WIN XP a grafika GeForce2/MX/MX400

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bruton
  • Datum začátku Datum začátku
B

bruton

Host
Instalace MSTS nám proběhla normálně. Po spuštění se vše chová normálně. Po spuštění trati se krajina nezobrazuje správně. Vykreslují se jen velké jednobarevné plochy, vlak se při pohledu zvenčí nevykresluje vůbec apod. Kabina je vidět normalně. Problém je v nedostatečném železe nebo jinde???

Děkujime za jakoukoli radu.

Já bych problém viděl v grafické kartě.
Ovšem pro použití výkonnější je potřeba i příslušný CPU - tak, aby nebrzdil grafárnu. A důležitá je RAM. Nad 512MB určitě.
Pokud není hardware v PC příslušně vyrovnán, tak, aby si navzájem "nepřekážel", tak to bude zlobit.

Churchill: Veď ani nevieš, čo v škatuli má ...

bruton: hodil by sa sem popis tvojho železa:
procesor, RAM, grafika, doska a ev. zvukovka ...

Pokud použiješ grafiku střední třídy,neměl by jsi mít problémy se zobrazováním.Jediné tady probírané problémy byly problémy s ovladači - některé druhy ovladačů dělají problémy v MSTS,záleží však na typu karty a všeobecně ATI lépe zobrazuje v MSTS než NVidia.Proti gustu však žádný dišputát.

Já sem,svého času,jezdil MSTS na GeForce 2 bez jakýchkoliv problémů,rozlišení 1024x768x32.Ovšem sem neměl BP,jak by se to chovalo s BP si neumím představit.

Tonik napsal:
Já sem,svého času,jezdil MSTS na GeForce 2 bez jakýchkoliv problémů,rozlišení 1024x768x32.Ovšem sem neměl BP,jak by se to chovalo s BP si neumím představit.

Jezdil bys taky, ale ne v tak vysokém rozlišení a musel bys ubrat detaily. MSTS stejně neumí funkce nových karet využít. GF 2 byla v té době špičková grafika.

Boby napsal:
Tonik napsal:

Jezdil bys taky, ale ne v tak vysokém rozlišení a musel bys ubrat detaily. MSTS stejně neumí funkce nových karet využít. GF 2 byla v té době špičková grafika.
To ano,musel by slevit na 16bit a snížit detaily.Ale BP je takový moloch,že to potřebuje také silný procesor,nejen grafiku.Raději oželím detaily ,když se mi trať nebude sekat,ale pojedu plynule.Dnes je MSTS úplně někde jinde než před rokem či dvěma a nároky jsou tak vysoké,že by to těžko zvládnul i počítač NASA,jak řekl Tax. :wink:

Back
Nahoře