Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Protože byla, zcela po právu, odmazána slovní přestřelka, která se tu přehnala, tak jen pro informaci připravuji po dohodě pro Čoudu aktualizaci, kde tam, kde je směrování mimo TBP, budete mít k dispozici variantní ladění pro TBP. Takže Pavlíku a ostatní vydržte.

Nazdar Panstvo!

Tak sem nelenil a po dlouhý době sem něco stvořil. Ještě chybí udělat Noční a boční pohledy. Inspirovala mě blekvolfova aktivita, která je ještě asi v testu. Tak tady obrázky:
Jeden od blekvolfa:
bb9b7c4dfaac0fcb6f2dd50af3e64949.jpg

A dva ode mě:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr296423_954cab.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr296422_954854.jpg

Ještě dodám, že animované prvky jsou: Směr, Rajčák, BPE, náv. opakovač + světýlko VZ, tlačítko živáku, rychloměr, Poměrný Tah, Ručičky manometrů, Dveře a Závěr. Píšťala, Houkačka ani světla animované nebudou -> nemám nafoceno, možná v budoucnu. Kdyby měl někdo nafocenej displej rozhlasu, tak mě ho prosím pošlete. To co tam mám je taková nouzovka. Foto bych potřeboval v ručním režimu hlášení.

Naposled editoval moderátor:

Super, Čoudo, fakt dobrá práce! Jinak ta aktivita je už nějaký ten pátek venku.

Tak na túto kabínu sa teším.:oops:Pekná práca.

Tak panstvo a damstvo, náš kolegáček Martin Zeman vytvořil pár aktivit a jedná se o: R 859 Krakonoš na trať BP (palici), dále pak R 958 a hlavně taky náklad Vn 57061. Všechny aktivity jsou vytvořeny podle skutečnosti (neexistují tam žádný nesmysl v podání nasazení Hv a řazení souprav v podobně pylštyků pomerančů atp.) takže podotýkám ještě jednou aktivity jsou podle skutečnosti.
Takže koho nebaví jezdit skutečnost tak ať si je nestahuje.
Jinak u aktivity je stručný popis s čím se jede kam se jede, atd. při nějakých potížích máte i mejl na autora. Děkuji
Šťastnou a ničím nerušenou cestu.

Já bych i stáhl, ale napiš kde. Na stránkách které máš jako své www to určitě nejde:(

ondra135 napsal:
Tady to je: http://www.buchtvar.com/aktivity.html

Sice by to patřilo do vlákna o aktivitách, ale nemáš ho založené. K tvojí nákladní aktivitě mám jednu jedinou připomínku. Nedlouho po startu aktivity se postaví volno se zprávou "ODJEZD" V té chvíli zdaleka nemá souprava dofoukaný vzduch a odbrzděno. Já osobně jsem odjížděl zhruba o 2 minuty později.
Možná jsi toto zkoušel na jiném nastavení engu. Já po startu nemám nahoře sběrač a ve chvíly kdy dofoukám mašinu a odbrzdím celý vlak tak trvá strašně dlouho než se můžu rozjet.

Tommy66 napsal:
ondra135 napsal:
Tady to je: http://www.buchtvar.com/aktivity.html

Sice by to patřilo do vlákna o aktivitách, ale nemáš ho založené. K tvojí nákladní aktivitě mám jednu jedinou připomínku. Nedlouho po startu aktivity se postaví volno se zprávou "ODJEZD" V té chvíli zdaleka nemá souprava dofoukaný vzduch a odbrzděno. Já osobně jsem odjížděl zhruba o 2 minuty později.
Možná jsi toto zkoušel na jiném nastavení engu. Já po startu nemám nahoře sběrač a ve chvíly kdy dofoukám mašinu a odbrzdím celý vlak tak trvá strašně dlouho než se můžu rozjet.

A co je to za aktivitu?? To Véenko to určitě není, tam stojíš s mašinou někde vedle a pak teprve najedeš na soupravu dofoukáš a přide tranzitér přípravář a asi po minutě přide vozmistr a uděláš s ním JZB a pak asi po dvou minutách jedeš.

