Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Ondra.H napsal:
Tak ten Taurus v cargo nátěru se mi kupodivu líbí. Narozdíl od cargo esa 363 022.
To mě taky, na rozdíl od tebe se mi líbí i to ESO.
Jinak co se týče spojení CARGO a TAURUS, není Vrbam tak daleko od pravdy. Co jsem slyšel v depu, tak se čeká jen a pouze na schválení na síti SŽDC a fikce se stane realtiou.

Kuba napsal:
Ondra.H napsal:
Tak ten Taurus v cargo nátěru se mi kupodivu líbí. Narozdíl od cargo esa 363 022.
To mě taky, na rozdíl od tebe se mi líbí i to ESO.
Jinak co se týče spojení CARGO a TAURUS, není Vrbam tak daleko od pravdy. Co jsem slyšel v depu, tak se čeká jen a pouze na schválení na síti SŽDC a fikce se stane realtiou.
Co já zas slyšel,tak Cargo jedná o renovování 753 a některé 163 by chtělo předělat na řadu 361.Což mi přijde docela logický.

Šnek napsal:
Co já zas slyšel,tak Cargo jedná o renovování 753 a některé 163 by chtělo předělat na řadu 361.Což mi přijde docela logický.
Má se dělat verze 753.7 a 361 pro tratě 140 a 130 místo 363.

Šnek napsal:
Šnek napsal:
Má se dělat verze 753.7 a 361 pro tratě 140 a 130 místo 363.
Ano správně, už jsme měli mít. Škoda nestíhá, prototyp měl jezdit už po okruhu. Mají asi 1/2 roční až roční zpoždění.

Edie napsal:
Opravdu povedený nátěr.... :salut:
Samotného mě to překvapilo, že to není tak špatné než jsem čekal.

Asi nejhezčí z celé CARGO flotily. Ta lamina a Eso jsou asi tak akorát na

Naposled editoval moderátor:
Já jsem třeba zaujatý, protože se mi líbí modrá. Raději bych uvítal loko typu 363 037, kde je nejen modrá a modrá, ale i bílá a šedá a nebo variaci ala Skanska modromodrá, bílá a černá.

PS: Jak kdosi řekl: "na barvu se nejezdí"

Chtěl sem se zeptat, je ten taurus v cargo nátěru někde ke stažení, možná by nebyla marná aktivita, odehrávající se někdy v budoucnosti...

Když es tu diskutuje o nátěru, tak bych rád přidal i svoji poznámku. Všechny mašiny bych udělal červený se žlutým bleskem, protože blesky znamenají 25% výkonu navíc.

No, a já bych tam přidal nápis: "Nademnou nikdo nevyhraje, stejnak na přejezdu budu dřív než ty za ním!".

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře