Prajzákům těm je tu hej....

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku

Kuba

Provozní technik
irisbus_4293 napsal:
JOHNZ: jako neber to jako urážku na slovensko.. já neříkam že je hnusné, ale jelikož jsem prajzák, a část Opavy patří pod prajzkou tak bych rád jezdil tu.. hlavně Hlučín - Opava.. škoda že neumím dělat traťe, bych si ji hnedka postavil.

off topic: Ty jsi prajzák!!!! To vše objasňuje, protože normální člověk nemůže mít takové blbé kecy.
Mimochodem víte proč na prajzkou nemůže spadnout atomová bomba??? Protože než by dopadla tak by ji prajzáci rozebrali.
A jaká je nejkratší prajzká věta??? "Un i."

P.S.: Já jsem taky prajz :mad:

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
off topic:
A jaká je nejkratší prajzká věta??? "Un i."
A nejkratší prajská věta rozvitá? "Le, un i."
A nejkratší prajská věta přací? "Baj by i id."
A nejčastější prajská věta? "Co s tym budeme robit."

ok1dnh napsal:
Kubo pouč blbýho: co či kdo to je prajzák ?
Karel

Nejsem sice z té části republiky, ale mám z toho kraje ženu, tak bych si dovolil:

Ostrava a okolí se dříve dělilo na tři "národnostní" části, Ostravicí procházela zemská hranice mezi Moravou a Slezskem.

Slezská Ostrava (nebo taky Polská) - pravý břeh Ostravice a dále na východ
Moravská Ostrava - mezi pravým břehem Odry a levým břehem Ostravice
a tzv. Prajzská - levý břeh Odry a dále na západ k Opavě, zde bylo relativně hodně německého obyvatelstva.

Dle tvrzení obyvatel z druhých dvou částí byli Prajzáci vždycky vypočítaví, vyčuraní apod. a všechno hned převáděli na peníze. Podle mě to tak není, jen holt mysleli dopředu a taky na zadní kolečka.

Tož tak, místní znalci včilkaj mě možetě zepsuť. :)

Já když byl v Bohumíně na vojně tak jsme byli my Plzeňáci pro ně Švédi.
No nic moc.Jinak jsem se včera vrátil Z Košic a využil jsem Košičan Košice-Praha,tak je mi ještě víc líto co se stalo,protože je to nádherná trať
s nádhernou přírodou.Já jen v duchu doufám,že se snad dočkáme.

Ach bože, vůbec nechápu co to má toto vlákno společného s MSTS. Když jsem před více jak měsícem napsal o ohroženém vlakovém spojení na Karvinsku,tak jste mne tady doslova rozcupovali a jako supy nad kořistí,a nyní se tady projednává národností složení,které vůbec nesouvisí s MSTS.

Buďme na příště férovější a sérioznější, a měřme všem stejným metrem. OK ? :twisted:

Jiří napsal:
Ach bože, vůbec nechápu co to má toto vlákno společného s MSTS. Když jsem před více jak měsícem napsal o ohroženém vlakovém spojení na Karvinsku,tak jste mne tady doslova rozcupovali a jako supy nad kořistí,a nyní se tady projednává národností složení,které vůbec nesouvisí s MSTS.

Buďme na příště férovější a sérioznější, a měřme všem stejným metrem. OK ? :twisted:
No to napsal ten pravý

Tak jsem měl nedávno pocit, že se udělala tlustá čára....asi příště pozvem zedníky...

Pane Jiří, tohle se v HP ocitlo právě proto, že se tato diskuse začala odvíjet v tématu k trati 321....

Jiří napsal:

Mňa by iné zaujímalo, kde chodíš na tie pekné obrázky pod Tvojím nickom?

duuso napsal:
Jiří napsal:

Mňa by iné zaujímalo, kde chodíš na tie pekné obrázky pod Tvojím nickom?

Podle mě sou z lost.cz

bob57_cz napsal:
Jinak se taky na Ostravsku povídá, že Prajzak má dvě radosti:
1., když se mu podaří někde něco sebrat
a 2., když pak doma zjistí, že to fakt na něco potřebuje.

........no řekl bych,že tyto dvě radosti nemá jenom Prajzak....... :D :D :D

Martens napsal:
Tak jsem měl nedávno pocit, že se udělala tlustá čára....asi příště pozvem zedníky...

Pane Jiří, tohle se v HP ocitlo právě proto, že se tato diskuse začala odvíjet v tématu k trati 321....

Musím tě opravit, téma o čem jsem psal se týkalo ohroženého vlakového spojení na Karvinsku. Toto vlákno jsem právě v HD založil sám.

Hele Šneku, nesloužil ty jsi na vojně v Bohumíně u Železničního vojska ? Já ano, sice v Bohumíně jen jeden měsíc přijímač a zbývající čtyři měsíce v Brně-Maloměřicích (pětiměsíční vojna). Jo to byly časy......, hlavně to Brno. Odměny, reluty, prémie, vcelku něco kolem 2000,-Kč v na konci šedesátých let, což byly v té době docela slušné peníze (oběd pro dva v Zahradní restauraci Grand hotelu (1. cenová skupina) asi 100,-Kč. Mělo to něco do sebe, v Grand hotelu hned u dveří nám vyčistili boty (aby jsme nezašpinili koberce), do a z Maloměřic jsme jezdili taxíkem, fakt hezké vzpomínky.
Karel

Back
Nahoře