Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

KimiR

Signalista
Zdravým lidi,nemáte někdo reklamní skiny nebo přímo modely do msts na veškeré elektrické lokomotivy co je mají,myslím ty reklamní nátěry.Popříkladě kde se dají stáhnout.Mám duhovou energii a možná českou spořitelnu na 362 a pak nátěr coca-coly na ZSSK 362.Takže se chci zeptat jestli máte nátěr czech olympic team,česká spořitelna na 151.nátěr čez jak na 151,tak i na 362 popříkladě i nový nátěr čd pro vás na 362.

363

1.Zdravím se píše s měkkým i po v
2.Jestli se nemýlím tak tento dotaz patří do Burzy
3.Nátěr czech olympic team nejspíš neexistuje, totéž ČD pro vás. Nátěrem ČEZ 151 myslíš duhovku??? Jestli ano tak ta je na http://www.msts.cz. Jinak všechny nové nátěry ČEZ taky asi neexistují
PS:Nové nátěry ČEZ jsou řady 163 a 363, ne 362.

Naposled editoval moderátor:
Chlapci debatíte tu o reklamních nátěrech ČEZek, jeden den před založením tohoto vlákna jsem založil obdobné s názvem ČEZky. Není toto vlákno zbytečné stačí se jen juknout ..... . A pak 151 001 (Duhovka) není 151 019 ČEZka. :)

Zdeněk Itterheim napsal:
Chlapci debatíte tu o reklamních nátěrech ČEZek, jeden den před založením tohoto vlákna jsem založil obdobné s názvem ČEZky. Není toto vlákno zbytečné stačí se jen juknout ..... . A pak 151 001 (Duhovka) není 151 019 ČEZka. :)
Ja tady prece nedebatim, ja sem mu chtel pomoct, ale na druhou stranu ČEZek sem si nevšim... ...a dokonce uz sem i zapomel ze sem tam daval prispevek :eek:

Re: 363

Alorovec napsal:
1.Zdravím se píše s měkkým i po v
2.Jestli se nemýlím tak tento dotaz patří do Burzy
3.Nátěr czech olympic team nejspíš neexistuje, totéž ČD pro vás. Nátěrem ČEZ 151 myslíš duhovku??? Jestli ano tak ta je na http://www.msts.cz. Jinak všechny nové nátěry ČEZ taky asi neexistují
PS:Nové nátěry ČEZ jsou řady 163 a 363, ne 362.

Já myslím čezku v oranžové barvě.Duhovku mám.Já jinak nevým na jakých mašinách jsou ty nátěry.No tak jestli jsem se sekl v 362 a mělo to být 363,tak to je snad jedno obě dvě vypadají stejně.

363

Jo, stejne vypadají, jinak rychle jezdí. Komplet seznam reklamních loko máš tady:http://www.zelpage.cz/index.php?oddil=7

Na diskuzním fóru na stránkách zelpage.cz,má vytvořený prý všechny skiny jak jsem pasl.Jmenuje se Roman Maxa,ale prý za každý skin chce 300,- Kč.

KimiR napsal:
Na diskuzním fóru na stránkách zelpage.cz,má vytvořený prý všechny skiny jak jsem pasl.Jmenuje se Roman Maxa,ale prý za každý skin chce 300,- Kč.

Podle stylu vyjadřování bych tipoval na našeho starého dobrého známého....

Navíc sice píše o skinech, ale dodává k tomu i vlastní model - a teď posoudit, jestli je to model M.Starého nebo Jardy Skůry a nebo je to celé jeho vlastní tvorba.....

Navíc nikdy nevypustil jediný screen, takže bych tomu zase až tak moc nevěřil....

363

300? To je cena za extra vymakanou trat...to je nechutny :puke_r: :puke_l:

Skiny rekl. mašin v MSTS

Krom zmíněné duhovky existuje ČD Cargo (363 015) na trainsim.wz.cz
Poštovní spořitelna (362 119) je ke stažení skura.msts.cz
zatím jediná zástupkyně Slovenska - Coca-cola (362 015) - trainsim.ic.cz
a na skerycek.xf.cz je textura s novým logem ČEZ pro Duhovku

Olympidáda ani nové ČEZky stejně jako ČD pro Vás zatím (bohužel) nejsou.

Chtěl bych se zeptat jak se vlastně dělají skiny na modely,které jsem psal výše.Určitě nějak vyfotit a pak to nějak přenýst do msts přes Gmax,ale já v něm neumím.Jestli to říkám dobře.

Vedla jak ta jedla ...

Skonvertovat .ace subory do .tga otvorit vo Fotoshope alebo v niecom podobnom a prerobit texturu, premenovat a poupravovat subory, skontrolovat, otestovat, vypytat od autora modelu suhlas na zverejnenie a potom huraa na web ... program AceIt! na konverziu .ace suborov na .tga najdes u mna v downloadoch ...

Syrda napsal:
Jo, trefa. Kde to je ke stažení?

Zdravím,
skin stroje 363 039-9 je už sice "k světu",ale na jeho finální podobu /a následný download/ si ještě bude třeba počkat.Je na něm ještě dost práce.Screenem jsem chtěl jen dát na vědomí,že reklamní nátěr "ČD pro Vás" už v MSTS budeme časem mít a není tak již třeba shánět fotodokumentaci.Přesněji,shánět ji kvůli mě. :D
To ovšem neplatí pro stroje 150/151.Stále totiž sháním fotografie jakékoli reklamní "Krysy".V Bohumíně už uvedené stroje nezastihnu /alespoň ne v době,kdy můžu fotit/,takže je to na vás. :D

David

Back
Nahoře