Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Ona bude laminátka s motivem pražského hradu a brejlovec se třemi šestkami na bocích??? :?:

Já si nemůžu pomoct, ale ty čelní okna mi furt přijdou moc daleko od sebe a těsnící guma má na mě moc výraznou barvu...

DJ LA DÉFENSE napsal:
Štěpán_mf napsal:
Já si nemůžu pomoct, ale ty čelní okna mi furt přijdou moc daleko od sebe a těsnící guma má na mě moc výraznou barvu...
Přesně taky mi to tak přijde.

Zdravím chlapi,
a nechtěli by jste náhodou ještě i stín pod strojem,animaci obou sběračů a k tomu všemu ještě originál cab. :?: :lol: :lol: :lol:
Samozřejmě že díky za postřehy. :wink:

David

David Hájek napsal:
Zdravím chlapi,
a nechtěli by jste náhodou ještě i stín pod strojem,animaci obou sběračů a k tomu všemu ještě originál cab. :?: :lol: :lol: :lol:
Samozřejmě že díky za postřehy. :wink:

David
Já nechtěl být nezdvořilý, stroje jsou moc krásné, ale to co napsal Štěpán se mi zdá taky. Když to porovnám s fotkou. Takže se omlouvám, ale přijde mi to tak.

DJ LA DÉFENSE napsal:
Já nechtěl být nezdvořilý, stroje jsou moc krásné, ale to co napsal Štěpán se mi zdá taky. Když to porovnám s fotkou. Takže se omlouvám, ale přijde mi to tak.

Zdravím,
však já to také jako "nezdvořilost" nebral.Proto " :lol: :lol: :lol: ".Omlouvat se tedy není za co.
Naopak jsem rád,že se k novým modelům strojů 150/151 alespoň někdo "kriticky" vyjádřil.Jen tak dále. :D

David

Tohle jsou Stránčice????
Tak to zírám. :eek:
To už je jen zastávka?
Asi jsem tudy už dlouho nejel. :cry:

Naposled editoval moderátor:
Vrbam napsal:
David Hájek: A co to brát jako když jsi naše spojka s autorem :wink:
Zdravím,
"spojka" připomínku ohledně strojvedoucího předala Jirkovi již před časem.Více není v jejich silách. :wink: :D

David

Zbyněk Šemora napsal:
Tohle jsou Stránčice????
To už je jen zastávka?
Prošly koridorizací, na 3. Plzeň - Cheb a 4. koridoru Praha - ČB se usilovně pracuje

David Hájek: Děkuju "spojko", na autora nemám kontakt.

Zbyněk Šemora napsal:
Tohle jsou Stránčice????
To už je jen zastávka?
Strančice jsou stále stanicí, mají tuším 4 staniční koleje.

David Hájek napsal:
Amazon napsal:

Zdravím,
dnes jsem tohohle "Pinďu" záhlédl v Brně a myslím si,že je to pořád lepší než některé grafiťácké zhovadilosti na vozech. :D
Tuším,že je to reklama na produkt firmy T-Mobile a příjde mi docela nenásilná a nevtíravá.

David

Myslim, že toto nemá jen jedno pendolino. Viděl jsem to na SC508 a SC72. Bylo to dost z dálky, ale myslim že to tam bylo.

Back
Nahoře