MichailusB
Začátečník
Velmi by ma zaujimalo, ake rychlostniky platia pre parne lokomotivy, ci hranate alebo okruhle... najma pre "velke" parne lokomotivy radu 475.1 a 477.0. Dakujem za odpoved
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Také jsem nad tím bádal a ptal se zasvěcených. Info jsem dostal od dvou nezávislých zdrojů. Tak ta hranatá 90 platí pro soupravy s kotoučovými brzdami. (pendolino bez naklápění a vybrané EC vlaky) Ale logiku jsem nepochopil, takže nevysvětlím. V MSTS je tohle nerozlišitelné, tak jsem tyto nové rychlostníky zatím neosazoval. Ani k tomu nemám podklady.Kosac napsal:K rychlostnikum...
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/363559.jpg
muzete mi to nekdo vysvetlit? Je mi jasne na druhe brane TV 110 pro vozidla s naklapeci skrini, kulata 70 pro vozidla prechodnosti III, ale ty dva dalsi?
85 a 90... :?:
Hráč se přizpůsobit nemůže, protože 99% vlaků má v povinnosti dolní rychlostník. Takže omezení překročení rychlosti tomu zabrání. Ale neřešil bych to i z důvodu, že MSTS má zkreslení v aktuální maximální rychlosti a není důvod jakkoli zrychlovat rychlost vlaků. Naopak musíme vymýšlet zápletky, abychom vlak v MSTS jedoucí s náskokem nějak zbrzdili.Vrbam napsal:Jedine tam dat ty s 90 a 80 jen jako objekt a hrac se musi prizpusobit
PrimaZbyněk Šemora napsal:Hráč se přizpůsobit nemůže, protože 99% vlaků má v povinnosti dolní rychlostník. Takže omezení překročení rychlosti tomu zabrání. Ale neřešil bych to i z důvodu, že MSTS má zkreslení v aktuální maximální rychlosti a není důvod jakkoli zrychlovat rychlost vlaků. Naopak musíme vymýšlet zápletky, abychom vlak v MSTS jedoucí s náskokem nějak zbrzdili.Vrbam napsal:Jedine tam dat ty s 90 a 80 jen jako objekt a hrac se musi prizpusobit
Pokud vyhodíme omezovač rychlosti (za který jsem před lety bojoval), tak se MSTS dostane na úroveň hračky (např. Trainz)