reklamni lokomotivy - papirove modely

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna martas
  • Datum začátku Datum začátku
M

martas

Host
zdravim vsechny pritomne. shanim fotografile reklamnich lokomotiv z obou boku a cel pro tvorbu modelu. nedelamm sice modely do msts, ale z papiru. vim ze to sem nepatri, ale je tu daleko vetsi sance neco sehnat. hlavne se mi jedna o duhovku, cez, olympiadu, cargo, tak, aby se daly pouzit pro vytvoreni. jinak kdyby byly stranky, kde se da najit slusny typovy vykresy skrini, podvozku lokomotiv, urcite bych je uvital. predem diky

Vytahni si obrazky primo z textur, taky jsem to udelal. Staci pouzit TGAtool a ulozit to do bmp. Jen bacha na autorska prava.

Koukni na http://www.minibox.webz.cz , dalsi modely, najdes tam 749 182 udelanou touto technikou. Jinak, muzes je potom zverejnit? Na te strance ti je zverejni urcite, taky jsem to tam poresil...

Naposled editoval moderátor:
mno, taky je to cesta, jen nevim jak ta kvalita utrpi, nebot tam je to uz v nejakem meritku a pro meritko 1:43,5 to uz bude horsi, ne? autorska prava spadaji hlavne architektu, ktery navrhl skutecny nater lokomotivy. takze i foceni je proti pravum, kdyz to pouzijes jinak, nez do sveho alba. to je mi jasne. no, uverejnovat to moc nechci, ale jestli to chces ve formatu minibox, poslu ti je, az budou hotove. ve vetsim meritku to bude dele trvat. zatim se nemam poradne od ceho odpichnout, nebot nemam umisteni sponzoru a log na skriny loko. nejake podklady jsou, ale neni to uplne ono.

Wow, 1:43? Dost hustý.. To jsem fakt nečekal, že takto velké. Jinak minibox či 1:87 bych uvítal. Jinak, pro tvou informaci, existuje od Weinera model 151 a 362 v TT (1:120) coby minibox. Není to ale jen jednouduchá krabička, má to i krabičkové podvozky. A to nejlepší? V barvách spořitelny!!!

jak rikam, poslu ti je i v meritku 1:87. ja to pak zmensim, ale je to narocne na stavbu. ale nebude to driv, dokud opravdu nesezenu poradne predlohy. rad bych je mel co nejvernejsi, co se tyce laku skrine. ale vis co, az dodelam 843 zkusmo ti ji poslu a zkusis si ji postavit. pak mi reknes jak to slo. jen bude bez navodu, takze modelarska intuice musi zapracovat :-D nebo zkusim i k tomu neco pisnout.

Fajn. Zkusím to.
Btw: Už jsi vyzkoušel moji 749? Jinak, pokud Tě zajímá i tato tematika, pošlu ti model Karosy Arway, v 1:100, snad už finální, akorát to musím dodělat :D

jsem sice zeleznici prorostly clovek, ale karosy me zajimaji. ja mam pro zmenu eskortniho busu karosy v meritku 1.87. ten moel jsem jeste nezkousel.

Tak to je zajímavé. Jinak rozpracovaný model najdeš v mém virutálním šupleti na http://mujweb.cz/www/Ronoath . Model ale rozhodně není hotov a lepí se dost špatně, spíš je to takové "pokoukáníčko". Navíc by určitě šel dát na 1:87, je to dosti velké a jen se to před tiskem musí zmenšit.

Naposled editoval moderátor:
tak nejak jsem se nemohl dostat do tveho virtualniho suplete...hihi. nevadi. ja dodelam ten eskort a kdyztak ti ho poslu. s tema masinama zatim pockej. budu na nich jeste delat. jinak tim reskinem to asi zkusim, ale nevis kde se daji sehnat ty reklamky do msts?

Back
Nahoře