

klimi napsal:
zsbeer napsal:

Jistě,pokud chceš jet 1. třídou v Double tak musíš plati jízdenka s 1.třídou+příplatek za lůžko,ale pokud se nemýlím tak je i Double 2.třída(kdyžtak mne opravte).

Ja mam pocit, ze je to jen v mezinarodni frekvenci, pokud se od noveho GVD neco nezmenilo. Ale ta pokladna bude skutecne nejlepsi :-)

JOHNZ napsal:
zsbeer: Toto co sa tu tliape je iba teoria ... zober sa a dojdi do pokladne, tam sa tety opytaj presne to iste co tu a pockaj co vymysli ...

No dobre, len my tu máme takú *****, že je schopná ma vyhodiť. Ale pojdem tam...

zsbeer napsal:
No dobre, len my tu máme takú *****, že je schopná ma vyhodiť. Ale pojdem tam...

Tak sa stav v Trnave, alebo v Galante (tam mam celkom dobre skusenosti) a na tu vasu tetusu podaj uradnu staznost (info@slovakrail.sk) v poslednej dobe tety dost na podobne staznosti riesia ...

JOHNZ napsal:
zsbeer napsal:

Tak sa stav v Trnave, alebo v Galante (tam mam celkom dobre skusenosti) a na tu vasu tetusu podaj uradnu staznost (info@slovakrail.sk) v poslednej dobe tety dost na podobne staznosti riesia ...

Nie je treba, usúdili sme, že pôjdeme ráno IC 501 Kriváňom z Trnavy - lepšie nám to vychádza časovo...

Zbyněk Šemora napsal:
Mondeo napsal:
Jacek napsal:
Mondeo napsal:
Ale stránky danone39 vč. sešiťáků stále existují...
Akorát jsou kvůli výše uvedenému "zašité" na jakési polské doméně...

To je pravda, ale doufám, že tam budou i nové...
Lidi, ale k čemu to potřebujete? Aktivita se dá krásně sestavit dle civilního JŘ. Náklady stejně podle jízdního řádu nejezdí. Je tam psaný jen pro to, aby fíra dle čísla vlaku věděl, kde má pobyt a kudy jede a jakou má rychlost. Ale jezdí se třeba půl dne s náskokem nebo půl dne zpoždění. Pro mě tam jsou cenné plánky stanic. Jinak je tam hodně služebních věcí, které by v žádném případě neměly být vystaveny na veřejném webu. Já co mám služební materiály, tak jsem je dostal jen za podmínek, že budou sloužit jen pro mou potřebu pro stavbu trati a v žádném případě je nevydám třetím osobám.
A to je třeba sranda, protože SŽDC dělá kolem takových věcí jako sklonové poměry na tratích strašné tajemno, nesmí se to šířit a pod. (asi aby nějaký Bin Ládin nevěděl to, co si stejně na sklonovnících může přečíst), ale naši slovenští sousedé, ŽSR mají tyhle informace přímo na webu. Neříkám, že stačí párkrát kliknout na jejich stránkách, ale stačí chvíli hledat na googelu. Ale když mi z SDC posílali plánek stanice Světlá nad Sázavou, nepřipojili k tomu jediné slovo, ani "S pozdravem bla bla". jenom strašně špatně čitelný obrázek, asi naskenovaný. (stejně jsem si nakonec sehnal původní xls verzi)

chovanecm napsal:
ale naši slovenští sousedé, ŽSR mají tyhle informace přímo na webu. Neříkám, že stačí párkrát kliknout na jejich stránkách, ale stačí chvíli hledat na googelu.
To ma zaujíma, doteraz keď som niečo hladal, vždy som našiel všetko len o ČD. Nehovorím konkrétne o sklonových pomeroch, ale všeobecne. Slováci nikdy nič nedali na web, nijaké pomôcky. Keď som potreboval súrne SJŘ320, tak som ho zachvílku našiel, ale ZCPxxx, nikdy nijaký. To bol príklad... Sklony slovenských tratí by sa mi hodili.

Back
Nahoře