Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Jonáš J. napsal:
Já já už nevim jak si to představujete napište to tam na mně a příští pondělí jdu za šéfkou. Dneska tam byl Míra příště půjdu já.
Já nevim mně normálně v trainsetu se stroje Carga ukazujou příklad: CDC 111 016 CDC 363 048 atd tak já nevim o co Vám jde.
Řekni mu že 105 dělat nebudu, že dokud nebude nafocená tak jak má být tak skinovat nebudu.
A když někdo neumí fotit normálně tak za to já nemůžu fotky mají být na skin rovné a stejné barvy, pan Buchta mi to zakázal takže to dělat nebudu jinak mně prý urazí ruce jestli Vás budu poslouchat.
Pawlik: Já nejsme zfetovanej já už taky beru prášky jako Mirek na nervy ze simulátoru.
Akú rečú stě to hovorili?

Kliknite si na tlačítko www u Jonáša, alebo Čoudy a hneď vám všetkým musí byť jasné, že tí dvaja sú proste neni normálny....

Dráčik napsal:
Kliknite si na tlačítko www u Jonáša, alebo Čoudy a hneď vám všetkým musí byť jasné, že tí dvaja sú proste neni normálny....
Souhlasím!
Jenže bohužel nemám možnost banovat!!!

Tady se není čemu divit, toto hovoří za vše:
http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=domaci&foto1=MR102e8c_boletic.jpg

Tax napsal:
....bordeltrainsetorelativity.....
Ahoj Taxi, tak toto slovo si budu muset zapamatovat, než jsem to přečetl, tak jsem si málem polámal jazyk.:D:D:D:D:D:D
S pozdravem Dan.:cool:

Máme hodně přísnej režim. To se Vám ani nezdá tady všem a ještě nám smažou naše ochránce takže to teda ne.

Zbyněk Šemora napsal:
Jonáš J. napsal:
V nastavení MSTS je v poslední záložce na levé straně takový vodorovný posuvník s číslicemi 1 až 10 a značí to úroveň zobrazení objektů. Například Jonáš jezdí s nastavením 2 a proto na Vysočině vidí jen holou louku. Posuň si to laskavě úplně doprava na hodnotu 10 a poznáš že se na Vysočině jezdit dá, pokud Ti to PC pro velkou zátěž s malým FPS, právě hlavně kvůli husté vegetaci vůbec utáhne.:D:D:D:D:D

I kdybych si dal 30 tak mi ty baráky tam sami nevyrostou.

Jonasi,ty to asi nechapes,uz nezer ty prasky.fakt.............nebo te opravdu zabijou ty bobule.a uvazuj,kdybys tam mel mit vsechny baraky a pak i kere a kopretinky a buh vi co jeste nebo hebajici se 3D slecnu na perone v minisukni jak nervozne preslapuje a ceka na vlak,tak by to asi skoro zadny PC neutahl...

Hmm tak to je zajímavý,že Stavitelxx to vydá všechno najednou i s barákama a je klid hned !

Zbyněk to vydal bez zástavby a jediný, kdo tu nemá neustále klid jsi asi ty, magore.
Vysočina jako trať patrně nemá široko, daleko obdoby a pánovi se nelíbí, že jeho psychohračka je bez domečků, jak smutné.
Tohle už opravdu přesahuje všechny meze, starej se o svý skiny a ostatní nech na pokoji!!!

Naposled editoval moderátor:

Jonáš J. napsal:
Máme hodně přísnej režim. To se Vám ani nezdá tady všem a ještě nám smažou naše ochránce takže to teda ne.

To je dobrý jak tento cuc na špejli povídá něco o režimu, o kterém ví asi tolik jak dcera Čunka, která se ukázala v nedávné reportáži v MF .... .

Ale to nic, kdybych více sledoval svůj web, tak k tomuto nedošlo ... . Asi se budete muset vy dva Borci podívat po free webu s 5x tak horšími vlastnostmi někde jinde.

Martens napsal:
A není to poprvé od tohoto spolku - taky že se tak už stalo u výše uvedených čísel, kdy se starší textury se skinem ČD přebily stejně pojmenovanými soubory s verzí skinu ČDC......

Dokonce se tehdy ani nenamáhali v engu přepsat, že jde o skin ČDC....takže aktivitář si po ní šáhne v domění, že to je ČD a ono ejhle....

Ježiš tak když ta laminátka je carga, tak to přebiju. jako já nemám čas na to abych každej rok přefocoval a předělával mašiny, abyste měli verzi pořád aktuální. prostě je to cargo tk ty loga se jako doplnit dají to není žádná práce, ale přefocovat mašinu, to Vám dělat nebudu A jestli se Vám to nelíbí, tak si tu laminátku předělejte abyste měli dvě verze.

To Martens: Jo určitě aktivitář šáhne po laminátce a bude si myslet že je ČD. Už to vidím, když všecky laminátky jsou carga!!!! Ale je fakt, že bych se ani nedivil... kdybych ty skiny nepředělal na cargo, tak se s ním nedá jezdit a je nepoužitelnej naprosto k ničemu.

Tax napsal:
Mňa by len zaujímalo, prečo títo dvaja exotickí hyperrealisti neprišli na slezinu a nepredostreli širokému plénu aktívnych tvorcov MSTS, ktorí sa tam zišli tie svoje fantasmagorické teórie.
Čoudo a Jonáši, šak vy svojou "teóriou bordeltrainsetorelativity" vysoko prevyšujete samotného Alberta Einsteina :D
Čo vy dvaja zvládate to je na Nobelovu cenu ... :cool:
Proč jsem nepřišel? protože jsem byl v Přerově na šoto-video akci v klubu. Podívejte se na jejich stránky a uvidíte, že to tam je..

