Zvuky Jacek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
Prosím potřeboval bych poradit. Když jedu Vaši trať 310, hází mi to chyby u zvuků, konkrétně chybí zvuky CZ_EuropeSteamTrack4Ex.sms a CZ_EuropeSteamTrack4In.sms. Mohl by jste mi je poslat, nebo poradit, kde je můžu stáhnout. Můj email je: ondra135@centrum.cz předem děkuji.

vlakfoto napsal:
Pavlik:No jeste to tak umet.:-D Jsem jen amatersky uzivatel MSTS

Tak si můžeš pomoci návodem na stránkách JiříkaTK:
http://jirik-tk.sweb.cz/

Sekce "Návody a postřehy" a pak "Změna odkazu na kabinu a zvuky v souboru ENG (WAG)". Jako příklad si můžeš vzít podobný naladěný český model, abys věděl, jaké sms soubory použít.

Zdravím všechny,mám problém který se tu již asi řešil ale i při použití hledání sem nic nenašel.Po instalaci nových zvuků lokomotiv od Jacka všechny zvuky krásně slyším kromě dvou a to je zvuk houkačky a píšťaly.Z 99% je nejspíš chyba u mě jenže nevím v čem.Předem děkuji..
A samozřejmně byla chyba u mě a po 2 hodinách hledání mi to došlo.Tímto se omlouvám za zbytečný dotaz.

Naposled editoval moderátor:
Jacku, při instalaci Pikkova krásného modelu loko CSD_E424-0 a následné kontrole zvuků my chybí venkovní zvuky píšťaly a to "x_E424.0_pistala.wav" a "x_E424.0_houkacka.wav" (odkazuje se na ně soubor "E424.0eng.sms"). Dále chybí v souboru 240.087eng.sms zvuk kompresoru " x_242.087_kompresor.wav" (tam ale asi bude jen překlep - " x_240.087_kompresor.wav") a nakonec ještě chybí "MIREL.wav" v souboru "240.087cab.sms".

Sice na funkci to nemá žádný vliv, ale přesto jsem si na tyto drobnosti dovolil upozornit.

Pavlíku, jak jsem psal v jiném vláknu - oprava čehokoliv ve stávající verzi balíku je nemožná, protože mám balík nový s jinými soubory a jinak pojmenovanými. A dokončení tohoto balíku je v nedohlednu.
U 242 jde o překlep.

Zdravím, chci se jen zeptat čím by mohlo být způsobeno rozcházení se zvuků uvnitř kabiny a venku. Tím rozcházením myslím rozdílnou rychlost přehrávání. Často jsou zvuky uvnitř a venku o 3 až 5 sekund pomalejší. Nevíte někdo co s tím? Týká se to zvuků pro 750,753,754 a teď nových 831.
Díky

Zdravím,
tak jsem si stáhl novou verzi zvuků pro motorové vozy z 21.12.2011 a po instalaci mi hlásí ConBuilder chyby - vypadá to, že mi chybí soubory T444.0101_motor_4_beh.wavT444.0101_motor_8_dobeh.wav. Ty jsou jak vidím požadovány sms soubory 850cabP resp. 850cabZ, 852cabP resp. 852cabZ a 853cabP resp. 853cabZ, které byly změněny 20.12.2011 (uvnitř se uvádí aktualizace 8.4.2008). V balíku ty wavy nebyly, ve staré verzi myslím také ne. Tak jsem z toho vôľako zmätený... setkal se s tím teď někdo nebo je to chyba jenom u mně ? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře