Zbyněk Šemora napsal:
Máme opět problém. Komu jde consists s 363039 zobrazit v Trainstore? Mě tedy ne, stejně jako kdysi 350. Tam jsem opravil úpravu od Boba57 a bylo to. ale trvalo mi to asi rok, než jsem na to přišel.
Tentokrát se opět nedaří. Vrácení Cabview a Sound na své místo zatím nepomohlo.
Ach jo chlapi, proč vymýšlíte stále takové ptákoviny, které jsou přehledné jen u někoho v prohlížeči, ale funkčně to dělá problémy. Stejně po otevření v Notepadu mám hodnoty rozházené každý pes jiná ves a nedá se v tom vůbec vyznat, která hodnota patří k příslušnému řádku.
Dostal jsem svolení od autora k zařazení do BP, ale takto to tam dát nemohu. Ještě je varianta použít vyladěný eng od ZSR plus novinky (2 sběrače). Ale chtěl jsem stejně porovnat, jak to nastavil Bob57. Také vůbec není špatné nemít všechna inventární čísla naladěna stejně.
Přeji pěknou neděli všem.
Prožeň si to přes EngMexx, když ti to nefunguje. Já s tím problémy nemám. Vidíš sám, že tvoje teorie o umístění řádků cab a snd je mylná. Je to někde v konfiguraci PC.
Pokud používáš Notepad, tak se nediv, že máš něco někde jinde, totéž v jiných "barvách" budeš mít při použití Wordpadu.
Nejednou jsem už psal o nepoužívání default editorů MS. Je spousta jiných inteligentnějších editorů :
Notepad2, ConText, PSpad, mstsEdit,...