Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podle požadovaného řidičského oprávnění by to mělo mít do 3,5t!skoro napsal:veď 22 ton je 22 ton![]()
![]()
![]()
poison napsal:Davide pěkně jen chybí měrka oleje![]()
liborvymola napsal:Dobrý večer,
konečně jsem dočetl toto vlákno. A mám samozřejmě i otázku. K železnici mě to vždy táhlo a chtěl bych v budoucnu nastoupit mezi zaměstnance ČD jako strojvedoucí (nejlépe elektrická trakce-Olomouc). Studuji osmileté gymnázium a jsem v tercii (8.třída klasicky). Takže kdybych chtěl přestoupit na jinou střední školu, za rok dělám přijímací řízení. A teď mi poraďte. Je lepší za onen rok přejít na odbornou střední školu (např. v Šumperku je prý "železničářská") nebo udělat maturitu na gymnáziu a jít na VŠ elektrotechnickou ...
E499_2002 napsal:Dobrý večer,
když už Davide mluvíš o té elektrice, myslíš, že je nějaké plus mít vyšší paragraf padesátky? Tedy, pokud nedělaš přímo elektromontéra? S mým paragrafem pět asi nikoho neohromím, co? Spíš mít alespoň tu šestku? Jaký máš Ty?
Tom.
E499_2002 napsal:Tak, tak. Pětka je nejnižší paragraf, na který máš papír. Jsou §1, 3, 4, 5, atd. Na Internetu si to najdete. Šestku bych si udělal v případné práci ( pracovník pro získání §6 musí splňovat praxi na el.zařízení 1 rok pro napětí do 1000 V a 2 roky pro napětí nad 1000 V ). Woow, takže Ty máš devítku, jo? Máš můj respekt.Radši ani nechci vědět, jak často musíš chodit na přezkoušení...