Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To vypadá na nové modely rychlíkáčů, které jsou u Ondry nabídnuty ke stažení . Zatím jsou nově udělány ČD B, Ds a ZSSK B.Fabio napsal:A ty vozy za tim, to jsou normalni od Ondry J.?
Kadr napsal:Aj ten obr. by tam neměl být.
Tak to jsme 2, normálně už slintám od konce prázdnin a ten týden bude k nevydržení.Shader napsal:Normálne sa teším jak decko
Fabio napsal:Anglictinu sice nesnasim, ale tento vyraz si neodpustim: Yea, that's right- Greeeaaaat Job, David.......
Vrbam napsal:Ještě se vracím k 363 039, chybí mi tam i otočená verze, abych to nemusel točit v simu.
Ale pak po startu mise se musíš přepínat v kabině. Prostě zlepšovák pro nás lenochy.David Hájek napsal:Vrbam napsal:Ještě se vracím k 363 039, chybí mi tam i otočená verze, abych to nemusel točit v simu.
Zdravím,
možná mi něco uniklo v možnostech BINu,ale nedá se obrácená verze udělat tak,že se model /ikona/ lokomotivy dá otočit v conbuilderu či AE a tak bude v aktivitě začínat daný stroj "obráceně". :?:
David