Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

DJ LA DÉFENSE napsal:
Přátelé, to nemůže být dokončeno podívejte se na 709, nebo co to je. Na tu střechu tady, je tmavá, na to půjde určitě nějaká polepetka, nota bene to nemůže být ve finále, když mi tam i nějka chybí i to Cargo... Myslím, že to ještě bude pokračovat (teda doufám, jinak tohle je smutné) :eek:
A jaka je tady strecha, taky tmava. Skrinove lokomotivy budou mit tmavou strechu a svetlej zbytek, zatimco kapotovy tmavou celou kabinu. Zatim je tam pouze logo CD. CDcargo totiz este se vsema nalezitostma neexistuje. A ten znak bude jiny nez na 363 015. Byl nekde na foru ŽP...

Naposled editoval moderátor:
Alorovec napsal:
DJ LA DÉFENSE napsal:
Přátelé, to nemůže být dokončeno podívejte se na 709, nebo co to je. Na tu střechu tady, je tmavá, na to půjde určitě nějaká polepetka, nota bene to nemůže být ve finále, když mi tam i nějka chybí i to Cargo... Myslím, že to ještě bude pokračovat (teda doufám, jinak tohle je smutné) :eek:
A jaka je tady strecha, taky tmava. Skrinove lokomotivy budou mit tmavou strechu a svetlej zbytek, zatimco kapotovy tmavou celou kabinu. Zatim je tam pouze logo CD. CDcargo totiz este se vsema nalezitostma neexistuje. A ten znak bude jiny nez na 363 015. Byl nekde na foru ŽP...
No tak vidíš, nemá to ofiko znak, tudíž na to snad ještě něco kecnou ne??? Myslim, že jo obě vypadají jako základy...

DJ LA DÉFENSE napsal:
Alorovec napsal:
DJ LA DÉFENSE napsal:
No tak vidíš, nemá to ofiko znak, tudíž na to snad ještě něco kecnou ne??? Myslim, že jo obě vypadají jako základy...
Oni za to nebudou utracet, unifik ma za cile:
1) nizkou cenu nateru
2) jednoduchou opravu nateru
3) na prvni pohled musi byt jasne o jakeho dopravce de

Zdravím,
nezbývá mi nic jiného,než se opakovat. :D Na modelu/skinu 151 001-5 se stále pracuje.Vzhledem k tomu,že nejsem osobou "nejpovolanější",nemohu se více rozepisovat.Věřte,že kolektiv všech zainteresovaných dělá vše proto,aby 151 001-5 v novém nátěru byla tak trošku z "jiného světa". :D Čekání ale bude stát určitě za to.
U stroje 363 039 se věci mají tak,že textury jsem už před časem dokončil a odeslal zodpovědnému pracovníkovi,který se je pokusí namapovat.
V obou případech ale platí,že nic nelze časově uspíšit a už vůbec ne určit nějaký termín zveřejnění.

David

Zdravím,
vzhledem k množství dotazů týkajících se prací na novém modelu/skinu stroje 151 001-5 jsme se spolu s jeho autorem dohodli na tak trošku neobvyklé prezentaci současného stavu prací. :wink:
Takže kdo má zájem,je trpělivý a hlavně má rychlejší připojení k síti,může si z adresy http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/64885/premiera.rar_65.54MB.html stáhnout menší "dárek". :)

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
vzhledem k množství dotazů týkajících se prací na novém modelu/skinu stroje 151 001-5 jsme se spolu s jeho autorem dohodli na tak trošku neobvyklé prezentaci současného stavu prací. :wink:
Takže kdo má zájem,je trpělivý a hlavně má rychlejší připojení k síti,může si z adresy http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/64885/premiera.rar_65.54MB.html stáhnout menší "dárek". :)

David

Dobrá práce,akorát si myslím,že po záchraně toho R nebo IC nebo co to bylo měl být nahoře spíše přední sběrač...Ale dobrá upoutávka.

Pane Hajek, mne se ta video upoutavka moc libila. Klidne byste to mohl zverejnit na youtube.com at zahranicni konkurence trochu zarli. Skvely model i kabina.
Chci se vas zeptat, jaky jste mel fps, protoze pri tom trafficu nebylo zadne cukani ?
Jinak smekam kloubouk dolu a

Zdravím,
děkuji za reakce k videu.Jen bych rád dodal,že já jen s kamerou na stativu točil to,co vytvořili a vlastně ještě stále tvoří jiní.Myslím si,že se je na co těšit a věřím,že video-upoutávka trošku odlehčí mé e-mailové schránce,ve které se stále více a více objevovaly zprávy s dotazy kdy a kde bude model/skin 151 001-5 k dispozici.Snad ještě maličkost.Ze Zábřeha na Moravě by se jet na přední sběrač opravdu mělo,ale .eng je stále v ladění a proto zatím budete muset drobné nepřesnosti omluvit. :wink:
A cab? Tak v tomto případě platí úvodní slova z videa - "Nikdy nevěřte všemu,co zrovna vidíte". :D

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
děkuji za reakce k videu.Jen bych rád dodal,že já jen s kamerou na stativu točil to,co vytvořili a vlastně ještě stále tvoří jiní.Myslím si,že se je na co těšit a věřím,že video-upoutávka trošku odlehčí mé e-mailové schránce,ve které se stále více a více objevovaly zprávy s dotazy kdy a kde bude model/skin 151 001-5 k dispozici.Snad ještě maličkost.Ze Zábřeha na Moravě by se jet na přední sběrač opravdu mělo,ale .eng je stále v ladění a proto zatím budeme muset drobné nepřesnosti tolerovat. :wink:
A cab? Tak v tomto případě platí úvodní slova z videa - "Nikdy nevěřte všemu,co zrovna vidíte". :D

David
Na tom videu je ten cab neanimovaný takže to znamená ,že normálně bude? To bude opravdu paráda.

Matýsek napsal:
David Hájek napsal:
Zdravím,
děkuji za reakce k videu.Jen bych rád dodal,že já jen s kamerou na stativu točil to,co vytvořili a vlastně ještě stále tvoří jiní.Myslím si,že se je na co těšit a věřím,že video-upoutávka trošku odlehčí mé e-mailové schránce,ve které se stále více a více objevovaly zprávy s dotazy kdy a kde bude model/skin 151 001-5 k dispozici.Snad ještě maličkost.Ze Zábřeha na Moravě by se jet na přední sběrač opravdu mělo,ale .eng je stále v ladění a proto zatím budeme muset drobné nepřesnosti tolerovat. :wink:

David
Na tom videu je ten cab neanimovaný takže to znamená ,že normálně bude? To bude opravdu paráda.

Představ si to, že normálně bude....:wink:

Vyborna praca. Super video a to FPS ma tiez zaskocilo. Pri takom trafiku by som mal celkom peknu fotogaleriu s toho.

Zdravím,
s tím cabem je to asi tak,že jsem si jen tak z "nudy" během tří dnů poskládal snímky ze stroje 150 002 a výsledek je vidět na videu.Je tam ale vidět spousta nepřesností /úhly pohledů apod./ a v této podobě by animovaný cab pro 150/151 vypadat určitě neměl.Šlo mi jen o to,že video o novém modelu/skinu 151 001 by mělo být alespoň trošku "reálné". :lol:
Jisté je,že já už víc s cabem nenadělám a tak je to už jen na zkušených a MSTS-větry ošlehaných cabmajstrech. :wink:

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
myslím,že k zahození není ani ta 151 018. :wink: :lol:

David
Zhlídl jsem to jen tak zběžně, tak jsem nevěděl jestli ten unifik banán je taky nový model nebo ne

Zdravím.
Chtěl bych pochválit nádhernou práci na tomto banánovi, a taky bych se chtěl zeptat, v jakým fázi jsou stavební práce a zda se můžeme třeba v blízké době těšit na vydání modelu?

Back
Nahoře