854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Vrbam napsal:
Robo napsal:
Vrbam napsal:
Robo napsal:
Model je ozaj podarený. Akurát ma trápi ovládanie vlakovej brzdy - nedá sa ovládať. Je to zámer, alebo chyba ?
Problem je s kabinou, jinak ovladani hydry je realne.
Cab som nalinkoval na 853, žeby bol hákeľ v nej ?
Problem je v tom, ze ty hlasky co dela neukazuje. Uvidime poptam se.
Musis si to pamatovat, 0% vykon pak lehce A a na dalsi to uz zacina tlakovat a na dalsi A je rychlobrzda. Zatim nic jineho neni.

Jedine si tam nacpi kabinu z 843, sam nad tim uvazuju.

ok

stejně na tom je i 714 v BP trainsetu....
ale dá se s oběma jezdit...já sem si po pár km zvykl a jak to dostanete pod palec, tak je to sranda...

Hawk napsal:
ale dá se s oběma jezdit...já sem si po pár km zvykl a jak to dostanete pod palec, tak je to sranda...
Ta 714 je hrozná, protože vůbec nebrzdí a ještě se rychlost nezobrazuje v kmh ale v mph. Je možný, že na rovině se sní dá jezdit dobře, ale když jsem ji zkoušel na své trati, kde je i 20 promile stoupání/klesání tak se jí moc brzdit nechtělo.

train.msts napsal:
Hawk napsal:
Ta 714 je hrozná, protože vůbec nebrzdí a ještě se rychlost nezobrazuje v kmh ale v mph. Je možný, že na rovině se sní dá jezdit dobře, ale když jsem ji zkoušel na své trati, kde je i 20 promile stoupání/klesání tak se jí moc brzdit nechtělo.

Musí to vždy zachraňovat souprava:-)...loko samotná brzdí ucházejícně...každopádně na TrackMonitoru se mi rychlost ukazovala v km/h

Mám menší problém. Všechno jsem nakopíroval, jak se má, vybral jsem typ spřáhel, ale nikdy se mi nenačte a píše mi to "Selhalo vytvoření pohledu kabiny" nebo tak nějak. Nevíte někdo co s tím????

Mraaazek napsal:
Mám menší problém. Všechno jsem nakopíroval, jak se má, vybral jsem typ spřáhel, ale nikdy se mi nenačte a píše mi to "Selhalo vytvoření pohledu kabiny" nebo tak nějak. Nevíte někdo co s tím????
Buď máš v engu nadefinovaný odkaz na cvf, který na disku máš zcela jinde - toto by se Ti při kopírování archivu nemělo stát, pokud sis nic nepřepisoval

nebo

Cab má cvf upravený pro verzi 1.5.7. a ten je s verzí 1.6. nekompatibilní kvůli definici zadního pohledu.....

nebo

Cab má cvf upravený pro verzi 1.5.7. a ten je s verzí 1.6. nekompatibilní kvůli definici zadního pohledu.....

A s tím si poradím jak??? Prosím o jakou koli radu......

Mraaazek napsal:
nebo

A s tím si poradím jak??? Prosím o jakou koli radu......

Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
A ted k tobě Mrázku, mě to dělalo proto, že sem měl špatně nakopírovaný soubory kabiny, seš si jistej že je máš správně tam kde maj bejt??

Mraaazek napsal:
Všechno sem nakopíroval tam kam sem měl, ale pořád nic..... :cry:
Jsem z toho docela zoufalej....

A jakou si tam dal kabinu?Pokud je mi známo tak kabina 854 neexistuje, já tam mám jen pohledy z venku, který tam byly přiložený a jede to v poho

Mraaazek napsal:
No já nevim.... Já tam žádnou kabinu nedával. Prostě sem to nakopíroval z archivu tak jak se to mělo....

Musiš mít ve složce TRAINSET složky 854_954, zvuky a kabiny, máš?

To Mraaazek:
Kromě adresáře CD_854_954 se Ti po rozbalení ještě vytvořil adresář Kabiny. Tyto OBA adresáře musíš dát do adresáře Trains/Trainset. A když se podíváš do adresáře 854 v adresáři Kabiny a otevřeš tam umístěné soubory cvf, zjistíš, že odkazují na neexistující ace soubory v tomto adresáři. To je celý problém. Takže buď soubory přidat (některé jsou z kabiny 853, některé jsou ????) nebo přesměrovat z engu zatím rovnou na kabiny 853, i když to není reálné.

To Vrbam:
Dostal jsem se k instalaci až teď, skvělé modely, ale bez urážky Vrbame, ta kabina ... já si poradím, ale začátečníci plavou a je z toho spousta zbytečných dotazů. Byl by problém směřovat kabinu zatím na 853 s upozorněním, že je to dočasné řešení? Co to udělat třeba jako jistý nejmenovaný modelář a v Cabview směřovat na 853, ale pod to do Comment napsat cestu na cab 854 a do readme napsat, že stačí po vydání cab 854 přepsat Cabview na Comment a naopak ...

Mraaazek napsal:
No v těch kabinách mám pouze to co sem si stáhnul k 854. Myslim, že to bylo i v základním archivu....

Měl bys tam mít 854rv.cvf a 854.cvf?????

Back
Nahoře