Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Štěpán_mf napsal:A máš na to autorský práva?
Čouda napsal:Štěpán_mf napsal:A máš na to autorský práva?
Jen se nezblázni
Čouda napsal:Já sem nic nezaměnil. Pouze jsem vyměnil 1 za A 2 za B atd. nemůžu za to, že to máš v .s souboru tak divně naflákaný.
Pokud to ovšem zajde daleko, tak budu modely vydávat u sebe, s poznámkou, kdo vymodeloval, ve značení v normě TBP a zvuky a kabninu budu směřovat dle TBP.
dem napsal:...Az doteraz som chcel Res vydat podla normy TBP. Vdaka tvojmu genialnemu pristupu to tak nebude...
dem napsal:S tym neustalim hustenim, ze co ako ma vyzerat si mi to znacenie sprotivil....(doteraz som totiz posledne veci znacil podla TBP......uz nebudem.)
p.s : Zbynku mas to tazke.Pan Couda ti zo svojim pristupom dost kazi dlhorocnu snahu.
Ona tu platí nějaká norma? O tom nevím, pouč mě.Čouda napsal:... s jeho značením, které nevyhovuje normě...
.Když jste všichni slaboši a nejste schopní si prosadit svoji tak se nedivte. Když něco chci, tak se o to musím snažit a s oponenty zatočit. Jenže ty už nevíš coby, tak začináš dělat naschvály
Jenže ty už nevíš coby, tak začináš dělat naschvály
Zbyňku, samozřejmě o tom vím. Reagoval jsem jen na to, že Čouda tady prezentuje normu jako něco co se nesmí porušovat a kdo poruší je "out" a musí se převychovat.Zbyněk Šemora napsal:...Jelikož Hynďa nečtě noviny, tak o tom neví, ...
Čoudo, nabídka je to pěkná, díky ale musim ji odmítnout. Sám mám práce dost s tratí.Čouda napsal:Můžeš sjednotit názvy osobních vozů a odkazy na zvuky, na oplátku ti pošlu předělaný elektriky + doplnění celkem dosti strojů. To je dobrá nabídka ne?
Čouda napsal:Pro Dema: písničku nezměním, nemáš úctu k umělci.
Tak nevím, kdo to nepochopil. Před časem jsem si od Tebe stáhl aktivitu Pn vlaku a v consistech jsem měl 450 chyb, protože snad každé vozidlo máš v jiné složce než TBPČouda napsal:Jenže jako jednotnej trainset je dobrá věc, jenomže to někteří nepochopili. Já si to udělám sám podle sebe a mám klid.