Modely parních lokomotiv ČSD

Abyste viděli, že s ukončováním práce na balíčku 556.0 nekončí pokusy o další exporty zajímavých lokomotiv, připravil jsem si pro vás nějaké screeny. Jedná se o trochu starší model, ke kterému jsem doplnil stín pod vozidlem a upravil nějaké drobnosti. Protože tyto lokomotivy byly ve službě u ČSD poměrně hodně upravovány, je v balíčku i jeden stroj v originálním provedení. Tyhle lokomotivy jezdily po válce po celé Evropě, našli bychom je v Polsku, Maďarsku, Turecku, Rakousku, SSSR, Francii, Německu i ve Velké Británii. Jednoduché a odolné stroje potřebné pro obnovu válkou zničeného hospodářství měly u ČSD označení 456.1 a jezdí už i v MSTS 8) [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img90.imageshack.us/img90/4134/scrgrb0go8.jpg[/url]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img45.imageshack.us/img45/9131/scrgrb3uz8.jpg[/url]

Zdravím Pikku,

už hodně dlouho se mi hlavou honí otázka, co za připravovanou lokomotivu máš zobrazenu na svých stránkách. Nejsem znalec páry natolik, abych z hrubého modelu rozluštil typ lokomotivy, proto přicházím s otázkou na tebe. Co za připravovanou mašinu máš na svých stránkách? Že bych se dočkal a byla to Všudybylka, nebo Skaličák 001čka? No dál už raději nebudu hádat, jak říkám, nedokážu to poznat.

Díky, Heme

Pikku napsal:
je možné, že bude v červnovém release s dalšími překvapivými modely.

Pikku, že jsem tak nesmělý, nechceš prozradit, co dalšího tam bude? Toto, štokři a ještě něco?

Naposled editoval moderátor:
heme napsal:
Pikku napsal:
je možné, že bude v červnovém release s dalšími překvapivými modely.

Pikku, že jsem tak nesmělý, nechceš prozradit, co dalšího tam bude? Toto, štokři a ještě něco?

Štokry tam asi právě nebudou :eek: Nevím ještě, moc se netěšte, abyste nebyli zklamaní :study:

Pikku napsal:
Štokry tam asi právě nebudou :eek: Nevím ještě, moc se netěšte, abyste nebyli zklamaní :study:
Tak to je škoda, já je očekával každým dnem... :(

Zdravím vás,

chcel by som sa spýtať, či som sám, komu nejdú stiahnuť nové modely parných lokomotív... ani albatrosy ani 414ka mi nejdú stiahnuť, po kliknutí na odkaz mi otvorí okno s obrázkom z Futuramy a tým končím... :(

MichailusB napsal:
... po kliknutí na odkaz mi otvorí okno s obrázkom z Futuramy a tým končím... :(
Na tom obrázku ale poznáš, jak moc pilně se na addonech pracuje :) Vydrž, je to jen otázka času

Ronoath napsal:
Je ve stadiu koukatelnosti i 354.1? Ne, vážně, uvažuje se nad jejím vydáním?
Tak ta bohužel není - a když vidím zveřejněnou 524.1 tak si říkám, že bych ji měl z downloadů zrušit taky... Snad ti chybějící 354.1 nahradí jiné modely ...

Ahoj Pikku měl bych dotaz jestli někdy časem nechystáš parní ozubnicovou lokomotivu 404.003 :?:

______________________________________________________________________________________________
Pozn moderátora: 404.003 né, ale 002 možno ... alebo 403.001 :!:
PS: namiesto úplne zbytočnej otázky si mal napísať toto: Ahoj chlapi, modelujem 404.003, ale mám takýto problém ... Prosím pomôžte !

Přátelé, kamarádi! Za pár chvil si přivezu domů z porodnice svojí nádhernou ženu a skvělého synka. Protože je to pro mě velká událost, a protože se má oslavovat prací, dovolil jsem připravit pár downloadů a dočasně se rozloučit s tvorbou do MSTS. Modely a repainty můžete stahovat na známé stránce a určitě si vybere každý. Děkuji tímto všem svým spolupracovníkům a pomocníkům a přeji vám všem správný tlak v kotli, plnou nádrž a správné napětí v troleji :salut:

Chlapi zdravím. Taky i se připojuji k blahopřání. Chtěl bych se zároveň zeptat, na 414.212. Jakou měla tato mašinka povolenou rchlost? V katalogu parních lokomotiv jsem vyčetl 35/km/h,tem je ale všeobecně jen 414.4 St.E.G., tak bych se rád zeptal jestli to platí i pro tuto konkrétní mašinku.
Předem díky Dan.

Dan J. napsal:
Chlapi zdravím. Taky i se připojuji k blahopřání. Chtěl bych se zároveň zeptat, na 414.212. Jakou měla tato mašinka povolenou rchlost? V katalogu parních lokomotiv jsem vyčetl 35/km/h,tem je ale všeobecně jen 414.4 St.E.G., tak bych se rád zeptal jestli to platí i pro tuto konkrétní mašinku.
Předem díky Dan.

Ahoj Dane, 414.2 měla konstrukční rychlost 40 km/h.

Back
Nahoře