Pikku
Pomocník strojvedoucího
V současnosti jsem připravil release dvou parních lokomotiv, známých z našich krajin. Jedná se o nákladní řadu 534.03 a rychlíkovou 498.0, obě v několika variantách. Vzhledem k tomu, že se ještě neozval člověk, který zaslal P. Novákovi moje téměř rok připravované a nehotové modely, (popř. modelář, který by mi řekl že pracuje na stejných modelech a P. Novákovi je poslal na otestování) POZASTAVUJI tímto všechna připravená release do doby, kdy bude trochu jasněji. Pokud má P. Novák moje modely, jedná se o staré nevyladěné verse bez správných souborů .eng a bez správných proporcí modelu či varianty s nedokonalými animacemi. Pokud uvidím svoje modely někde veřejně, učiním patřičná opatření.
Vzhledem ke kontaktům které jsem díky MSTS získal se hodlám zatím věnovat jen úpravám již hotových parních lokomotiv na německé varianty ze Sudet z let 1938 - 1945, na kterých jsem se domluvil s německými přáteli (např. naše řada 464.0 je německá Br68, 423.0 je Br93 apod.)
Vzhledem ke kontaktům které jsem díky MSTS získal se hodlám zatím věnovat jen úpravám již hotových parních lokomotiv na německé varianty ze Sudet z let 1938 - 1945, na kterých jsem se domluvil s německými přáteli (např. naše řada 464.0 je německá Br68, 423.0 je Br93 apod.)