To Zdeněk Itterheim: Mno jestli nám to smažeš, tak nový web nebude a nový skiny taky nebudou.

Jinak skin 162 040 bude až se D. Hájek rozhodne jestli ho vydá a nebo ne. Žebrejte u něho ne u mě. Kdybyste ho jo chtěli, tak už mám od Vás mejl a už ste mohli mít odkazy ke stažení, ale takto si to musíme skovávat, protože to je za víc peněž.

Jonáš J. napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Jonáš J. napsal:
V nastavení MSTS je v poslední záložce na levé straně takový vodorovný posuvník s číslicemi 1 až 10 a značí to úroveň zobrazení objektů. Například Jonáš jezdí s nastavením 2 a proto na Vysočině vidí jen holou louku. Posuň si to laskavě úplně doprava na hodnotu 10 a poznáš že se na Vysočině jezdit dá, pokud Ti to PC pro velkou zátěž s malým FPS, právě hlavně kvůli husté vegetaci vůbec utáhne.:D:D:D:D:D

I kdybych si dal 30 tak mi ty baráky tam sami nevyrostou.
Doporučuji si vzít dovolenou a zajet si na Vysočinu po 250. Pak zjistíš, že jsou tam převážně lesy a žádné velké zástavby kolem. Baráky jsou kolem Brna, Kuřim, Tišnov. Pak už jsou jen vlci a divočina. Větší zástavba je ve Žďáru a pak zase vlci. Havlíčkův Brod a pak opět divočina. Já mám restíky kolem Brna, Kuřim a Tišnov je zatím na půl. Havlíčkův Brod, něco ve Světlé, Golčův Jeníkov a Čáslav. Ale pokud se držím v kabině, tak z leteckých pohledů měst stejně nic nemám. A pokud jde o reál a to co vidím i z mašiny, tak je 250/230 skoro reál.

Nic nebude Mirku skiny nic uděláme to jako Kadr budeme si dělat pro sebe a nevydáme nic jenom sem dáme screen na diskuzi a hotovo. A nebo si uděláme vlastní stránky kde budeme moct mít naše lidi (hlídače)
Zbyněk Šemora:
takže to vede v neosídlení krajině.. jo to určitě.. a ty zastávky tam sou jen ke krmelcům a k posedům pro myslivce.
Vždyť to neni pravda baráky tam jsou už jsem si Vysočinu projel.

Naposled editoval moderátor:

Když začaly první Čoudovi a Jonášovi teorie o tom, že jediný správný Trainset je ten, který koresponduje s aktuálním stavem reálného vozového parku, vedl jsem s nimi na toto téma obsáhlou diskuzi. A měl jsem pocit, že alespoň Čouda je občas schopen akceptovat i jiný názor. Ale jak je vidět, není. Jonáš nás sjezdí, že neznáme po paměti čísla loko ČDC, Čouda už zase zatracuje vše, co pochází ze starší doby než "teď, v tuto vteřinu" ... a oba zase jen jitří náladu v komunitě, zase tu létají mezi oběma tábory slabší i silnější slova ... Čoudo a Jonáši, naučte se už konečně toleranci. Vezměte na vědomí, že existují i jedinci, kteří netouží letět po koridoru se strojem v nejčerstvějším laku. Že je jim bližší nasednout v simulátoru na páru nebo starý motoráček a v klídku se drncat po lokálce od zastávky k zastávce.

Čouda napsal:
Ježiš tak když ta laminátka je carga, tak to přebiju. jako já nemám čas na to abych každej rok přefocoval a předělával mašiny, abyste měli verzi pořád aktuální. prostě je to cargo tk ty loga se jako doplnit dají to není žádná práce, ale přefocovat mašinu, to Vám dělat nebudu A jestli se Vám to nelíbí, tak si tu laminátku předělejte abyste měli dvě verze.

To Martens: Jo určitě aktivitář šáhne po laminátce a bude si myslet že je ČD. Už to vidím, když všecky laminátky jsou carga!!!! Ale je fakt, že bych se ani nedivil... kdybych ty skiny nepředělal na cargo, tak se s ním nedá jezdit a je nepoužitelnej naprosto k ničemu.
Čoudo , tak tohle je opravdu názor hodný "takymistra" ..... takže díky Tvému zásahu aktivitář typu aktivit o 3-5 let starších hrábne po lamině s tím, že udělá nostalgii přes vysočinu? A co nepotká? Místo laminy v barvách ČD tam bude boletická zhovadilost s velký Cargáckým logem....

a přitom se nic nemuselo přefocovat - jenom svojí blbostí jsi zničil původní skin....je to to samé, jako by všichni měli zlikvidovat bleskovou 151001 protože dneska má úplně jiný nátěr.....taková blbost.....

Pokud si opravdu chcete jezdit on-line aktivity pouze dle aktuálního GVD a aktuální dislokace, tak si opravdu udělejte svůj web

Přitom stačilo tak málo - a oni ještě vytrubují, jak moc to dělají poctivě....ještě, že jsem si ty zhovadilosti nenainstaloval a stále můžu v aktivitách přes vysočinu z doby před Cargem potkávat paskvil označený ČD a ne ČDC, které se tváří jako ČD ......

KDyž už jsi tady troubil o normách v MSTS, tak ses s nima měl napřed seznámit.....

Takže si hrajte se svou současností a hlavně se modlím, aby se začaly dislokované mašiny měnit častěji než ponožky, aby jste mohli zcela zodpovědně skinovat, přeskinovat skin, přeskinovat přeskinovaný skin, přeskinovat přeskinovaný přeskinovaný skin......a jaký tady bude klid.....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře