RE: Repainty Čouda a Jonáš
Po pár úvahách nad dianím na tomto fóre by som sem niečo podotkol aj keď väčšina ľudí ma bude považovať za nenormálneho:
Dávate tu všetci /vrátane mňa, priznávam/ obrovské morálne kázania a nápravné rečičky Čoudovi a Jonášovi, ale skúste sa všetci pozrieť na problém aj z druhej strany, ja nezastávam týchto dvoch ľudí, ich správanie som už dávno odsúdil a svojím správaním a názormi lezú na nervy aj mne,
ALE uvedomte si jednu vec, keď sa spätne pozriete tak dva roky dozadu a aj na súčasný priebeh tvorby, hlavne skinov musíte konštatovať /ale nesmiete byť jednostranne zaujatí samozrejme/, že okrem nich a sem-tam pár jedincov v Čechách nikto skiny nerobí ! Pikku,Kank,Pawlik,J.Skura,Miran,Ppolll,Ondra Janiš sú modelári, Thunderbird,J.Polák,p.Starý a ostatní "služobne starší" to už zrejme zabalili, sem tam sa našli jednotlivci /Davidus atď./ čo niečo spravili, niekto zistil, že pre túto komunitu nemá zmysel niečo vydávať /Kadr a má aj pravdu/ a ostatok sú stavitelia tratí a najviac je len mudrlantov, kecálkov a spamerov.
Takže skúste Vy všetci, čo tu len vypisujete zbytočné bláboly do vetra chopiť sa materiálu a niečo spraviť, nech všetci vidíme akí ste dobrí nielen v zapĺňaní stránok fóra zbytočnými kecmi.V sekcii "Nabídka textur" je x možností a verte mi, keď sa zamestnáte tvorbou do MSTS tak Vám ani nezostane čas reagovať na Čoudu a Jonáša, na koniec by som chcel podotknúť, že nech nikto neberie tento môj príspevok ako obhajovanie tých dvoch ľudí ale toto je bohužiaľ holá pravda a ten kto si to vie spočítať to aj pochopí a ten kto nie tak bude ďalej vypisovať na toto fórum sprostosti ako doteraz, čo si myslím, že bude drvivá väčšina...
A môžte ma kameňovať....