ČEZky

Zdeněk Itterheim

Provozní technik
Tak už máme kompletní rodinku mašinek v barvách skupiny ČEZ ( lidově řečeno ČEZky ). Na zelpage.cz probíhá anketa, který z laku je nej a vyhrává ČEZácká Duhová energie. Správně tento lak měl být odstraněn, ale došlo k oboustrané dohodě, že budou dodány pouze jiná loga. Opravdu by bylo škoda Duhovky.

1. http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/163280.jpg zdroj zelpage
2. už jsem jí někide viděl, ale kde???
3. http://eso.ts-web.info/fotky/363-021a.jpg zdroj eso.ts-web.info
4. http://www.vlaky.net//upload/online/diskusia/108254-1.jpg zdroj vlaky net
5. http://www.vlaky.net//upload/online/diskusia/109973-1.jpg zdroj vlaky

Naposled editoval moderátor:
Hurá

Ty novy nátěry 163/363 sou fakt moc hezky, jen bananovi to moc neslusi. Uz se tesim az je nejaky sikovny skinar (coz ja samozrejme nejsem) vytvoril. Jezdi loko 363 v novem laku na tratich 230 a 250???

Re: Hurá

Alorovec napsal:
Ty novy nátěry 163/363 sou fakt moc hezky, jen bananovi to moc neslusi. Uz se tesim az je nejaky sikovny skinar (coz ja samozrejme nejsem) vytvoril. Jezdi loko 363 v novem laku na tratich 230 a 250???

Zdravím,
dodejte někdo fotografie na textury a uvidíme. :D

David

Ty nové 363 v ČEZ (019 a 021) jezdí na těch tratích. Např. na rychlících ale budou moct i viděny na Os Kolín-Havl. Brod

Pěkný den,
dnes bych rád prozradit jedno malé překvapení, které se objeví na pražské slezině. Jedná se o nový skin řady 363, konkrétně ČD 363 021-7 v reklamním nátěru "ČEZ". Jiří polák poskytnul potřebnou fotodokumentaci, které se obratně chopil David Hájek a vytvořil perfektní textury. Ostatní "drobné" práce jsem se dovolil chopit já. Model bude ve všech provedeních tedy klasickém, mimo službu a přední sběrač, toto vše i v reverzním provedení.

Spolu s modelem bude prezentována premiérová aktivita R972 s touto loko, kterou pro nás připravuje opět David Hájek.

f64c8fdbdda4c72703b0598c4fb98f3d.jpg 7910e303e7cc42ffb08871b11099a3b4.jpg

Zkrátka máte se na co těšit :!:

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
dnes bych rád prozradit jedno malé překvapení, které se objeví na pražské slezině. Jedná se o nový skin řady 363, konkrétně ČD 363 021-7 v reklamním nátěru "ČEZ". Jiří polák poskytnul potřebnou fotodokumentaci, které se obratně chopil David Hájek a vytvořil perfektní textury. Ostatní "drobné" práce jsem se dovolil chopit já. Model bude ve všech provedeních tedy klasickém, mimo službu a přední sběrač, toto vše i v reverzním provedení.

Spolu s modelem bude prezentována premiérová aktivita R972 s touto loko, kterou pro nás připravuje opět David Hájek.

Zkrátka máte se na co těšit :!:

A bude tento nový model pracovat pod MSTS BIN 1.6 ? A bude mít vyladěná spřáhla na 30 cm ? Jinak už se moc těším,pěkný skin. :lol:

Jiří napsal:
A bude tento nový model pracovat pod MSTS BIN 1.6 ? A bude mít vyladěná spřáhla na 30 cm ? Jinak už se moc těším,pěkný skin. :lol:

"ČEZka" bude plně funkční pro MSTS Bin 1.6, spřáhla budou nastavena na 30cm a model bude umístěn v trainset BP (DVD trať BP ze dne 10.11.2006). Totéž platí i pro model DNT 114.5.

Tak to už se moc těším.

Deterio napsal:
Neuděláte taky 363.019 . Má o jeden blesk méně.

Deterio

Zdravím,
jestli mi někdo pošle fotografie na textury,neviděl bych v tom problém. :D Ale je to hlavně na Jardovi,jestli by se do toho pustil.Ovšem nevím,nevím.Myslím si totiž,že tvořit de facto stejnou lokomotivu /skin/,která má na první pohled stejný nátěr jako jiný model by asi bylo zbytečné.
Jinak,dnes jsem při cestě z práce zahlédl v Bohumíně ČEZáckého "Banána".To,že jsem s sebou neměl fotoaparát mne ale moc nemrzelo.Stále totiž chybí to nejdůležitější ... model,který by vyžadoval dvě textury čel. :wink:

David

Jen bych se chtěl zeptat jestli dnes bude ta ČEZka 363 021-7 ?
díky :eek:

Aktivita R 972 s lokomotivou 363 021-7 je již k dispozici na mé stránce.
Jardovi a p.Polákovi děkuji za perfektní spolupráci a těším se na nějaký ten další "extra-kousek" z našich kolejí. :D

David

A hlavně že za ten lak dali takovejch peněz,mam zato že to byl snat dokonce zatím nejdraší.

Back
Nahoře