Modely parních lokomotiv ČSD

Ve spolupráci s Vrbamem zatím vznikly tyto štokry - na screenu a SVieweru (já vím, není to ono, z MSTS by to vypadalo lépe) jsou zprava doleva 016, 042, 044, 161, 193 a 203. Vzhledem k poranění oka jsem teď na chvíli vyřazen z provozu a veškeré práce na addonech jsou pozastaveny, ale lepší se to, tak snad nebude tak zle. Slíbený screen je zde:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img174.imageshack.us/img174/5416/stokrygr2.jpg[/url]

Naposled editoval moderátor:
Jejej, tak to je bomba, to nebudu vědět který dřív zařadit jako traffic hráče. :D Veliký obdiv z moji strany, prostě nádhera.
S pozdravem Dan.

Čouda napsal:
A kampak se ztratila z obrázku 556 413?
Pikku napsal:
Ve spolupráci s Vrbamem zatím vznikly tyto štokry ...
Slovo zatím znamená, že serie není ještě ukončena - chybí například 556.0304 PJ Sokolov a další lounská bělostřechá 556.0480 Takhle by jich šlo udělat všech 510, ale vybrali jsme opravdu jen něčím zajímavé a hlavně barevně odlišné stroje. Tendry jsou samozřejmě také každý jiný :salut:

Chci se Pikku zeptat proč taky neděláš dnešní stroje?? Nic proti, tvé modely mám moc rád ale třeba taková 556.0506....

Hynďa napsal:
Chci se Pikku zeptat proč taky neděláš dnešní stroje?? Nic proti, tvé modely mám moc rád ale třeba taková 556.0506....

Klídek, vidím tam textúry z 556 036 a som ticho. (zatiaľ) :lol:

duuso napsal:
Kua, to je flotila :!: :!: :!: , skladám klobúk a hlboko sa klaniam.
Ešte vydrž ... 036 tam furt nevidím, poklonu si nechaj až na neskôr :lol:

Prosím o radu (spíše starší generaci) jestli někdo neví jaké číslo měl štokr jezdící ve Veselí nad Lužnicí kolem roku 1969 s malýma ušima, oválnými nárazníky a na dýmnici měl namalovanou čs. státní vlajku v bílém mezikruží. Děkuju

Do MSTS virtuálmího depa včera přibyla decentně zdobená děčínská 556.0298 a díky Vrbamovým kontaktům mám konečně barevnou fotografii 556.0413. Ta bude opravdu stát za to, nechte se překvapit. Dotazy ohledně 556.036 jsou propříště z diskuse vyloučeny

Jak zde byla popsána chyba barvy kouře při přikládání apod. nešlo by danou chybu opravit jinou texturou Smokemain.ace?

Pikku napsal:
... Dotazy ohledně 556.036 jsou propříště z diskuse vyloučeny
No to snaď nemyslíš vážne !!! Toto vedieť, nepohnem ani prstom Namiesto fotenia som mal radšej chlastať.

Tax napsal:
Pikku napsal:
... Dotazy ohledně 556.036 jsou propříště z diskuse vyloučeny
No to snaď nemyslíš vážne !!! Toto vedieť, nepohnem ani prstom Namiesto fotenia som mal radšej chlastať.

Pozor, tento příspěvek má nulovou informační hodnotu !

Back
Nahoře