skin 363.065-4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
M

Makrdop

Host
Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.

Tomes napsal:
Martens napsal:
Makrdop napsal:
Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?
Třeba to, že je z Vlašimi a tam asi nejezdí
Fajn beru......leč když už něco potřebuji, tak je docela slušné u normálních lidí napsat slůvko "prosím" - nic se tím nezkazí ......no alespon, že poděkoval....

Martens napsal:
Tomes napsal:
Martens napsal:
Makrdop napsal:
Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?
Třeba to, že je z Vlašimi a tam asi nejezdí
Fajn beru......leč když už něco potřebuji, tak je docela slušné u normálních lidí napsat slůvko "prosím" - nic se tím nezkazí ......no alespon, že poděkoval....
Martensi, určitě máš pravdu, Makrdopa neznám, ale jak píšeš, poděkoval a to tady moc lidí nedělá, vše berou jako samozřejmost. Jinak 363.065-4 je snad v trainsetu BP, ne ?

Tomes napsal:
Martensi, určitě máš pravdu, Makrdopa neznám, ale jak píšeš, poděkoval a to tady moc lidí nedělá, vše berou jako samozřejmost. Jinak 363.065-4 je snad v trainsetu BP, ne ?
Sice je v BP, ale stará s jedním funkčním sběračem v *.s . Já tuto přeskinoval na 74, protože jí byla nejblíže a nyní ji mohu vyhodit. To Vrbam použil pro přeskin 74 novější model s oběma smetáky v *.s a je tím připraven pro patch. Bohužel na tento novější model nelze použít textury z 74 a 65 v BP.

JOHNZ napsal:
infected.bass: Mazať sa tu určite nič nebude, o to sa neboj ... jedná sa o to, že keby sa tu toto začalo tolerovať (urobte mi, zožente mi,...), za chvíľu tu nič iné nie je ... ak máš nejaké výhrady voči práci moderátorov, napíš majiteľovi fóra a ak tvoje námietky uzná, nájde lepších ... alebo si myslíš, že mi si tu na tom moderátorstve nejako zakladáme? Poprípade, ak si myslíš, že to tu zvládneš lepšie, prihlás sa o pozíciu moderátora ty ... A on nenaháňa príspevky, nemusí, lebo sa mu do ničoho nezapočítavajú, lebo je moderátor ...
Třeba by šlo založit novou sekci " INZERCE a ŽÁDOSTI , aby byl "pořádek" a nikoho to nedráždilo.

Fnebylo smazáno tak, jak si infected.bass myslí (doufejme, že v omylu, tudíž je mu prominuto), že dělám, co jsem nikdy nedělal, nýbrž jsem jej přesunul do HP.......tímto prosím, již zde nepřispívejte, pokud se k této cause nehccete dále vyjadřovat.....

Ano ta je depovana v DKV Plzen kdysi sem nani jezdival časi dobre to byla ješte ve starem natěru ted je v novem vona ma podobnej lak jako loko 363.045-6 vono by stačilo jenom přehodit tabulky s čislem a rami u oken na žlute.

Makrdop napsal:
Ano ta je depovana v DKV Plzen kdysi sem nani jezdival časi dobre to byla ješte ve starem natěru ted je v novem vona ma podobnej lak jako loko 363.045-6 vono by stačilo jenom přehodit tabulky s čislem a rami u oken na žlute.
A už sme tu pri tom zas, aj keď s odstupom nejakého času: pomaly mám pocit, že budeme mať v trainsete všetkých 189 lokomotív rady 362/363 ČD a ZSSK + verzie ČSD + ŽSR + ZS Cargo. Dokedy sa budeme pachtiť za každou radovou tabuľkou, každou odreninou a za každou zatečenou čmuhou ?

Tax:

Keby nie, už tu viacmenej nemáme čo robiť :wink: Naše železnice sú krásne tým, že každá mašina je viacmenej originál (vyjma náterov "blonski cirkus", tam nejaké repaintovanie okrem jedného dvoch kusov vo vyslovene rozdielnom štádiu znečistenia naozaj nemá zmysel). A prečo to nemať aj v MsTS ... a to platí najmä pre mladšie generácie (sem samozrejme zarátavam aj seba), ktoré nezažili éru ČSD a parné stroje poznajú len z nostalgických jázd a teda im moc nehovoria ... tým už zostáva naozaj len rozlišovanie jednotlivých strojov z rád, ktoré sú teraz v prevádzke ... a to bratia spoza Moravy majú ešte viacmenej štastie na náterový babylon, čo mi Slováci? Okrem bobín (ale tie prenechajme tomimu) už snáď nieto súčasného stroja ZSSK resp. náterového vyhotovenia okrem MV 811, 812 (a za chvíľu 813), ktoré nie sú vytvorené ... a ruku na srdce ... kto sa bude odrhovať so škatuľami ...

Back
Nahoře