Exkurze do depa Brno-Maloměřice

Který termín by vyhoval lépe?

• Během prázdnin

Hlasů: 6 30.0%
  • 6.9

Hlasů: 4 20.0%
  • 13.9

Hlasů: 1 5.0%
  • Vyhovuje mi to kdykoliv

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20

Deterio

Pokladník
6. září se bude konat exkurze do depa Brno-Maloměřice. Přihlášky SZ nebo mailem, Akce by se konala spolu s uživateli trainz.cz podle počtu nás uživatelů MSTS. Pište pokud by byl zajem v něděli udělat pokec v hospodě? Deterio

1.Deterio
2.Heme
3.train.msts
4.,5.Čouda+1
6.Martens
7.Ronoath
8.J.Horáček
9.Alcapone
10.LuděkD
11.VáclavS
12.Kank
13.Vašek
14.Zdenekk
15.Vohryz
16.350.009
17.Michal P. Precla
18.-20.neonxc+2

Od přihlášených bych poprosil soukromou zprávou nebo na mail tyto údaje:
Jméno Příjmení Bydliště Datum narození
Je to podmínka uskutečnění exkurze.

eventuelně bych se také objevil. uvidíme jak se věci vyvinou a jaké přesné datum bude určeno.

Bližší datum mi bude sděleno organizátorem, sraz v dopoledních hodinách, ukončení v pozdních odpoledních - bude upřesněno.Píšu si tě.

Možná by nebylo úplně od věci popsat akci trochu více. Měl bych zájem též, ale jsem z poněkud jiného konce republiky a tak by mě zajímalo nejenom datum, ale i třeba start/konec akce v návaznosti na vlakové spoje :)

nezávazně bych se přihlásil též ... Ale datum a start akce by bylo lepší už teď mít orientační ... Mohl bych to potom hodit na web, když budou dodány info

Pojedu tak na 85%. Dostat se tam není problém, takže je mi to jedno, kdy to začne (a v podstatě i skončí). 8)

Do Brna v klidu přijedu. Nebudu se moct ale zdržet nějak moc dlouho, budu totiž opět pracovat pro Českou Poštu.

Takže termín exkurze je 6.9. 2008. Bližší info dodám později.
Od přihlášených bych poprosil soukromou zprávou nebo na mail tyto údaje:
Jméno Příjmení Bydliště Datum narození
Je to podmínka uskutečnění exkurze.

Edie napsal:
Omlouvám se za OT, ale zajímalo by mě, k čemu jsou potřeba ty údaje.

Kdyby se něco ztratilo, aby věděli, kam mají jít:D.
Na každé exkurzi je to běžná praxe.

Deterio, můžeš sem prosím napsat nějaké bližší info o té akci? Už se to celkem blíží a asi nejen já bych rád věděl kdy a kde sraz atd...

Takže sraz by byl v 11 hod ve vestibulu Brna hl.n.
Díval jsem se na příjezdy:
Vsetín Os 3202,R732 10:57
Praha EC 279 10:15
Frenštát p/Rad. Os 3100,R832 9:57
Častolovice Os 15202,Os 5240/5649,EC 279 10:57
Ždár n/Sáz, Tišnov R 673 9:39
Meziměstí Os 5101/5203,R 705,EC279

Deterio: Tak to je naprostý luxus, takhle vypsat vlaky. Nicméně, přijedu od Prahy, ale i tak díky. (A na řazení se už podívám sám:))

Já s Haškem na 99% počítám. Nevím kolik lidí tím takto po ránu do Brna jezdí, ale rezervace např. do Bmz by nebyla špatná.
Deterio, do kolika to tam tak vidíš? Je pro prohlídce v plánu nějaké ? Jestli mám případně počítat někde s noclehem...

Naposled editoval moderátor:
Pokud bude po skončení exkurze zajem jít do hospody na pokec tak mi dejte vědět SZ nebo přímo fora (rezervoval bych salonek)

Back
Nahoře