Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Vitas napsal:
martin novy napsal:
Asi to sem nepatří,ale tohle jsem dnes viděl a bohužel nestihl nafotit na skin. http://uloz.to/106765/Snímek%20001.jpg a http://uloz.to/106764/Snímek%20002.jpg
Snad jsem to uložil dobře a načte se to,jinak sorry,ale stále se učím.

Zajímavé mašinky... Kde to je foceno? Takovej Fallsů a Faccsů pohromadě se neviděl
Pak ještě v Berouně bývá hodně Uacns

Naposled editoval moderátor:
Zdravim.
Chci se zepta,zda byl u lokomotivy 363 039 při skinování změněn eng?Přijde mi,že se změnilo přidávání výkonu.Díky

Teda, ale odkaz na mašinku by byl hezčí

A když už jsme u těch reklam. chystám se vytvořit společně se Štěpánem reklamní lokomotivu 751 335 v nátěru Holba Hanušovice a taky peršing kterej bude mít na bočnici buchtu (to je ten chlap u nás na webu bez kostýmu) a bude místo houkájí dělat jůůůs! a na živák bu de Vpadni! a úplně jiný zvuky.

Já tu záplavu nemůžu rozdejchat. Něčím jsem nadšen, něčím zase zklamán. Střecha je dokonalá a textury bočnic jsou podle mne zašuměné... Podvozky vypadaj dobře! To číslo u 350 002 má opravdu takovou silnou obroučku touhle barvou?

No budu si muset zvykat, pořád se mi ten model v něčem nezdá.

Kabiny vypadaj úžasně akorát jsem v readme nepochopil ty řeči o jednom pantografu na jeden systém, tím je myšleno nějaké nastavení pro starý model, nebo proč tomu tak je? V reálu lze přece použít každý pantograf na oba systémy. Asi jsem to nepochopil :)

Modely jsou hezké, chválím. Ale jak tak koukám stanoviště pro řadu 151 budu muset stále použít z cab350. Nebo se ještě chystá malá úprava stanoviště 150? Děkuji za odpověd...

Všiml jsem si chyby u strojvedoucího. Fíra musí být správně pojmenovaný MirrorArmLeft1 a navíc musí být v Maxu animovaný. Proto teď s ním nepůjde hýbat.

Jinak jsem velmi spokojen a výsledek je 1+

Štěpán_mf napsal:
Kabiny vypadaj úžasně akorát jsem v readme nepochopil ty řeči o jednom pantografu na jeden systém, tím je myšleno nějaké nastavení pro starý model, nebo proč tomu tak je? V reálu lze přece použít každý pantograf na oba systémy. Asi jsem to nepochopil :)

Jestli Ti jde o 350, tak prototypy opravdu v začátcích provozu měly pro každý napájecí systém jeden sběrač.

Ten model 151.018 má jednu chybu levé bočnici má být žaluzie a zákrit jako u 151.001 či jiný. Ale jinak 150.015 je bez chyb a 151.001, 151.014, 151.019 a 350.002 jsou výborný a kabiny ty jsou super. Takže jako ve škole 1 s hvězdičkou :)

Páni,je to nádhera, cab aj modely veľmi potešili Kedže po vianociach ťahám IC/EC vlaky modely prišli ako na zavolanie :wink:
Ešte raz vďaka,nech sa vám darí

Modely jsou super,kabiny taktéž,dávám 1*.Jenom jsou docela špatné zvuky,při staženém sběrači běží ve smyčce trafo což si myslím že by nemělo.Tedy konkrétně řada 350

Zdravím,
jestli mohu,něco bych napsal i za autora modelu a cabu,tedy za Jirku a Radima. :D
Co se týče ověřené funkčnosti modelů,je třeba mít nainstalován BIN 1.7.00819.
Nový cab pro stroje ř.350 je sladěn pouze s enginem nového modelu 350 002-2.Proto nelze zaručit jeho funkčnost s enginy starších modelů.Veškeré soubory nového cabu jsou pojmenovány "350006.xxx",takže se jeho instalací nepřepíší soubory dosud používaného cabu.
U cabu pro řadu 150 máte ovšem možnost jeho použití i pro starší modely.Ty totiž mají animován jen jeden sběrač.Vše je uvedeno v návodu.
Cab pro stroje 150 je v současné době určen i pro modely řady 151.Na cabu 151 se pracuje.
Modely/skiny strojů 150 015 a 151 001 sice již v TBP máme,ale u nových modelů je v jejich "Name" uvedeno "CD 150 015-6 novy model" a "CD 151 001-5 CD EC/IC",takže je bude možné v CB snadno identifikovat.Program TrainStore kolektiv tvůrců nepoužívá,takže není zaručeno správné zobrazování modelů v nabídce uvedeného programu.

O problematice "přechodu" strojvedoucího se výše zmínil Vrbam,takže se časem můžeme dočkat případné aktualizace modelů.Beru na vědomí připomínky ke tvaru a velikosti čelních oken,odstínu textur,jejich mapování či dalším detailům a samozřejmě za ně děkuji.Ostatně,to je také prozatím vše,co s tím mohu udělat. :lol:

I přes uvedené poznatky věřím,že se modely budou líbit a nějaký ten vlak v MSTS přece jen odvezou do svého cíle. :salut:

David

Back
Nahoře