854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Jen těžko by se na modelech hledala chyba.Odvedl jsi dobrou práci.Patří ti za ni poděkování a obdiv.latich

Ty přechodové můstky mají být funkční až k ním připojí řídící vagón 954. Jinak se nepoužívají.

alcapone napsal:
Ty přechodové můstky mají být funkční až k ním připojí řídící vagón 954. Jinak se nepoužívají.
Obcas jsem videl hydru, kdyz jela s Btn, tak to mela otevreny. Vzdyt je to zajimavejsi v msts.

Vsechny moje motoraky a vozy maji vyrezane dvere, pro pripad ze by to nejaky simulator umel [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/msts/screeny/854014dvere.jpg
Bohuzel v soucasnem msts jsou nefunkcni.

Peta napsal:
Tak to je opravdu bombá....budou k tomu i zvuky a kabina?
Zvuky ma Jacek na svych strankach http://jacek-msts.ic.cz/, kabina bohuzel.

Naposled editoval moderátor:
Jen malá poznámka ke spřáhlům - pokud si chcete nechat 80cm,tak opravte délku modelu na rovných 24m,to,co je v nyní v engu,je na 30cm,tj těch 24,2m.Rovněž tak nezapomeňte opravit rozměr v *sd souboru.Jinak opravu perfektní model,snad Vrbam časem udělá i vnitřní pohled.

Mám výhrady k ovládání a ke zvukům: Jak mám poznat, mám-li zabržděno nebo odbržděno, když se mi nezobrazují brzdy. Zvuky od Jacka jsou příliž hlasité a nepříliž dobře nastavené, spíš se hodí zvuky od 853.

Petr Novák napsal:
Jen malá poznámka ke spřáhlům - pokud si chcete nechat 80cm,tak opravte délku modelu na rovných 24m,to,co je v nyní v engu,je na 30cm,tj těch 24,2m.Rovněž tak nezapomeňte opravit rozměr v *sd souboru.Jinak opravu perfektní model,snad Vrbam časem udělá i vnitřní pohled.
Moc bych se v tech sprahlech nevrtal, pak se ti treba bodou 2 hydry prolinat naraznikama.

VáclavS napsal:
Mám výhrady k ovládání a ke zvukům: Jak mám poznat, mám-li zabržděno nebo odbržděno, když se mi nezobrazují brzdy. Zvuky od Jacka jsou příliž hlasité a nepříliž dobře nastavené, spíš se hodí zvuky od 853.
Ja s nima jezdim pres F5, z vykonu, pak 2x A a zacne plnit potrubi tlakem.
Chce to cvik, musim rict nejaky patek mi trvalo nez jsem se s tim naucil, ale jde to.

Back
Nahoře