Řídící vůz 954 a přívěsný vůz 054.2

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
Za pomoci Ppoolllla probíhá odladění chování, tak prosím o trošku trpělivosti.

Syrda napsal:
V jakém okně je ta cedule? To je ale u 954 a ne u 054 2

aha tak to je ta co je při vstupu do oddílu

Ta první je v prvním okně za kabinou fíry v 954, v 054.2 jsem nic takového neviděl.
Ano, ta druhá je nad dveřmi z nástupního prostoru do oddílu - u 954 u těch velkých dveří na 100%, jestli i na opačné straně a v 054.2 nevím.

http://www.unicontrols.cz/show.php?t=46

Naposled editoval moderátor:
pls dá se ten model někde stáhnout nebo se něco posílá mailem,ňák sem to tady nevičet,mohlby by mi někdo na email -> ruzeri@gmail.com <- napsat kde by se to dalo stáhnout nebo kdo mi mi to na ten email poslal,díky moc předem

Zajímalo by mě jestli někdo použil kombinaci CTRL+NUM 8 u updatu s balíkem 954

Re:

Vrbam napsal:
Zajímalo by mě jestli někdo použil kombinaci CTRL+NUM 8 u updatu s balíkem 954

Ahoj,vyzkoušel sem,chvíli mě to dalo než sem našel,ale musím uznat,je to paráda......

Vrbam: mam dotaz,proč nejsou soubory kabin a zvuků udělány podle trainsetu BP,ale jsou tam odkazy na jende umístěné soubory? A když už sem všechno přepsal,tak když dam podled 2,tak mi hra spadne :cry:

pistelacek napsal:
Vrbam: mam dotaz,proč nejsou soubory kabin a zvuků udělány podle trainsetu BP,ale jsou tam odkazy na jende umístěné soubory? A když už sem všechno přepsal,tak když dam podled 2,tak mi hra spadne :cry:
Další,co neumí číst.V nstavení si vypni dynamické stíny!

Dobrý den, na Vrbamově webu jsem si stahl 854 a 954 a nejak tam chybi pohled z kabiny, pokud by byl nekdo tak hodny a poslal by mi ji na email: mikulenkamartin@seznam.cz tak bych mu byl hooodně vděčný. Díky

842.021-8 napsal:
Dobrý den, na Vrbamově webu jsem si stahl 854 a 954 a nejak tam chybi pohled z kabiny, pokud by byl nekdo tak hodny a poslal by mi ji na email: mikulenkamartin@seznam.cz tak bych mu byl hooodně vděčný. Díky

954 mají canview shodný s řadou 854

Nemáš pravdu. Jsou tam dost veliký rozdíly. Samozřejmě snaha o unifikaci je vidět, ale je tam jinej displej diagnostiky a ještě jeden displej rozhlasu. Jiná a jinde umístěná vysílačka, potom zmizel brzdič dako BP a byl nahrazen elektrickým ovladačem přímočinné brzdy pravděpodobně se to jmenuje BPE, ale nejsem si jistej. Zbytek zůstal tak nějak zhruba podobnej, ale tvar pultu je jako v reionce. Já mám 954 nafocenou na cab, možná to někdy uplácám. Nebo alespoň staticej cab udělám, aby se dalo jezdit.

fíííííra napsal:
842.021-8 napsal:

No nevím kde je problém, ale stáhl jsem si ty super mašinky od Vrbama a nainstaloval. Když jedu s 854 a musím se přepnout do 954 (abych jel na druhou stranu) tak mi to hodí chybu že chybí nějaký soubor CAB a spadne to...tak nevím co s tím

BeastDemon napsal:
fíííííra napsal:
842.021-8 napsal:

No nevím kde je problém, ale stáhl jsem si ty super mašinky od Vrbama a nainstaloval. Když jedu s 854 a musím se přepnout do 954 (abych jel na druhou stranu) tak mi to hodí chybu že chybí nějaký soubor CAB a spadne to...tak nevím co s tím

Podívej se na eng. u 954. Měl bys to mít takto :
CabView ( "../../common.cab/cab854/954.cvf" )

Back
Nahoře