Projekt Morava

To je nějaká kachna. Za 2380kč sesmolit něco z ukradených modelů. Rád bych viděl úroveň a jak vyřešil stabilitu. Pokud někdo prodává trať za více než distribuční poplatky, nevím jak je to právně, ale potom každý modelář, kterého použil model by měl dostat zaplaceno. A pokud to bude bez jeho souhlasu, tak snad je to soudně postižitelné.
Že bych si trať objednal? Abych se přiučil jak se má stavět štreka? Docela by mne to zajímalo, když si práci někdo takto hodnotí.
Ale jinak z hlediska provozu mi rozsah tratě připadá nezajímavý.

Ještě by mne zajímalo co tam má tak velikého, že trať má na dvouvrstvém DVD. Moje štreka má 800km a setup je o velikosti necelé 1 GIGA. Takže inzerovaných 1000km, by vešlo do velikosti 1,1 Giga. Možná tam má i Trainset a to komplet celý. Ale i tak by se to muselo vejít stále na 1 klasické DVD.

morava

Zdravím,to by i tvůrci německých komerčních addonů zbledli nad tou cenou.Nemluvě o tom,že to není jehodílo,ale použil to co sám nevytvořil.latich

Aktuálně sleva, už jen za 1299Kč bez daně :lol: :!:. Ale to teda už asi má licenci i od Billa, ne? Stejně poslední dobou hýří rubrika MSTS na Zelpage fóru samými megalomanskými projekty, ze kterých nikdo neviděl (a možná neuvidí) ani screen. Docela mě pobavilo, jak tam autor píše, že utratil při dokumentaci tratí 5000 korun včetně "povolenek" ke vstupu do nádražních prostor :D . Já jsem teda vlezl vždycky všude zadarmo...

VolejnikTomas napsal:
Aktuálně sleva, už jen za 1299Kč bez daně :lol: :!:. Ale to teda už asi má licenci i od Billa, ne? Stejně poslední dobou hýří rubrika MSTS na Zelpage fóru samými megalomanskými projekty, ze kterých nikdo neviděl (a možná neuvidí) ani screen. Docela mě pobavilo, jak tam autor píše, že utratil při dokumentaci tratí 5000 korun včetně "povolenek" ke vstupu do nádražních prostor :D . Já jsem teda vlezl vždycky všude zadarmo...
Tome, i ty úplatky něco stojí, ne?

VolejnikTomas napsal:
Docela mě pobavilo, jak tam autor píše, že utratil při dokumentaci tratí 5000 korun včetně "povolenek" ke vstupu do nádražních prostor :D . Já jsem teda vlezl vždycky všude zadarmo...
No třeba musel dělat kabinet bezpečnosti čtyřikrát :-)

Martens napsal:
VolejnikTomas napsal:
Tome, i ty úplatky něco stojí, ne?
No to je fakt, i když mě jednou v Nedakonicích u trati nadával jakýsi dědek (těžko říct, co měl s dráhou společného), že tam jako nemám co dělat. Tak podle jeho zjevu jsem se málem slitoval na úplatek dvě koruny na rohlík :compress:.

Len či to nebude čosi podobné ako článok Váňo do MSTS STRICTLY LIMITED HARDCORE EDITION zo stránky http://kuriozity-msts.szm.sk alebo Preview trate 021 z toho istého webu - autor, akýsi buYaka má o takýchto projektoch veľmi originálny názor.

Naposled editoval moderátor:
Vzhledem k určité anonymitě autorů mega staveb se nelze divit co uveřejňují.Tím se nechci dotknout skutečných stavitelů,kteří za za nízkou cenu nebo zdarma uvádí své tratě.latich

VolejnikTomas napsal:
Docela mě pobavilo, jak tam autor píše, že utratil při dokumentaci tratí 5000 korun včetně "povolenek"
HaHa. Jenom? A s tím se chce chlubit? Kdyby mi investice do BP stála za ty tři roky těch pár drobných (5000kč), to bych mohl jásat. Jen té techniky, kterou jsem musel kvůli mé trati nakoupit, digifoťák, kamera, jízdenky, updatovat počítače. To jsou věci, které sice slouží i jinému účelu , ale nebýt tvorby do MSTS, tyto investice bych nerealizoval. To je autor opravdu z laciného kraje. Nechce se mi to počítat, ale k sumě 100000 kč to nemá daleko. Vlastně ještě poštovní poplatky a režie za media a obálky a máme tu dalších 100000kč, možná trochu víc. (vše za tři roky) Ale chtít kvůli tomu za trať například 1000kč by mne nenapadlo ani v tom nejdivočejším snu. A mám tam také videa 16:9.
Ale vlastně tam nemám ty chytré prográmky proto to asi má tak drahé.
:cry:

No já v tom vidím drobet černotu.V tomhle státě se našlo už tolik koumáků co vydělali na důvěřivosti ostatních,že jestli neuvidím přesvědčivé důkazy o reálnosti tak určitě do toho nepůjdu.
No je to jen můj názor.Šnek

Pokud nejsem tak dobrý,abych si postavil sám trať tak si ji koupím od toho kdo to dovede a tím ocením jeho námahu a um.Ale aby se někdo přiživoval na původní praci někoho jiného a ještě chtěl za to nehoráznou cenu tak nevím jestli už to nehraničí s trestným činem.V komunitě MSTS jsou buď free stahovaní nebo za distribuční polatek.Mluvím o Česku.Když sečtu polatek za trať pana Šemory astavitele tak je to cena o dost niššší než to nabízí "autor projektu Morava"Jaký mají názor na tuto trať ostatní příznivci ?MSTS?latich

latich napsal:
Pokud nejsem tak dobrý,abych si postavil sám trať tak si ji koupím od toho kdo to dovede a tím ocením jeho námahu a um.Ale aby se někdo přiživoval na původní praci někoho jiného a ještě chtěl za to nehoráznou cenu tak nevím jestli už to nehraničí s trestným činem.V komunitě MSTS jsou buď free stahovaní nebo za distribuční polatek.Mluvím o Česku.Když sečtu polatek za trať pana Šemory astavitele tak je to cena o dost niššší než to nabízí "autor projektu Morava"Jaký mají názor na tuto trať ostatní příznivci ?MSTS?latich
Podľa mňa je to zas vec typu Veľa kriku pre NIČ.Presne ako podotkol p.Šemora je to asi kačica.A nechcem vidieť tie požiadavky užívateľov na grafiku, hrateľnosť a iné veci keď je to (vraj) hodné takej vysokej čiastky ... :roll:

MORAVA

MIREC,taky mě to připadá jako výkřik do tmy.Buď si z nás dělá srandu nebo je tak naivní,že si myslí.že mu někdo pošle tuto přemrštěnou sumu jak už jsem psal za to co sám nevytvořil,ale nějakým způsobem slepil a není zde jistota,že to bude spustitelný.Jsou zde autoři,kteří méně velkých slov,ale je po nich vidět dost dobré práce,která je lepší než nějaké addony z produkce našich západních sousedů.Tím nechci jejich práci hanit.Ale tvorba našich autorů je na velmi vysoké úrovni a klobouk dolů.Važ me si jejich práce,kterou většinou dávají zdarma jedná se o updaty,ale jsem ochoten za tuto práci zaplatit.latich

Mě to vše připadá jako trať ala Vlastík. Nikdo ji neviděl, ale......(Vlastíkovi je ale ke cti, že zveřejnil screeny.)
Další společná věc, je G15. Vlastík nedávno psal, že nemusí lidi jako Já, Martens, atd. a má svou vlastní komunitu. Já jim to neberu, na to má každý právo, ale pokud někdo cizopasí na práci těch, s kterými se nekamarádí a ani nemá jejich svolení.....

Morava

Zbyňku nevím kdo to je Vlastík protože jsem od něj nic neviděl kromě velkých slov.Pokud něco neumím tak jsem z ticha a používám to co ostatní nabídnou.Nerad se opakuji čím kvalitnější produkty tím skromnější autoři.Je to bez velikých slova výsledky jsou vidět.Mimo mísu :ještě funguje v Hustopečích resstaurace u Špagátu uším,že se to tak jmenovalo,ale to je tak deset let co jsem tam byl.latich

Re: Morava

latich napsal:
Zbyňku nevím kdo to je Vlastík protože jsem od něj nic neviděl kromě velkých slov.Pokud něco neumím tak jsem z ticha a používám to co ostatní nabídnou.Nerad se opakuji čím kvalitnější produkty tím skromnější autoři.Je to bez velikých slova výsledky jsou vidět.Mimo mísu :ještě funguje v Hustopečích resstaurace u Špagátu uším,že se to tak jmenovalo,ale to je tak deset let co jsem tam byl.latich
Shodou okolností i na foru Želpage našli podobnost projektu Morava s Vlastíkem.
Hospoda U Špagáta funguje stále asi 50m od mé prodejny, ale já chodím na obědy na druhou stranu nepatrně dál do Hotelu Centro. Přece jen je tam za stejný peníz na menu lepší jídlo a pan vrchní je pařmen do MSTS a mé trati. :lol: A smíchovským Starým pramenem jsem odkojen ještě z Prahy

Naposled editoval moderátor:
Re: MORAVA

latich napsal:
MIREC,taky mě to připadá jako výkřik do tmy.Buď si z nás dělá srandu nebo je tak naivní,že si myslí.že mu někdo pošle tuto přemrštěnou sumu jak už jsem psal za to co sám nevytvořil,ale nějakým způsobem slepil a není zde jistota,že to bude spustitelný.Jsou zde autoři,kteří méně velkých slov,ale je po nich vidět dost dobré práce,která je lepší než nějaké addony z produkce našich západních sousedů.Tím nechci jejich práci hanit.Ale tvorba našich autorů je na velmi vysoké úrovni a klobouk dolů.Važ me si jejich práce,kterou většinou dávají zdarma jedná se o updaty,ale jsem ochoten za tuto práci zaplatit.latich
Ja som si len povedal názor.

Back
Nahoře