Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Čouda napsal:
.. Novej model bude někdy někdy v budoucnu, ale neveřejnej pravděpodobně. ..

Kdybys viděl, kolik je mezi lidmi neveřejných modelů (a jakých!), asi by ses divil. Ale ne každý autor to holt musí roztrubovat :)

No já si to dokážu představit. Otázkou je jestli ty modely pro mě budou mít nějakou užitnou hodnotu. Zrovna třeba parničky oželím.
A ono upřímně, když si mě naučil smoothovat, tak není problém si nějakou tu mašinku vymodelovat sám ;-)
Stejně to v tom simulátoru už nějaký čas chodí stylem něco chceš? Udělej si sám. Rozhodně nechci bejt jedním z těch, kterej si bude sušit svoje výtvory pro sebe, ale tohle je prostě pokus a uvidíme jestli to bude fungovat. Tys taky nevydal šestikolky abys mě motivoval ve tvorbě...

Čouda napsal:
...
...Stejně to v tom simulátoru už nějaký čas chodí stylem něco chceš? Udělej si sám. ... Tys taky nevydal šestikolky abys mě motivoval ve tvorbě...

Ale tak to chodí v simulátoru odjakživa - proč myslíš, že jsem začal dělat parní lokomotivy? Ani šestikola jsem nedělal proto, abych tě motivoval, to nemám zapotřebí. A půjdou ven, neboj se, čekal jsem na nějakou rozumnou kabinu (díky Somatko!) a teď čekám zase na vhodnou chvíli :D

mikulda napsal:
No doufám, že ten kastlík nebudu muset dělat sám :-)
Au, a osten tiché výčitky se zabodl v mé ledví :) Jak říkal Nejedlý, všechno bude, Němcová bude, Smetana bude, i máslo bude :D Tak bude i kastlík. Snad. Možná. Časem. Jo.

Pikku: ty seš dneska nějakej urejpanej :-D

mikulka: jakej kastlík?

Ahoj! No tak to sem XXXXXXXXX. Nečekal sem že se označení ukáže i v adresním řádku. On si ten sklad obrázků dělá taky co chce. No máte samozřejmě pravdu no...

Ahoj, ahoj!

Po nějakém čase Vám sem dám opět nějaké obrázky z mojí zahrádky. Jedná se o stroj 750 285. Víceméně moje srdeční záležitost. Někdy v roce 2004? došlo v depu Trutnov k drobné nehodě s vraty od topírny a byla poněkud poničena bouda druhého stanoviště. Dárkyní byla tou dobou již odstavená, také Meziměstská, 750 302. Zřejmě došlo i k poničení pravé části pultu a tak se jako snažší jevilo použít pult z 302ky. Tahle skutečnost mi trošku znesnadnila práci, ale uznejte jestli to za to stálo. Řekl bych, že pokud mi vydrží chuť, tak se budete moct těšit i na další kabiny Trutnovských strojů. Vzhledem k tomu, že 750tky moc nejezdí a sou využívány jako záloha, kdyby něco zdechlo nebude problém nafotit kabinu 750 346 a 750 162. Tímto tedy žádám zde diskutující jestli by tyhle dvě mašinky někdo nenaskinoval. Střechu můžu dofotit.

Nejdůležitější informace: Datum vydání kterékoliv mojí kabiny je ve hvězdách, protože nemám noční verzi. Jaksi se s tím pořád peru a peru a furt to není ono.kdyby se někdo ochotný našel, tak není problém začít spolupracovat.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t349649_7502853.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t349648_7502852.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t349647_7502851.jpg[/URL]

Čoudo, jen otázka. Mají všechny trutnovské "nulky" takto oprýskané kabiny? Než aby jsi udělal všechny takto "zašlé", dalo by se v Majlontě nafotit i nějaká hezčí a čistější. Na výběr mám z 022, 143, 243, 308.

Dobrá robota Čoudo, s tou nocou by som Ti helfol ale písal som Ti dôvody prečo to žiaľ nejde.Koniec koncov tie dôvody tu onedlho aj predstavím...

Ahoj Heme. Podívej, ta zelená je kabina už kupu let stará a drží se, šedivá je v podstatě z vraku dyť sem ti to tam psal. 750 346 je po Hlavní opravě -> co myslíš, bude mít taky oprýskané stanoviště? 750 162 má podobné zelené jako 285. 750 312 jezdí bůh ví kde a nikdy sem na ní nebyl. Rád bych udělal nějaké pěkné brněnské stroje, ale nejsou na to výrobní kapacity. Si to spočítej. 754 030 048 050 051 061 078 + 750 346 162 312. Všudy všeho 9 strojů. To je k zbláznění. Do toho budu dělat i jiný věci. Přišla k nám 810 v najbrtu a má trošku odlišné stanoviště, tak to potřebujeme, ale hodil by se skinař, kterej by to všecko hezky a kvalitně naskinoval. Já už na to nemám. Pochopitelně přednostně budu dělat stroje, který máme naskinovaný.

Dusso: Díky za pochvalu, jsem zvědav co tady z té Vaší skupinky vypadne :-D Prozraď, bude to něco od ZSSK nebo ČD(C).

Jinak Jirka Kadrovej mi kdysi povídal, že Hekl by měl naskinovat modrou 750 346. Otázkou je jestli na to má čas. Fotky mám já a nebo lepší nafotil ATB:
A málem sem zapoměl, že musím dodělat D.Hájkovi šestikolo a potom udělat 751 151.
Takže nevím jestli to všecko bude. Zas to nechci sekat rychle na úkor kvality.

Naposled editoval moderátor:

Hekl to mal v plane skinovat,ale situacia je uz ina-trat, modely "krabic" x6x zamestnanju dostatocne;)

750 346 je pekný kus, ono po Čechách behá viacero pekných kusov brejlí, preto ma aj láka niečo naskinovať, chcel som veľmi spraviť z Hemeho fotiek 4.049 ale ako som začal tak som aj skončil, čas je súper nad moje sily, ale ako pozerám nabral si si Čoudo na rohy akurát dosť, to sa nevypláca, ja som si to už uvedomil.
Čo chystáme ? No o cabe 751 už vedia všetci, v balíku sú aj 3 české verzie, do finále vstúpil nový cab 240 a v semifinále sa nachádza zbrusu nový cab 742, kde vďaka Kadrovi bude tiež aj česká verzia. Ja by som navrhol čo sa týka cabu 742 verzie ČD o doplnenie variantných kapôt /toto vzišlo od Kevina lebo robil nočné textúry/, teraz to má kapoty červené so žltým pásom, na české kusy by sa hodilo celočervené alebo s pásom zo slonovej kosti, alebo ešte zelená verzia pre 156, ale to by som riešil iba ak by to niekto chcel dorobiť, nám nato čas nezbýva.

No šak já neřikám kdy to bude hotový a jestli to někdy bude všecko hotový. Dělám jak se mi chce. Bude - bude, nebude - nebude.

Dobré Dusso. Díky za info.

Já mám v plánu udělat cab na nějakou Trutnovskou 742ku. Uvidíme jak se podaří získat dokumentace atd.

Ohledně trut. stojů nafoceno jest 0.162, 0.285, 0.346, 4.030 (nová), 4.051, 4.061, 2.080. Ale ten čas.. Vše by bylo potřeba předělat. Jediná trutnovská co za něco stojí, je 4.050 od Kadra.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře