Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Čouda napsal:
Ad modrej text: Já vím, budu to muest Štěpánovi vyreklamovat :wink: :lol:

Hlavně že včera večer když jsem ti to poslal jsi to nevěděl :lol: . Ale nebudu mít problém s tím to hodit do jiný barvy, taky jsem o tej barvě dost přemejšlel, ale křiklavá barva mi k přirozenému pozadí neseděla... no uvidíme :D nebo to celý berte jako kvíz :study: .

Ahoj!

Dnes jsem pro Vás připravil na webu menší aktualizaci. Jedná se o doplnění nejaktuálnějších engů ke vše dieselovým lokomotivám - vyjímku tvoří kocouři, u těch je eng starý.

A nový eng si žádal opravu cab750+753. Tuto jsem také zpracoval. Co vše jsem upravil a opravil najdete na webu v příslošné sekci.

P.S. těšte se na Vánoce. balíček dárků se nám poněkud nečekaně nafouknul - snad to nikde nepraskne :lol:

Re: Repainty Čouda a Jonáš

Ahoj!

Dnes večer bude opraven archiv s modelem CSD753 231 a 262, protože je nesprávně označen. Archiv je pojmenovám cd_753 231... a textury to samí. Dále večer bude ke stažení na žádost Jiříka TK lokomotiva T478.3391 z LD Meziměstí viž obrázek
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/csd_T4783391.jpg

Re: Repainty Čouda a Jonáš�

Čoudo chtěl bych se zeptat jestli budeš pokračovat ve výrobě repaintů našich Trut a Mez strojů ? :P A jestli chystáš i starší loko jako třeba takovou 3.279 :eek:

Naposled editoval moderátor:

Ahoj!

takže na Jirikovu TK žádost stahujte T 479.3 391 a dále si kompletně smažte loko 753 231 a 262 a stahněte celé znovu. došlo totiž ke změně názvů textur

Ad Jirka bouška : nazdar. pokračovat v tvorbě našich brejlí budu, ale kdy bude další těžko říct.

Čouda napsal:
Ahoj! ... stahujte T 479.3 391 ...
Tak, Čouda nám zas vymyslel novú lokomotívnu radu, akú u ČSD doteraz ešte nemali

Čouda napsal:
Ahoj!

takže na Jirikovu TK žádost stahujte T 479.3 391 a dále si kompletně smažte loko 753 231 a 262 a stahněte celé znovu. došlo totiž ke změně názvů textur

Ad Jirka bouška : nazdar. pokračovat v tvorbě našich brejlí budu, ale kdy bude další těžko říct.
Čoudo,je to T478.3391 :roll:

Ad Tax: A jéje to je překlep....

Ad Kadr: to mi asi nedošlo.

Kabina je Arwyho - já provedl pouze malou úpravu aby v ní byly už standartní prvky. Jinak je to správně železná ruda. Stroj sice z České Lípy, ale co už. Kterej to byl se dozvíte na Vánoce

Nazdar Všecky!

Mám pr oVás předčasnýho ježíška. Jelikož nebudu přes svátky doma a nebudu mít přístup ke svým věcem na svým PC, tak jsme se všichni z Loko.boletice domluvili, že uděláme ježíška předčasně. Stahovat můžete skiny od autorů: Honza Toman, Jonáš Janoušek, Štěpán Esterle, Jiří Ročeń (KADR), a moje maličkost Miroslav Kouřil. Také děkuji Tomáši Novotnému za hezky velikou zásobu fotografií na skiny - peršingy z DKV ČT, bez něho by těch asi 10 hezkých skinů nemohlo vzniknout. Další a asi už poslední pán je Zdeněk Itterheim, který nám poskytuje webový prostor na náš web za což mu patří veliké díky a těmto lidem a Vám všem přeju bohatého ježíška, šťastný nový rok a hlavně hodně chti do tvorby pro simulátor. mějte se fajn a zkuste najít kde je odkaz ná Vánoční strnáku abyste se nemuseli probírat tou spoustou již dříve vydaných skinů :D ;-)

Odkaz na tvůj dáreček nefunguje.Ukazuje mi to pořád stejnou hlavní stránku.

Ale funguje. Zkoumej ;-) jinak na silvesttra budou nějaké alktivity od martina Zemana jo tak se těšte. jako příklad uvedu mimořádnou přepravu obilí ze Svitam nebo Ostravská dispečerka.....

klimi napsal:
Odkaz na tvůj dáreček nefunguje.Ukazuje mi to pořád stejnou hlavní stránku.

:lol: My jsme říkali, že toho bude hodně a tak je toho tak hodně že to vypadá jako další hlavní stránka. Jinak je škoda že Čouda nenapsal seznam a taky nenapsal, že kdo si nechce zkazit zábavu ať počká na štědrej den, kdy Mirek nebude na tom správném počítači aby to na ty stránky nahrál.

seznam toho co vás čeká u nás:

elektriky:
163 025 - Jonáš
163 072 - já
163 086 - Jonáš
163 068 - Jonáš trochu nechápu proč nejdou stroje číselně zasebou

diesly:
749 121 - Honza Toman
749 260 - Honza Toman
750 088 - Honza Toman
750 264 - Honza Toman
750 330 - Kadr
751 141 - Honza Toman
751 172 - Honza Toman
751 335 - Honza Toman
751 382 - Honza Toman
751 384 - Honza Toman
T478.3 391 - Čouda
754 015 - Čouda

motorák
831 187 - Jonáš + Čouda

vůz
ČD Eas-u - Jonáš

a nakonec ještě nutno zmínit jméno Tomáš Novotný, který fotil peršingy a má zásluhu na tom, že jsou!

Díky všetkým za bohatú nádielku.Pekné Vianoce.

Čoudo nechtěl bys udělat skin 163 020 mám foto asi tak půl roku starý ve vysoké kvalitě??

uděláme časem až na novej model teď už nic. stejně tak bardotky.

když si stáhnu modely bardotek ze stránky http://www.loko.boletice.cz, tak při otevření editoru mi zahlásí chybu, že nelze otevřít soubor s modelem Trains/trainset/cd751/cd_751093.s a takto to napíše u každé bardotky. Jak tuto chybu odstranit??? :(

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře