Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Škoda že je táto mašina taká zhumplovaná ,mám pár fotiek keď to bola ešte leštenka, radosť na to pozrieť.

Nevíte prosím někdo, kdo je autorem modelu 830 první a druhé serie? Není to O. Janiš?

Z důvodů neúnosnosti a nepřehlednosti jsem rozdělil web na kategorie, čehož jste si už jistě všimli.

Jinak na webu můžete stahovat další kousky. Tentokrát se jedná o modely od Jana Prchala a to 830 090 ve stavu v jakém se nacházela v roce 2006 v Lužné u Rakovníka, potom 831 162 a 810 319. Je to asi to poslední co pro tento simulátor Honza udělal, ale ještě pracuju na dokončení jednoho modelu, jenže to je tajemství, ale můžu už dopředu prozradit, že se bude líbit, protože spousta lidí ho chce :lol:. Prsty v tom má samozřejmě také Jan Prchal. No nechte se překvapit

Čouda napsal:
Nevíte prosím někdo, kdo je autorem modelu 830 první a druhé serie? Není to O. Janiš?

Z důvodů neúnosnosti a nepřehlednosti jsem rozdělil web na kategorie, čehož jste si už jistě všimli.

Jinak na webu můžete stahovat další kousky. Tentokrát se jedná o modely od Jana Prchala a to 830 090 ve stavu v jakém se nacházela v roce 2006 v Lužné u Rakovníka, potom 831 162 a 810 319. Je to asi to poslední co pro tento simulátor Honza udělal, ale ještě pracuju na dokončení jednoho modelu, jenže to je tajemství, ale můžu už dopředu prozradit, že se bude líbit, protože spousta lidí ho chce :lol:. Prsty v tom má samozřejmě také Jan Prchal. No nechte se překvapit
Je to Ondra Janiš

Zajímalo by mě, jestli tvé skiny budou přidány někdy do formátu TBP? Nyní totiž třeba 810.319 má samostatnou složku. Jinak mnohokrát děkuji za 831, tyto motoráčky mám velice rád a proto skin vítám. (byl bych vděčný za další :eek: )

Naposled editoval moderátor:
Ahoj!

Ad Ronath: těší mě zájem o 831, ale dál se jim bohužel věnovat nebudu. Maximálně kdyby mi je někdo nafotil, to by bylo jiné kafe ... Samozřejmě usiluji o to, aby skiny byly v trainsetu Bp, jenomže teď se tu řeší značení a tak to necháme až na potom. Uvidíme co se nakonec stane. Ani nevím, jestli budou Janišovi brejlovci do TBp zařazeny. Jsou pěkně vymodelováni, ale na autora se musí brát zřetel a když autor nechce, tak s tím nic nenadělá ani David Copperfield. V tom případě by se autor choval jako nenapravitelný Gagsík.... uvidíme...

Mno z důvodů nějaké opravy na serveru si budete muset počkat na 750 346 do rána. Ráno to snad už půjde :lol:

http://www.stakolej.wz.cz/bastard.JPG

Tato lokomotiva je právě v přípravě. Jedná se o stroj 180 007 a přibudou ještě sestřičky 180 005 a 180 015. Myslím, že největší radost bude mít p. Itterheim, protože fotky mi zaslal už někdy před vánocema a já jsem bohužel neměl hlavně chuť se do nich pustit. Tak snad teď :lol:

Jinak na serveru nefunguje FTP, tak že kdo bude mít zájem o 750 346 ať mi pošle mail, já mu ji co nejdřív pošlu. Jedná se pouze o dočasné řešení.
http://www.stakolej.wz.cz/brejlovec750.JPG

Na serveru stále nefunguje FTP, snad to daj přes tejden dokupy. Zde je link na stažení oné 750 346-9. ještě že mám ten účet na webuzdarma... http://www.stakolej.wz.cz/cd_750346.zip ...a tímto jsem se i já s Vámi podělil o svoji nejoblíbenější lokomotivu. Dnes již sice není moc hezká, ale pmatuju si ji jako Meziměstsköu krasavici...

Ahoj, zatím to vypadá dobře.Mám takoví dotaz.Skin děláš na model pana Skůry nebo pana Starého??Díky

Eng na 750.346 má chyby,pod Binem to padá.Je to podle comentu verze 1.0,tak tam nejsou definovány světla pod Binem.Já tedy nevím,mluvím jen za sebe,ale takhle by neměl eng vypadat anebo napsat,že není vhodný pro použití pod Binem 1.7.0224.Další skiny od Čoudy jsem neměl čas vyzkoušet,ale pokud bude Čouda takhle postupovat,že použije starý eng,tak to pod Binem nebude fungovat,tato verze je choulostivá na některé chyby,MSTS spadne přímo do woken bez jakékoliv hlášky,není to však chyba trati či Globalu,ale jen jediného modelu,testováno hodně hodin.

Na Modelu jsou pouze předělaná světla dle MSTS Bin, která jsou zkopírovaná ze 754 067 od Daviduse, takže Vám to musí blbnout u obou loko. Mě simulátor při jízdě s touto loko nepadá. Navíc neexistuje vyladěný ENG soubor, takže toto berte jako provizorní do doby něž bude kvalitní ENG. Jestli se popisovaná závada stává i jiným uživatelům nechť to sem napíšou.teoreticky kdo by chtěl a zvládne to, tak si může ENG vyměnit. Tento ENG je ten samý,se kterým distribuuje brejlovce O. JanišJeště podotýkám, že mám MSTS Bin verze 1.70224

Jinak stahujte Bastarda 180 007 model je v součinnosti s MSTS BIN http://www.stakolej.wz.cz/db_180007.zip
zde je pro úplnost dočasného provizoria 750 346-9 model je v součinnosti s MSTS BIN http://www.stakolej.wz.cz/cd_750346.zip

a ještě obrázek jak se poved či nepoved:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://stakolej.wz.cz/bastard2.jpg

Čouda napsal:
Na Modelu jsou pouze předělaná světla dle MSTS Bin, která jsou zkopírovaná ze 754 067 od Daviduse, takže Vám to musí blbnout u obou loko. Mě simulátor při jízdě s touto loko nepadá. Navíc neexistuje vyladěný ENG
A co takhle kdyby se použil eng. od bob57_cz.Myslím si,že jeho 754 je asi nejlépe vyladěná.

Ahoj! na 754 samozřejmě můžete vyladěný eng použít (dodělám ho i do svých modelů). nicméně na 750tku nic takového ještě není ale mohl bych zkopírovat jisté části ze 754 eng do 750 eng a bude to lepší.

V případě bastarda se omlouvám. Nějak se to počmáralo. Něco provedlo čápovinu. Bohužel si na něho budete muset počkat do příštího pátku. Nezlobte se. Alespoń je tam mlsací screen

Na Modelu jsou pouze předělaná světla dle MSTS Bin, která jsou zkopírovaná ze 754 067 od Daviduse, takže Vám to musí blbnout u obou loko. Mě simulátor při jízdě s touto loko nepadá. Navíc neexistuje vyladěný ENG soubor, takže toto berte jako provizorní do doby něž bude kvalitní ENG. Jestli se popisovaná závada stává i jiným uživatelům nechť to sem napíšou.teoreticky kdo by chtěl a zvládne to, tak si může ENG vyměnit. Tento ENG je ten samý,se kterým distribuuje brejlovce O. JanišJeště podotýkám, že mám MSTS Bin verze 1.70224

Aby nedošlo k omylu - Bin 1.70224 neznám,znám 1.7.0224,je tak označený na Džordžových stránkách.Mě to neblbne,mě to jednoduše padá do woken,s tím nic nenadělám.Je tedy záhada,proč jednomu uživateli to funguje a druhému padá.To nastavení engu jsem konzultoval s modelářem,který je autorem původního modelu,použitého na tento skin.Podle něj je ten eng pozměněný a nemůže dokonale fungovat.Nemohu prozrazovat podrobnosti,ten eng má více chyb než někdo tuší.Pane Čouda,kdybyste ten původní eng jednoduše okopíroval a přepsal tam jen nové označení,tak by nebyl žádný problém.

Shrnutí: u loko 754 bude vyladěný eng od Boba57_cz. Co se týčem 750tky, tak je potřeba zaměnit brzdič a kontroler. na to bohužel moje znalosti nestačí. Prosím vás Bobe57_cz byl byste na mě tak hodný a upravil patřičný eng?

Miran napsal:
bob57_cz napsal:
Miran napsal:
No tak, krucinál sem hoď odkaz na ten vyladěnej eng a bude pokoj. Takovýhle machry mám nejraděj.....
Link máš na téhle stránce nahoře, akorát si ze 754058 musíš udělat nové číslo a zkontrolovat rozměry.

Omlouvám se, pro oči jsem neviděl..... :eek: :eek: :eek:

Já bych si to dokázal naklonovat, mnozí další také, ale věřte, že 90% uživatelů ne. Takže pokud není link na kompletní update, tak nemá smysl na nic odkazovat. Také bych uvítal víc spolupráce. MSTS nikoho neživí a já v sezonu určitě každou novinku nezachytím. (zatím mne do dalšího update zásobuje jen Miran, ŽSR a Bob z Ostravy)
Jen dotaz. U toho engu asi bude zrušena rychlobrzda při překročení rychlosti. Proto mne zajímá názor veřejnosti.
Co je lepší. Když například z kopce neubrzdím na sníženou traťovou rychlost.
Rychlobrzda, jak tomu bylo doposud nebo nekompromisní ukončení aktivity? Jak se to bude muset řešit nyní.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře