Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

přibyly pilštici - vraky. Šemora může stahovat do Třebové. Zatím bez obrázku, jen link na stránce

Čouda napsal:
přibyly pilštici - vraky. Šemora může stahovat do Třebové. Zatím bez obrázku, jen link na stránce
Ahoj, tak z této zprávy mám velkou radost. A v aktivitách můžem dávat na odstavné a na vlečky závodní dopravy.:D
Dan

Dan J. napsal:
Čouda napsal:
Ahoj, tak z této zprávy mám velkou radost. A v aktivitách můžem dávat na odstavné a na vlečky závodní dopravy.:D
Dan

akurát by to chtělo vymaskovat ty fíry - ono by to pak vypadá blbě, když je na šturcu konvoj vraků - a každý z nich je obsazený.

A nešlo by něco udělat s těmi pruhy na kapotě a komíně? Vypadá to jako špatně otexturované.

fýru vymaskovat můžu to není problém, ještě trošku pooravím podvozky, ale kapotu a komíny předělávat nebudu, protože to nemá cenu ani smysl. Model je špatně namapovaný.

Čouda napsal:
fýru vymaskovat můžu to není problém, ještě trošku pooravím podvozky, ale kapotu a komíny předělávat nebudu, protože to nemá cenu ani smysl. Model je špatně namapovaný.
Za fíru díky, k tomu ostatnímu - takhle jsou tady místo povedených skinů šrotů jenom 2 nevydařené pokusy o šrot.

No já nevím, ale já znám jeden model pilštyka bez pajduláčka a mám dojem, že má téměř polovinu polygonů než starý Stimpyho kousek ;) Ale stejně jsem zvědav Čoudo, jak u Stimpyho modelu vymaskuješ toho paňácu, když je k němu přiřazený material Solid :)

Dan J. napsal:
No já našel na disku tyhle:
Kdo je autotem těchto mašinek netuším. dostaly se mi do ruky tak před 3-4 roky na CD i s MSTS.
Dan
Chlapci chlapci, staré Stimpyho modely vás berou, takovou práci jsme si s Vrbamem dali, každý jsme svůj pilštyk připravil, na MsTS conu presentaci nových modelů přichystali a vám je to jedno :(
Marnost nad marnost, ani je od sebe nerozeznáte. Zkuste navštívit někdy stránky s mými modely, možná budete překvapeni tím, co se tam skrývá. Neumím jen parní loko, nemyslete si :D

Neumím jen parní loko, nemyslete si :D
[/quote]
O tom Pikku nikdo nepochybuje.

Pikku napsal:
Dan J. napsal:
No já našel na disku tyhle:
Kdo je autotem těchto mašinek netuším. dostaly se mi do ruky tak před 3-4 roky na CD i s MSTS.
Dan
Chlapci chlapci, staré Stimpyho modely vás berou, takovou práci jsme si s Vrbamem dali, každý jsme svůj pilštyk připravil, na MsTS conu presentaci nových modelů přichystali a vám je to jedno :(
Marnost nad marnost, ani je od sebe nerozeznáte. Zkuste navštívit někdy stránky s mými modely, možná budete překvapeni tím, co se tam skrývá. Neumím jen parní loko, nemyslete si :D
Ahoj Pikku.
No o tom vůbec nepochybuji, tvé a Vrbamovy Pilštytky mám stažené. Však taky píšu, že jde o model před 3 - 4 roky a člověk alespoň vidí, jak MSTS od těchto dob pokročilo.:D:D:D. Nicméně někde vzadu v depu nebo za nákladními vozy v dálce použitelné i tyto.
S pozdravem Dan

Dan J. napsal:
... že jde o model před 3 - 4 roky a člověk alespoň vidí, jak MSTS od těchto dob pokročilo ...
No chlapče pridaj, ja by som Stimpyho pištu datoval tak na začiatok roku 2002 - v tej dobe to bol asi najlepší model a dosť dlho bol neprekonaný.

Tax napsal:
Dan J. napsal:
... že jde o model před 3 - 4 roky a člověk alespoň vidí, jak MSTS od těchto dob pokročilo ...
No chlapče pridaj, ja by som Stimpyho pištu datoval tak na začiatok roku 2002 - v tej dobe to bol asi najlepší model a dosť dlho bol neprekonaný.
Kurňa Taxi vidíš jak ty roky letí. Já to nechtěl časově přestřelit a ono už to bude 6 let jo? Tak to je věc.:D:D:D Já tehdy MSTS dostal na placce od basáka z kapeley se slovy: "Synek dones ze školy nějaké vlaky a já vím, že se o to zajímáš.":D A tím se začal odvíjet příběh nervy u PC "proč mi sakra u těch modelů co jem si právě stáhnul u Havly nejde kabina, zvuky ...." No prostě jak to zažil asi každý kdo s MSTS začínal.
S pozdravem Dan.:)

Tax napsal:
Lokomotiva ČD řady 735.125-7 pro MsTS
Autor 3D modelu(11.6.2002) a textury(10.6.2002): Stimpy (stimpy@d2.cz), http://train.czechian.net
Autor úpravy 735.eng(22.7.2002): Ondřej Janiš (vdojanis@volny.cz)
cd735.exe .6.2002
cd7351257.exe .8.2002

[quote='Dan J ] .... Nicméně někde vzadu v depu nebo za nákladními vozy v dálce použitelné i tyto. ...
[/quote]

Jenže Stimpyho pilštyky mají téměř dvakrát více polys než novější modely - takže místo jednoho starého můžeš umístit do trati dva nové při zachování stejné zátěže PC. A to má Vrbamův pišta snad i LODs ;) Čouda fotky má, tak se může snažit a vraky přenést na nové modely (skoro bych řekl, že umolousané unifiky, které jsem vydal, ani moc úprav nepotřebují :D)

Pikku ty skiny jsou na staré modely, protože vznikly v době, kdy tvůj model ještě neexistoval. Jenom jsem je znovu vydal. Předělávat je na nový model nebudu, nemám na to bohužel čas. Možná někdy až bude chvilka....

Pro všechny, kteří mají zájem o další "rychlé eso" 362 161-2 dávám na veřejnost tento odkaz:
http://www.loko.boletice.cz/soubory_htm/cd_362161.htm

Na hlavní stránce webu ještě na tento reskin není odkazováno, protože Čouda na tom časově není zrovna dobře a chystá asi trošku větší aktualizaci.

Pokud tedy nepohrdnete skinem jehož výroba byla taková jak jsem již v tomto vlákně popisoval, můžete stahovat. Oba pantografy jsou ovladatelné. :)

Pokud se najde nějaký problém, určitě dejte vědět, s mašinkou jsem se projel, 140 jede a pantografy taky zvedá. To že nejdou sundat je problém mého MSTS...

Čouda napsal:
16.11.2008 vydáno:(autorství a jiné podrobnosti na webu)

742 381
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/cd_742381.jpg

16.11.2008 vydáno:(autorství a jiné podrobnosti na webu)

742 385
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/cd_742385.jpg

230 100
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/cdc_230100.jpg

362 161
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/cd_362161.jpg

Čouda napsal:
Čouda napsal:

Jooo, tak to můžu :D. Tomuhle říkám "ta práce stála za to" ;) Jestli chcete, mám nafocený 1 bok s detaily TOHOTO stvoření ČD Cargo;) U této fotky jsou jen zakryté cedulky s inv. čísly, je to fotohádanka na vlaky.net :)
Tak je to 742.403-9. V pátek jsem si jí fotil a den poté sešrotovala v Hýskově osobní auto...

Naposled editoval moderátor:

Jooo, tak to můžu . Tomuhle říkám "ta práce stála za to" Jestli chcete, mám nafocený 1 bok s detaily TOHOTO stvoření ČD Cargo U této fotky jsou jen zakryté cedulky s inv. čísly, je to fotohádanka na vlaky.net

403ka už je dlouho hotová..

Kadr napsal:
403ka už je dlouho hotová..
A kde? Ani v katalogu msts není ani zmínka, a na celém netu je jen jedna fotka skinu... To neva, jsou to aktuální fotky, tak se může udělat nová "verze" ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře