854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Šnek napsal:
Jen jedna konkrétní zpráva,od nového GVD budou 854 nasazeny také na západě čech na trati Plzeň-Domažlice.Šetřit se musí tak bohužel přijdou 754 o další výkony.Šnek

Některé Plzeňské "čtyřky" by měli přijít do Trutnova a vozit rychlíky až do Letohradu!

Šnek napsal:
Jen jedna konkrétní zpráva,od nového GVD budou 854 nasazeny také na západě čech na trati Plzeň-Domažlice.Šetřit se musí tak bohužel přijdou 754 o další výkony.Šnek
Do Plzne ma prijit i rada 843 a 854, zustane 842, takze docela premotorovano

Nevém co je na tom pravdy, ale slyšel jsem zvěsti o tom, že brněnské 843 budou tahat rychlíky Pardubice-Liberec (kvůli těm tendrům na vozbu rychlíků na této trati) a některé 854 že zas půjdou do Brna...jsou to celkem čachry ale zatím spíše spekulativní...

Sešiťáky pro trať 180 už jsou hotové pro nový grafikon,takže o vozbu vlaků na této trati se budou starat 754,854,842 a 810.
754 mají všechny rychlíky a tři páry osobáků,854 vozí osobáky co v současné době vozí 754+4 vozy.Mají jezdit v sestavě 854+3Btn,což je skoro na hranici normy,tak většina strojvedoucích vůbec přemýšlí,jestli to motory vydrží.842 nebo 810 se rozdělí o výkony jako v současném grafikonu.
843 mají taky přijít na vozbu rychlíků na trati Plzeň-Žatec.
Byla to podmínka při výběrovém řízení mezi ČD a Viamontem,který měl zájem o vozbu těchto rychlíků.Šnek.
Bylo by vinikající ještě dodělat kabinu na 854 ať můžeme od nového GVD
jezdit na 180 se vším všudy.

Šnek: Motor to vydrží, ale co převodovka... jaké jsou výškové poměry na trati 180 ? Koukal jsem Plzeň je tak nějak 325mnm a Domažlice 425mnm, takže 100metrů převýšení. Neznám to tam tak se ptám.

Uvidíme jak ukáže praxe.Jinak plzeňské nádraží je něco přes 200m. n/m.
Do Blížejova je to v pohodě a pak to začíná přece jenom víc stoupat.

Šneku, a to to máš kousek. Vždyť je tam tabulka. Plzeň hlavní je 323 m/nm. Tam dál jsou sklony do 5 promile (mimo nadjezd chebské trati)

Tie screeny sú zo starej verzie trate ŽSR130, ktorú kedysi postavil Pepa Harkabus a ja som to upravoval do reálnejšej podoby, no keď sme dali s Dráčikom a Demom hlavy dokopy, usúdili sme že lepšie bude postaviť to znova.Takže takto.

Beatlesák napsal:
Vrbam: nechystáš se zprovoznit dveře pro bin1.6???
Zatím nějak ani ne, MSTS bin 1.6 nepoužívám a navíc ty dveře si ovládají cestující sami a ani Btn to neumí, takže je mi to nějak jaksi fuk

klimi napsal:
VRBAM:Pěkný model,akorát škoda,že neni pro MSTS Bin.
Copak dveře, ty tam jsou ale jde o to je rozanimovat se stupatky a také vyexportovat hu taldu S souborů na což jsem moc línej a není čas.

Naposled editoval moderátor:
Mám problém obě 854 mi při pohledu z kabiny normálně chdí ale jakmile přepnu na venkovní pohled tak se to kousne a nezbývá než restartovat PC.Tratí to určitě není zkoušel jsem jí jak na BP tak na trati 180-183 a obojí marné

Kodl napsal:
Mám problém obě 854 mi při pohledu z kabiny normálně chdí ale jakmile přepnu na venkovní pohled tak se to kousne a nezbývá než restartovat PC.Tratí to určitě není zkoušel jsem jí jak na BP tak na trati 180-183 a obojí marné

Zkus vypnout stíny, všechny druhy.

Vrbam Hodláš udělat i 954??Bylo by to velmi pěkné se prohánět 954+854. :)

Back
Nahoře