Základní chyba nenapsat o kterou aktivitu jde:cry:
Jde o VN 57061. Při startu je napsáno že jsem přebral od kolegy vlak a čekám na odjezd. Jak jsem napsal asi za cca 30s se mi rozsvítí volno. Ale to se mi ještě nedofoukal ani vzduch v loko natož abych odbrzdil.

Zdravím ! Já jsem autor těchto aktivit. Konečně jsem se zaregistroval. Jonáš to poplet... Ano u toho Vn jsem ten odjezd měl udělat déle. To je pravda. No nyní, se chystam vydat další aktivitu. Bude to Nex 43208 z Petrovic u Karviné do Třebové.

V noci jsem si projel aktivitu HK - Praha, moc pěkný, až budu mít čas, vemu to i opačným směrem.Kdysi jsem s radostí jel i ty starší nákladní aktivity.

Právě mám rozjetou aktivitu HK - Praha. Ve dvou stanicích jsem jel do odbočky nebo proti nefunkčnímu návěstidlu. Jakmile opustím stanici objeví se hláška, že po minutí posledního vozu vjezdové návěstidlo můžu zvyšovat rychlost na traťovou, ale rychlostní limit mám pořád 30 nebo 40 km/h a při překročení o 5km/h mi to hodí rychlobrzdu. Kde je problém? ( Z Nového Města do Chlumce jsem musel jet 30km/h a to samé z Dobšic do Kanína - 40km/h) Předem díky za odpověď.

No proto já píšu vyhoďtě si ty rychlobrzdy. Je to chyba tratě, aktivita s tím nemá nic společnýho. Martin stejně jako já s Jonášem neuznává "vyhazovací" ani nějaké limity rychlosti. Prostě jeď podle toho co vidíš. Jestli si tu rychlobrzdu chceš vyhodit, tak si přepiš tuto
monitorideviceaplyemergencybrake (1) bez rychlobrzdy má bejt 0 Myslím, že je to vigilance monitor.

Folcek_: Ano, je to bohužel, jak píše Čouda, problém v trati. Je lepší si holt vypnout živák - Ctr+Num4. Jinak se omezená rychlost z odbočky nezruší. :(

Nazdar Chlapi!

Joskovi a Kimirovi se omlouvám, že sem ještě nebyl schopnej dojdít na to icq jak sme se domlouvali, díky za rady, určitě se tam někde sejdeme. No teďka poslední dobou je času málo, šak já sem říkal na slezině jak to praktikuju. Z bytu staveniště sem rád, že sem pod kupou sutin vyhrabal kabel k netu a že už de zase elektrika - nešla asi tři dny. Zkrátka a prostě uzavírám jednu velkou kapitolu tvorby pro msts a nadále budu tvořit už jenom tak sporadicky. Získal jsem podklady na jednu trať tak uvidíme co z toho vzejde. Zatím zkoumám editor a řekl bych, že to nebude problém. Teď se budu věnovat hlavně tomu a výsledky čekejte nejdříve za půl rok možná za dobu delší.

Na slezině sem prezentoval cab 954 a dokoce ho dva lidi získali. Nezávisle na tuté sktečnosti sem se rozhodl, že kabinu na 954 vydám až bude existovat rozumný model, který se bude moct rovnat s 843kou od J. Tovačovského. Není to ještě poslední slovo, možná to pustím, ale situace je zatím takováhle.
Neberte to jako naschvál, ale jako MOTIVACI k tvorbě nového modelu. No však pikku dělá to samé s šestikolkama. Taky nevydá dokud nebude cab.

Ono by úplne stačilo keby Vrbam svoju trochu poopravil. Tie chyby ktoré tam sú ,sú prevažne nesprávnym mapovaním. Teraz myslím na strechu, že to má niekde zubatejšie ako by tam blbol smooth. Inak jeho model by bol slušný po oprave.

Deme po úpravě kterou navrhnuješ asi nebyl. Jedná se o to, že pod skříní je daleko víc toho "bordelu" a má nevhodný mapování střechy - reflektoru. Nejde prostě udělat pořádně zasranej katr nebo 954, kde je zasraná jenom půlka střechy. Dále tvar vyřezaných oken a hlavně hranatý madla ale našlo by se toho vícero. Novej model bude někdy někdy v budoucnu, ale neveřejnej pravděpodobně.

No jak už tu někdo psal. Hodil sem rukavici a jsem zvědav kdo ji zvedne.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře