Modely parních lokomotiv ČSD

hummus napsal:
bob57_cz napsal:
Vrbam napsal:
Tak Albatros ma tento rok počítány 3 cesty na Křivoklát
V půli června by měla být Olomouc a Vlára.
Tak tahle akce se jiz uskutecnila, a to 3.3. Nevim jestli je na tento rok planovano jet Vlaru 2x, ale dost o tom pochybuji. Akce byla perfektni. Pohled na albatros a rosnicku v cele vlaku byl uzasny. Skoda jen toho pocasi.
Lanaří mne v práci "Železný dědek", co na Albiku topí, tak nevím, co zrovna pojedou, jestli jen Oc nebo obojí, mi to ale stejně koliduje se srazem po 30ti letech v Špk/Šerák.

Dodatek: Tak už to je upřesněné, 15-17.6 se jede do Blavy !

Prosím člověka, který mi v roce 2006 zaslal sadu fotografií na olomouckou 464.2 ať mě kontaktuje mailem, nebo SZ. Děkuji. S release 464.2 se počítá každým dnem

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
Kodl napsal:
Že by Rosnička 464.2

Bingo ! A tady je jeden pracovní screen pro představu.

c0099cd66584154c78294e4d6197ea70.jpg
za to zelezo bi som doslat tolko love co bi stacilo na tri cesty do anglicka. kde sa to da zobrat?

dilino napsal:
jake hovadini ti gadzo jakisi to ani nemozem napisat co si mislim?

Nejdřív se nauč psát česky nebo slovensky neřáde a pak si běž pro nášup do fronty kde rozdávají rozum :twisted:

Pikku napsal:
dilino napsal:
jake hovadini ti gadzo jakisi to ani nemozem napisat co si mislim?

Nejdřív se nauč psát česky nebo slovensky neřáde a pak si běž pro nášup do fronty kde rozdávají rozum :twisted:
Pikku, nevidiš, že to je dilina hlupa? netreba mu cela mašina....stači tender na listek do anglie ,....ani zpatečni mu netreba....

Eště chvilu sa s nim budem zabavat a pak toho dilina jedneho pošlem do kovošrotu ....

dilino napsal:
za to zelezo bi som doslat tolko love co bi stacilo na tri cesty do anglicka. kde sa to da zobrat?
Z Anglie tě pošlou zase šupem zpátky, jako poslali ostatní soukmenovce a zase budeš žebrat o sociálku se zpětnou platností za dobu rekreace. To už tu bylo !
Je to jen blbý provokatér.

Zdravím, takovýma blb... kecama bych se vůbec nezabýval, Pikku, nádherné parní mašinky. Jsem moc rád za každý model nějaké té historické lokomotivy můžu prohnat po tratích MSTS a přeju hodně úspěchů v další práci. S pozdravem Dan. :D

Dan J. napsal:
Zdravím, takovýma blb... kecama bych se vůbec nezabýval, Pikku, nádherné parní mašinky. Jsem moc rád za každý model nějaké té historické lokomotivy můžu prohnat po tratích MSTS a přeju hodně úspěchů v další práci. S pozdravem Dan. :D
Přesně tak. Většinu z nich už nikdy v realu neuvidíme. což je věčná škoda.

Od 12.00 23.III 2007 je ke stažení parní tendrovka 464.2 na známém místě. Přeji příjemnou zábavu, pokud vám něco nebude fungovat tak je možné, že jste udělali chybu při instalaci Další model bude zřejmě jedna tříválcová specialitka, ale jisté to není.

Co je trivalcova specialitka ???

Alorovec napsal:
Laicky vysvetlené - na každej strane sú po tri piesty, z toho ( na jednej strane) 2 sú viditeľné a jeden je "viac vo vnútri".

Neviem ako u ostatných, ale mne MSTS padne po neúspešnej inicializácii vozidla. Je to prvý Pikkov model, u ktorého mi to robí.

Robo napsal:
Alorovec napsal:
Laicky vysvetlené - na každej strane sú po tri piesty, z toho ( na jednej strane) 2 sú viditeľné a jeden je "viac vo vnútri".

Robo, a není to náhodou tak, že na každé straně je jenom jeden válec a ten třetí je ukryt v rámu mašiny?

Back
Nahoře