854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Paráda už se nebudu muset bát, že mi všichni cestující utíkají.Díky

Naposled editoval moderátor:
Zdenal26: Díky moc za ten cab, zatím jsem pro 854 a 954 používal cab z 843...
Vrbam: Ten přebíhající fíra je super :D

Naposled editoval moderátor:
Sice se to tu už řešilo, ale neustále i po všech možných úpravách jako předělání kabin, se mi nechce u 854 a 954 načíst kabina, vždy mi to zahlásí ,,selhalo nahrávání kabiny" ikdyž vše mám v ENG přesně nasměrované. Vozy se mi sice ve hře zobrazí, ale jakmile chcu jít na stanoviště celá hra spadne. :( Mohl byste mi prosim vás někdo stím poradit, ale tak at to pochopím, jako začátečník? Rád bych se stouto řadou projel v msts. :)

folcek napsal:
Sice se to tu už řešilo, ale neustále i po všech možných úpravách jako předělání kabin, se mi nechce u 854 a 954 načíst kabina, vždy mi to zahlásí ,,selhalo nahrávání kabiny" ikdyž vše mám v ENG přesně nasměrované. Vozy se mi sice ve hře zobrazí, ale jakmile chcu jít na stanoviště celá hra spadne. :( Mohl byste mi prosim vás někdo stím poradit, ale tak at to pochopím, jako začátečník? Rád bych se stouto řadou projel v msts. :)

Někomu to taky dělalo problémy, tak zkus přepsat cestu a dodržet velikost písmen.

Ale když si stahnu ten balík modelů z vaší stránky, tak v trainsetu mám ve složce tohoto modelu několik ENG a pak ve složkách které jsou pojmenované 30cm a 80cm je mnoho dalších. Které ENG mám teda přepsat?? :)

Tak animovaný cab na 854 zveřejněný nedávno mi připoměl , že u mně na disku více jak rok leží taky jedna "rozhejbaná" verze včetně NIGHT a CABLIGHT. Pokud by měl někdo zájem pošlu rád.... Je to ovšem bez záruky a nebudu řešit případné problémy uživatelů :twisted: . Jinak máte volné ruce k jakékoli úpravě a zveřejnění :wink: . Velikost je necelých 4,5 MB

Prosím všechny zájemce o zaslání cabu na 854 aby své požadavky psali Romanovi v SZ nebo mailem. Takhle se tady utopíme v emailových adresách.

Děkuji za pochopení.

měl bych jeden dotaz jestli by nešlo udělat u 854 ten přechodovej můstek že by se po stisknutí Ctrl+8 otevřel a zas naopak zavřel místo toho aby byly 2 modely :?:

Jedna otázka, v poslednom čísle Železničného magazínu som si prečítal článok o skúšobnej prevádzke riadiaceho vozňa 954 003 v spojení s upravenou lokomotívou 242 204 + vloženým vozom 054 283 /všetko DKV Brno/, bolo by toto teoreticky možné aj v MSTS ?

duuso napsal:
Jedna otázka, v poslednom čísle Železničného magazínu som si prečítal článok o skúšobnej prevádzke riadiaceho vozňa 954 003 v spojení s upravenou lokomotívou 242 204 + vloženým vozom 054 283 /všetko DKV Brno/, bolo by toto teoreticky možné aj v MSTS ?
A proč ne? Jen s definicí jako diesel nebudeš ovládat smetáky.

zubacka napsal:
měl bych jeden dotaz jestli by nešlo udělat u 854 ten přechodovej můstek že by se po stisknutí Ctrl+8 otevřel a zas naopak zavřel místo toho aby byly 2 modely :?:
Když se autor naučí použití NODES

duuso napsal:
954 už zkoušeli i se 754.013

V msts tam klidně dej do soupravy místo brejlovce páru od Pikka a uvidíš,že to pojede taky s tím řidícím 954 a kolika chceš vloženými Bdmtee.... :-) :-)

Hynďa napsal:
duuso napsal:
954 už zkoušeli i se 754.013
O tom viem, bolo to v Dráhe, a ešte spárovali aj 943 so 755.

Back
Nahoře