854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

742.041 napsal:
Jenže je tu možná další věc,nevím jestli to má Vrbam ošetřeno,ale při přeskoku na druhé stanoviště se dveře totálně splaší,otevřou se ale hned skočí zpět a to stejné když se zavírají,zavřené skočí do poloviny a nepomůže ani přeskok zpět na původní stanoviště. :cry:
Můžu se tě zeptat,co používáš za cabview?

klimi napsal:
742.041 napsal:
Jenže je tu možná další věc,nevím jestli to má Vrbam ošetřeno,ale při přeskoku na druhé stanoviště se dveře totálně splaší,otevřou se ale hned skočí zpět a to stejné když se zavírají,zavřené skočí do poloviny a nepomůže ani přeskok zpět na původní stanoviště. :cry:
Můžu se tě zeptat,co používáš za cabview?
standartní 820,ale tady bude spíš chyba někde mezi Bin-em a *.s souborem,jelikož pokud se nehnu z původního stanoviště tak to funguje ale jakmile přejdu na druhé tak to padne.Zřejmě se při přejití špatně načtou textury a animace a začne to dělat neplechu.

742.041 napsal:
standartní 820,ale tady bude spíš chyba někde mezi Bin-em a *.s souborem,jelikož pokud se nehnu z původního stanoviště tak to funguje ale jakmile přejdu na druhé tak to padne.Zřejmě se při přejití špatně načtou textury a animace a začne to dělat neplechu.
Vrbam napsal:
742.041 napsal:
Je to podle návodu v Binu, zkus si to otestovat u toho modelu od Džordže, momentálně nemám msts u sebe.

Překopíroval jsem si ti soubory s,co tady byly a když chci načíst na nějakoz trať 854 014,tak mě to pošle k Billovi.Předtím mi nešli otevírat dveře

Vrbam napsal:
742.041 napsal:
Vrbam napsal:
742.041 napsal:
Je to podle návodu v Binu, zkus si to otestovat u toho modelu od Džordže, momentálně nemám msts u sebe.
1.napíši to tedy přesněji,je to cab 850 ale *.cvf jsou 820 pro 854
2.zkoušel jsem to ale je to stejné

742.041 napsal:

Jo, jo, mě to dělá úplně to samý. Ale jinak je to velmi povedený model.

Na dveře u Btn a Bnp budete muset uhánět Ondru Janiše

Tak chyba zrejme objevena, animace dveří jsou na 3 doby: 1. dveře se povysunou z rámů, 2. posun do poloviny jejich dráhy a 3. posun do konce
Proto to nějak MSTS nepobírá, všude co jsem viděl tak ta animace je jednoduchá.

Naposled editoval moderátor:
Na adrese zde je oprava hyder s verzí pro BIN. Opravena je animace dveří (linková, naanimování je provede stejně jako u modelu ř. 451) a dále opraveny některé detaily.

LukyMichalovce napsal:
Ako sa ovladaju dvere?? Klavesou P mi to nejde ako pri elektrickych suprav.
Co si tak přečíst manual k binu ?! Pořád se tu na to někdo ptá, ale přečíst si to ne !

bob57_cz napsal:
LukyMichalovce napsal:
Ako sa ovladaju dvere?? Klavesou P mi to nejde ako pri elektrickych suprav.
Co si tak přečíst manual k binu ?! Pořád se tu na to někdo ptá, ale přečíst si to ne !
Návody se zásadně přeci nečtou a pak to dopadá

Naposled editoval moderátor:
Ahoj vsichni od MSTS mam takovy problemek po delsim premysleni jsem si nainstaloval bin sam se divim ze jsem se k tomu odhodlal ale po instalaci jsem byl prijemne prekvapen masiny ktere byli pro bin jsem spustil nevim zda kdyz treba u 151 se nepresunu na opacnou stranu jestli je to problem ja bych to tak nevidel,selskym rozumem jsem usoudil ze vetsina starsich vozidel neni pro bin upravena takze bych po ni chtel asi hodne casem se uvidi,to sem se rozepsal co,ale ted k tomu proc pisu jedna masinka presneji 854 respektive celej balik mi jaksi nefunguje nevim kde je zakopan pes, a druha vec me dost zarazila ze kdyz jsem si stahl verzi standartni bez upravi pro bin tak bylo stejne,momentalne me nic nenapada jestli je to verzi binu nebo spatnou instalaci nemam tuseni vyzkousel jsem od pana Dzorže obe verze co jsou ke stazeni ale dokonce pri starsi verzi 1.6 me nepustil do masiny presneji trajna jsem nespustil,to v pripade 1.7 jsem se do masiny dostal tedy do kabiny ale to je vsechno pri pohledu myslim pohled pod klavesou 2 jsem zatrvdnul a pochvili jsem byl doma na XP.Proto prosim ktera dobra duse mi poradi protoze s timhle programkem nemam vubec zkusenosti mam ho teprve treti den a pro zatrvzeleho klasika je to dostvelka zmena.Diky s pozdravem:Pegaus.

Back
Nahoře