Řídící vůz 954 a přívěsný vůz 054.2

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
Řidičák 954 001 mám vyfocený ze Dne železnice, jde mi jen o ten 054 2. Ty fotky na 954 jsou nošení dříví do lesa

Ja sem s ni vcera jel z Letohradu a parada....prekvapila mne ta svetelna tabulka jak tam sviti nazev cilove stanice....a pak taky takovej velkej stolecek :lol:

DEJV00 napsal:
Ja sem s ni vcera jel z Letohradu a parada....prekvapila mne ta svetelna tabulka jak tam sviti nazev cilove stanice....a pak taky takovej velkej stolecek :lol:
Myslíš tento?
919797b0fab01d5cd2cfe1cabec4a9d7.jpg

Někde jsem slyšel, že i tyto cedule by měly dostat hydry v nějaký další fázi.

Naposled editoval moderátor:
Vrbam napsal:
DEJV00 napsal:
Myslíš tento?
http://843krnov.fscr.cz/054_vagon/P9060081_small.jpg

Někde jsem slyšel, že i tyto cedule by měly dostat hydry v nějaký další fázi.

ne ne.....ty cedule byli úzčejší..tady to je takovy moc veliký.......v té co jsem jel já..tak měla takovou jako jsou třeba v metru nebo autobuse MHD

no jasný tuhle sem zahlidl kdyz sem vystupoval....ale ja prave myslim tu ve vnitřku...to je cedule kde je myslim ze pokazdy napsana cilova stanice.....a nejni to jen na jednom miste ale furt ten text beží dokola 8)

Syrda napsal:
V jakém okně je ta cedule? To je ale u 954 a ne u 054 2

Syrda napsal:
aha tak to je ta co je při vstupu do oddílu

V jakém okně je ta cedule? To je ale u 954 a ne u 054 2

aha tak to je ta co je při vstupu do oddílu

Ta první je v prvním okně za kabinou fíry v 954, v 054.2 jsem nic takového neviděl.
Ano, ta druhá je nad dveřmi z nástupního prostoru do oddílu - u 954 u těch velkých dveří na 100%, jestli i na opačné straně a v 054.2 nevím.

Mám dotaz:Stačí tento vůz přeskinovat a změnit interier nebo tam jsou hodně velké změny a ve skinu by to vypadalo hrozně.Skin by šel např z Bpee akorát problém,ta nemá špalky.

klimi napsal:
Mám dotaz:Stačí tento vůz přeskinovat a změnit interier nebo tam jsou hodně velké změny a ve skinu by to vypadalo hrozně.Skin by šel např z Bpee akorát problém,ta nemá špalky.
To chce klid

Back
Nahoře