Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
:eek: To teda koukám tak krásného Brejlove jsem ještě nevyděl.Je to prostě špica.

Naposled editoval moderátor:
Kadr napsal:
Luboš_754:Parádní přístroj, už se nemohu dočkat.

Díky moc, pracuju na tom jak se dá, ale času je bohužel málo :roll:

Stáhl jsem si tvoji T478.3001, vypadá to pěkně, jen by to chtělo trošku sladit nasycení a světlost textu a trochu kontrastu by taky neuškodilo. Já si s tím hrál u skinu 754.067 a dnes bych to klidně ještě trošku "přitvrdil". Ale v tomhle duchu teď dělám tu 754.012, textury mám opět schválně nafocené nasvícené, jen si pak víc musím hrát se stíny a vyvážeností barev, ale i šedesátsedmička je původně nasvícená a nikdo si nestěžoval :wink: :D

Jinak mě překvapuje, že sis vybral zrovna prototyp. On by si totiž zasloužil vlastní model, protože od sériové trojky se docela liší, především štíhlím čelníkem bez šroubovaného štítu kolem šroubovky, trochu odlišně tvarovaným pluhem se zcela jinými otvory v něm (což by se však dalo upravit vhodnou editací alfakanálu), absencí hadic průběžného vlakového potrubí a naopak přítomností topné spojky PG500, menším madlem pod čelními okny stanoviště nebo hluboko zapuštěnými kulatými okny strojovny.

No ještě bych rád upozornil na to, že přídavné žaluzie vedle krytu kompresoru jsou pouze na straně se žebříkem na střechu, na druhé nikoliv a taky na stejné straně chybí obdédníkový prolis v bočnici u prvního stanoviště... :wink:

Luboš_754:Díky,zkusím si s tím ještě pohrát ale veškerý můj čas patří stroji 750 311/335.Jinak s tím prototypovím modelem jsi měl pravdu, neuškodil by

Já ještě Kadra malinko poopravím. Jedná se o loko 750 311, která má vpodvozky ze 750 335 (asi klasická výměna podvozků z odstavené loko do provozní)

Čouda napsal:
Já ještě Kadra malinko poopravím. Jedná se o loko 750 311, která má vpodvozky ze 750 335 (asi klasická výměna podvozků z odstavené loko do provozní)
Taky sem to tak myslel, kdyby to bylo na podvozcich 753 tak bych napsal že to 750 311/753 335.

Mno ono vypadalo 750 311/335 jako kdybys dělal dvě lokomotivy víš :wink: , tak jsem to myslel

Ahoj!

Nelením a přináším Vám obrázek další holky z Meziměstí. Stroj stejně jako vedle na screenu 753 231 v současné době existuje maximálně jako kapota fábie. Jedná se o lokomotivu 753 262. Stav loko je z roku 1990, kdy nikdo nečekal, že svoji službu ukončí o dva roky déle tedy v roce 1992. Do roku 2001 lokomotiva chátrala odstavená v depu Meziměstí, kde mimojiné posloužila jako zdroj ND. V roce 2001 byla sešrotována. Skin ještě není definitivní a proto si na něho budete muset ještě chvilku počkat.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/753x262.jpg

Krásne okuliarniky ozaj, že hej... mne sa hlavne páči tem červený nakoľko som milovníkom doby ČSD... len tak ďalej chlape...

Ad pegas: děkuji za uznání. Červených brejlovců bude víc, počkejte si na 753 261 nebo 750 285(zelená) nebo 750 297(taky zelená s bleskama). Toto mám zatím ještě v plánu, potom určitě 750 292, 750 209, 753 138, 753 296753 208, 753 295 a tranzistory 742 013, 014, 058, 091, 210 mno a možná i 092 (1990 odešla do Trutnova). Je toho dost, ale pokud se mi to vše povede a přidám k tomu malou prémii v podobě T...ě, tak to bude senzace a splnění mého snu.

Ještě dodám, že skiny 753 231 a 753 262 jsou z roku 1990 - čsd

Zase jedna nepříjemná zpráva. před chvilkou jsem loko 753 231+262 provětral na 1450tun těžkém vlaku z domažlic do české kubice a z5, jenže přišel jsem na tři nedostatky:
1) zvuk kompresoru se pouští neustále dokola - opraveno
2) 753 231 měla na jedné straně chybně umístěno logo ČSD - opraveno
3) u loko 753 262 byl špatný alfakanál na pluhu. - opraveno

takže stahujte celé modely znovu. já vím je to sobecké a vůči uživatelům se slabším připojením nehezké, ale tlačí mě čas a k přidání linků na opravené .ace a .eng soubory se dostanu až večer. nezlobte se na mě. Bohužel jsem při skinování na toto zapoměl...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře