JIŘÍ GLOGOVSKÝ
Cestující
S otevřenou hubou dokořán a není co říct.
SUPER !!!!!
SUPER !!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
heme napsal:Nějak už mám zmatek v těch číslech...Stojí v v depu mezi ostatními i 0506...? Díky![]()
Vyprošoval bych si komolení jména s W!Dan J. napsal:Wrbam a Pikku zdravím. Kurňa kdo má ten monitor furt umývat.![]()
![]()
![]()
To je jedna větší pecka než druhá.
![]()
Dan
Dneska je kolikáteho ? Prvního dubna ?Pikku napsal:Bohužel došlo k politováníhodné události. Z Dalekého Východu se ozvali příbuzní V.I.Lenina a požadovali v případě zveřejnění addonu 556.0 neskutečnou sumu v $ za použití loga a jména firmy ZVIL (Závody Vladimíra Iljiče Lenina) a v případě nezaplacení této sumy a zveřejnění addonu vyhrožovali dalšími právními kroky. Proto tedy nebude možné zveřejnit balík se štokry v plánované podobě, ale pod názvem "pětispřežní parní lokomotiva středoevropských drah" a loga ZVIL budou nahrazena nějakým nekonfliktním obrázkem. (Vaše návrhy uvítám!) Další variantou je zastavení dalšího vývoje a přípravy ke zveřejnění
Vrbam. Omlouvám se za překlep, nějak jsem si toho nevšimnul.Vrbam napsal:Vyprošoval bych si komolení jména s W!Dan J. napsal:Wrbam a Pikku zdravím. Kurňa kdo má ten monitor furt umývat.![]()
![]()
![]()
To je jedna větší pecka než druhá.
![]()
Dan
Namiesto loga ZVIL prepožičiavam na modely štokra pre MSTS a ďalšie lokomotívy pochádzajúce zo ZVIL Plzeň svoj znak kocúra, ktorého som zdedil po svojom pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-strýkovi z tretieho kolena, majstrovi Leonardovi :Pikku napsal:... loga ZVIL budou nahrazena nějakým nekonfliktním obrázkem. (Vaše návrhy uvítám!) Další variantou je zastavení dalšího vývoje a přípravy ke zveřejnění

Dráčik napsal:Pikku: Daj tam logo ČD Cargo, aby poniektorí netvrdili, že nejdeš s dobou.![]()
Presne tak, a to hovorím aj za seba.Pikku napsal:Termín release se blíží ruku v ruce s jinou radostnou událostí
Čouda napsal:Ahoj Pikku!
Pokud plánuješ relase štokrů spojedný s jinou radostnou událostí, tak honem začni předělávat toho Meziměstského štokra. Máš tam mnoho nepřesností v detailech. Reflektor je umístěn ve středu dýmničních vrat, kryt kompresoru je modrý, lem plošiny na čelíku je bílý a ne modrý, Madlo podél kotle je bílo+**** pruhované a madla pro posunovače mají uprostěd modrý pruh. "Uši" jsou bíle lemované, vpředu na čelníku jsou dva pruhy jakoby do V, a výrobák máš předpokládám dle fotky ten je na fotografii ve stínu (bohužel) a také nejde z fotografie rozeznat barva čel válců parního stroje. P.S. neber zle tuto kritiku, jsou to jenom nedostatky, které to chce ještě opravit, a prosímtě šlo by mi na mejl zaslat tu fotografii od pana Michala Štrublíka? Je možné, že máme každý fotografii z jiného roku a potom bych chápal odlišnosti. Ta moje je z roku 1974