Živák

Dobrý den,
prosím vás, proč mi u řady 121/141 po překročení 61% výkonu, když to tam narvu rychle na rozjezd bouchne rychlobrzda? Kde se prosím nastavuje rychlost odfoukání válců na mašině? Používám nastavení z Čoudovka skinu ČDC 121.083. Jde v MsTS nastavit, aby mi po nezapískání nebo nehoukání bouchla RB? To by ovšem musel být pískáček nastaven např. jak návěstidlo, což tuším nejde.

Děkuji.

E499_2002 napsal:
Dobrý den,
prosím vás, proč mi u řady 121/141 po překročení 61% výkonu, když to tam narvu rychle na rozjezd bouchne rychlobrzda? Kde se prosím nastavuje rychlost odfoukání válců na mašině? Používám nastavení z Čoudovka skinu ČDC 121.083. Jde v MsTS nastavit, aby mi po nezapískání nebo nehoukání bouchla RB? To by ovšem musel být pískáček nastaven např. jak návěstidlo, což tuším nejde.

Děkuji.
Tohle je pozůstatek z dřívějška, kdy ve starší verzi MSTS BIN fungovaly i nadproudové ochrany. Ale na rychlobrzdu to vliv nemělo. Jen to vyhodilo trakci a muselo se to vybavit směrovou pákou jako v reálu. Novější verzi BIN sice má nové vychytávky, ale vždy se zase něco rozhodilo, co fungovalo dříve. V tomto případě to udělo mišmaš v nadproudech, viz problém výše. ŽSR v TBP poté všechny zápisy v engu týkajících se nadproudové ochrany zacomentoval. Pak už nadproudy nezasahují a nestrhávaly rychlobrzdu. Takto se opravdu jezdit nedalo.

Měl bych takovou prosbu.Poradil by mi prosím někdo,jak upravit ENG lokomotivy,aby mi tlačítko bdělosti fungovalo stále a ne jen když jedu proti výstraze,stůj nebo když svítí na návěstidle určitá rychlost.Vlastně jako bych jel na nekódované trati,kde tlačítko bdělosti musím obsluhovat stále.Prosím o radu který příslušný řádek upravit a na jakou hodnotu.
Děkuji

Už to tady někde bylo docela nedávno - musíš si upravit definici kabiny v cvf souboru a odstranit definici návěstního opakovače a snížit o 1 hodnotu v CabviewControls.

Další pták.. :D O stránku zpátky jsem to psal ale hele, přijdeš o NO. Až přijdu na to, jak ještě zrušit vybavování VZ některýma ovládacíma prvkama, tak to tady doplním. Moc jsem to ještě nezkoumal ale na peršingu BSEčkem VZ nevybavím a na 810 BS2kou jo. Ale spíš mám pocit, že to je vlastnost BINu než věc nastavení...

Back
Nahoře