Málo aktivit???

Edie napsal:
Asi si nečetl 1. příspěvek v tomhle tématu, co :?: :?: :idea:
Tak tohle po nikom opravdu nikdo nechtějte. Pročítat všechny příspěvky u jakéhokoli vlákna je jen pro silné povahy. Minimálně 60% sdělení je jů, hele, děkuji, pěkné, já chci, udělejte mi, kde se dá stáhnout, .....a to pominu všelijaké hádky, osočování a dohadování.
Navrhuji už nikdy nepsat, "to už se zde probíralo", ale když už chci reagovat, tak napsat rovnou odkaz nebo mlčet nebo odpovědět znovu, pokud vím.
Pokud chce někdo mou reakci citovat, prosím do jiného vlákna, protože sem tato problematika nepatří. Děkuji.

Prosim vas poradte mi nejaku stranku z ktorej si mam stiahnut trate+aktivity alebo mi nejake poslite na drafter-1@azet.sk..

Naposled editoval moderátor:
drafter napsal:
Prosim vas poradte mi nejaku stranku z ktorej si mam stiahnut trate+aktivity alebo mi nejake poslite na drafter-1@azet.sk..

O tom jake budeš jezdit aktivity rozhoduje Tvoje portfolium tratí co máš ve svém Msts.Pokud nemáš žádné tratě kromě defaultních nezbývá Ti nic jiného než navšívit sekci tohoto fóra s názvem tratě pro msts,kde si jistě vybereš a na příslušných odkazech stáhneš.Až budeš mít nějaké ty požadované tratě a hlavně je rozchodíš ve svém kompu vrhni se na sekci Burza,kde jsou inzerovány všechny vytvořené dostupné aktivity včetně odkazů,kde stáhnout.Stačí prostě jen číst a intuitivně jít za svým cílem.Zde se jaksi nenosí a nebudu to dělat ani já,že bych Tě vodil za ruku a dával Ti stříbrný podnos.Neber to osobně,to platí pro všechny lenochy,kteří nechtějí nebo z jakéhosi důvodu neumějí číst.

T.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře