Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
db_180007

Dobrý den, mašinku db_180007 stáhnu, ale soubor mi nejde rozbalit, vyskakuje mi, že není úplný :?: Dan

Re: db_180007

Dan J. napsal:
Dobrý den, mašinku db_180007 stáhnu, ale soubor mi nejde rozbalit, vyskakuje mi, že není úplný :?: Dan

JJ já vím. V pátek nahraju opravu snad již standartně na web a když to nepůjde, tak se to pokusím nahrát znova na webzdarma. Ono mi to totiž během ukládání vyhazovalo chybu ukončení spojení, takže jsem dal potom navázat a ejhle. Bohužel jsem to zkušebně nestahoval a teď nejsem doma

Re: db_180007

Čouda napsal:
Dan J. napsal:

JJ já vím. V pátek nahraju opravu snad již standartně na web a když to nepůjde, tak se to pokusím nahrát znova na webzdarma. Ono mi to totiž během ukládání vyhazovalo chybu ukončení spojení, takže jsem dal potom navázat a ejhle. Bohužel jsem to zkušebně nestahoval a teď nejsem doma
Jestli to není tím, že už máš překročen limit pro upload.....

webzdarma poskytuje 100MB místa. nicméně já tam mám všudy všeho 40MB a to jsem ještě pro jistotu něco smazal a zkusil znovu

Moja reč, model a sd-čko nahodíte z Jardovho Bastarda a ide to, ináč pre Čoudu: Bastard "se poved" !

Děkuji za pochvalu, ale i přestože to někomu funguje. je mi jasné, že takhle to zůstat nesmí. takže v pátek bude snad oprava. For Dusso: Můžeš se těšit na ještě další dva ? :lol:

Bastard

Zdravím.Bastard je opravdu good.Jen jsem se chtěl zeptat,když je hotov a protože jsem milovníkem Bastardů,jestli se třeba neuvažuje udělat 372 006 nebo ještě lépe mého nejoblíbenějšího Bastarda 371 005.Je to pouze otázka,nikoli výzva k tvorbě modelu.Několikrát jsem ho zkoušel vytvořit,ale vůbec se mi to nedařilo takže výsledek by byl katastrofální.Asi nemám talent k tvorbě. Hezký den.

Čouda napsal:
Děkuji za pochvalu, ale i přestože to někomu funguje. je mi jasné, že takhle to zůstat nesmí. takže v pátek bude snad oprava. For Dusso: Můžeš se těšit na ještě další dva ? :lol:

Môžem, čoby nie.. :lol: .

Naposled editoval moderátor:
Ahoj! za malou chvíli se dočkáte malého update na webu. Nicméně rád bych požádal nějakého ladiče, zda by mi nemohl upravit světla na tranzistory pro MSTS Bin. Moc prosím nenašel by se někdo? Díky

Takže milí smrtelní nadšenci MSTS. Dnes je můj, ale i Váš den. Po krátké rozmluvě s p. Itterheimem se mi podařilo zprovoznit připojení k serveru. A proto se k Vám obrovskou rychlostí valí 750 346-9 + 180 007-7 + utajená prémie od Jana Prchala a to M 296.1018. Modely najdete v příslušných sekcích. Těm, co si nepamatují adresu na můj web, dobře poslouží takové to malé tlačítko www pod tímto příspěvkem.

Zároveň si všichni stahněte znovu lokomotivy 754 060+ 754 050. Došlo k úpravě vlastností od BOB57_cz-a.

Dále upozorňuji na eng loko 750 346, který je přesně ten, s jakým distribuuje O. Janiš svoji 750 293. Veškeré poznámky na adresu tohoto eng souboru adresujte týmu ladičů, který to má na svědomí (můžete i do tohoto tématu). Já jsem spáchal pouze úpravu světel pro Bin a to ještě tak, že jsem si ji "vypůjčil" z Davidusovy 754 067(Petruška)

Screeny sem nedám, protože:
a)zabírají místo a zbytečně roztahují příspěvek
b)jsou zbytečné, protože je najdete na mém webu :lol:

Mějte se fajnově a pokud se najde někdo hodný, zanedlouho bude oprava loko 742.

Já ještě doplním, že ona osmset desítka není ještě k dispozici, ale brzy bude.
Jinak stahujte loko, keré je překvapením i pro mě. jedná se o loko 749 008 od Honzy Tomana z Vysočiny. Jinak v trainsetu BP je 749 008 naskinována na špatný model. má pouze jeden vzduchojem, ale ve skutečnosti tam jsou dva. Dobře se bavte a určo použijte loko v některé aktivitě z okolí Hardce Králového.

Ahoj! já jsem pouze k loko dodal eng soubory a sd sobory, na které byl link výše a dával jste ho tam BoBe57_cz Vy.

PassengerCabinFile ( 754058.s ) za toto se omlouvám, a to co tu BOB57_cz vytýkal opravím ještě dnes.

Pro lidi, co se těší na 810 515 mám dobrou zprávu, už můžete stahovat, jako vždy na obvyklém místě.. 8)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře